Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tajfun "Kanalia" nad toaletą obok poczty |
Ludzie biada biada! przed godziną przeleciała trąba powietrzna nad kiblem koło poczty. Zniszczyło wszystko..Niewiadomo czy są straty w ludziach. Teraz nasuwa się pytanie, gdzie ja się będe wypróżniał od tej chwili? i z pewnością wielu mieszkanców łomzy co nie posiadają prywatnych publicznych toalet. W tej sytuacji miasto musi nam dać zastępcze prywatne toalety bo ludzie nie mogą oddawać stolca na środku ulicy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tajfun "Kanalia" nad toaletą obok poczty |
Nie dawać satysfakcji i nie odpisywać temu wieśniakowi. _________________________________________________________
|
|
gość chyba nie zdaje sobie sprawy że wielu ludzi na tym forum zna jego personalia, sam je umieścił w profilu swego czasu, szkoda mi twojej matki korytkowiak...
|
|
Jednak istnieje problem. W Łomży brak pubicznych toalet poza dworcem. Inne zostały zlikwidowane. Mozna by postawić przenośne w najbardziej uczęszczanych punktach miasta. jest to poważny problem często ignorowany. Nie wiem dlaczego np. w kosciołach brak talet?
|
|
Publiczna jest w Hali na mieście, poza tym zdaje się jest przepis że można się odlać w każdym lokalu gastronomicznym jeśli najdzie cię taka ochota i właściciel nie może zabronić, kiedyś we wspołczesnej o tym pisali.
|
|
Karolina 25 masz racje w kosciołach powinny być toalety w końcu takie wielkie budowle powinny spełniać jakąś rolę choćby drobną prócz zasysania złotówek od starszych pań :-)
|
|
Karolina napisała ''brak talet'' a nie toalet :p no faktycznie nigdzie nie ma w Łomży taletów co my poczniemy?
|
|
niestety, ale będziemy srać pod siebie...taka prawda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |