sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tajfun "Kanalia" nad toaletą obok poczty

Ludzie biada biada! przed godziną przeleciała trąba powietrzna nad kiblem koło poczty. Zniszczyło wszystko..Niewiadomo czy są straty w ludziach. Teraz nasuwa się pytanie, gdzie ja się będe wypróżniał od tej chwili? i z pewnością wielu mieszkanców łomzy co nie posiadają prywatnych publicznych toalet.

W tej sytuacji miasto musi nam dać zastępcze prywatne toalety bo ludzie nie mogą oddawać stolca na środku ulicy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tajfun "Kanalia" nad toaletą obok poczty

Nie dawać satysfakcji i nie odpisywać temu wieśniakowi.

gość chyba nie zdaje sobie sprawy że wielu ludzi na tym forum zna jego personalia, sam je umieścił w profilu swego czasu, szkoda mi twojej matki korytkowiak...

Jednak istnieje problem. W Łomży brak pubicznych toalet poza dworcem. Inne zostały zlikwidowane. Mozna by postawić przenośne w najbardziej uczęszczanych punktach miasta. jest to poważny problem często ignorowany. Nie wiem dlaczego np. w kosciołach brak talet?

Publiczna jest w Hali na mieście, poza tym zdaje się jest przepis że można się odlać w każdym lokalu gastronomicznym jeśli najdzie cię taka ochota i właściciel nie może zabronić, kiedyś we wspołczesnej o tym pisali.

Karolina 25 masz racje w kosciołach powinny być toalety w końcu takie wielkie budowle powinny spełniać jakąś rolę choćby drobną prócz zasysania złotówek od starszych pań :-)

Karolina napisała ''brak talet'' a nie toalet :p no faktycznie nigdzie nie ma w Łomży taletów co my poczniemy?

niestety, ale będziemy srać pod siebie...taka prawda

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org