Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Media Expert |
Chciałem się zapytać czy ktoś robił zakupy po Promocji w tym sklepie ? Bo ja jakoś nie mam chyba szczęścia. Bo dzisiaj po raz kolejny nie załapałem się na promocję dysków, bo były 2 sztuki, i rozeszły się jak świeże bułeczki. Może ktoś zna sposób na te promocje ? (2 sztuki na sklep - promocja do wyczerpania zapasów, to chyba śmieszne, ale czy prawdziwe - może ktoś Wie coś na ten Temat. Temat bardzo interesujący - Czy Kpiący z konsumenta ?) , a może Raczej przyciągający bo Kupi Coś Jak Już Jest !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Media Expert |
lepiej pojedź sobie do śledziewa i tam masz media markt tutaj to szkoda nerwów i czasu
|
|
skoro się rozeszły, to nie masz szczęścia
|
|
się nie rozeszły tylko pracownicy kupili ;P
|
|
bochenek miałem podobną sytuację - jakieś 3 tyg temu w dniu wydawania gazetki byłem w tym sklepie ok godziny 10 w celu kupienia odkurzacza...i owszem udało mi się kupić ten model, ale sprzedawca powiedział : " ma Pan szczęście,ten był ostatni"....na moje pytanie czy tak szybko rozeszła się pula promocyjna odpowiedział, że w promocji były 2 sztuki :) Zatem Twój przypadek nie jest odosobniony. Ty! Małgosiaaa!
|
|
Trzeba było porównać ceny z internetem, może ta promocja też była baaardzo promocyjna;))
|
|
A czy wiesz że akcja trwa do 31 - zauważyłeś dziś jest 31. Czyli sposób na załapanie się na promocje. Przyjdź 1 dnia a nie ostatniego. Powodzenia w łowieniu okazji. Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Nie bójcie się zakupów przez e-bay i allegro. Tanio i szybko.Gwarancje door-to-door. Wystarczy dobrze poszukać.
|
|
Wiem że akcja trwała do 31. Ja ten dysk chciałem już kupić pierwszego dnia 27 maja ale dowiedziałem się od pana że już nie Ma, ale w magazynie jest 100 szt. i będą dowiezione 31 maja po 17:00. Dalej bez KOMENTARZA ? Moje przypuszczenie potwierdza się z M@ster - on ma chyba rację. Ten sklep zaopatruje Swoich ?
|
|
Tani sposób na zwabienie i robienie klijenta w trąbę. Dwa miesiące temu, również dałem się skusić na taką pseudo-promocję. I wyjaśniam mądrali powyżej że, byłem pierwszego dnia "promocji" i zaraz po otwarciu sklepu. chodziło o zakup odtwarzacza mp3. Okazało się że, takich odtwarzaczy niema. Dowiedziałem się że, być może są na magazynie i będą dowiezione. Za pokwitowaniem, zostawiłem równowartość mp-trójki i czekałem na dowiezienie. Na trzeci dzień, odebrałem pieniądze. Prawdopodobnie, po promocji dowieziono. Szkoda tylko że, taką "polityką", sklep wypracowuje sobie, niezbyt dobrą opinię. pozdrawiam wszystkich < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Czytając wypowiedzi nie dziwię sie że sklep stosuje takie triki. Skoro są skuteczne. Jak napiszą że za 1 zł telewizor to sklep rozwalą. A później sie okazuje że taki telewizor był 1 na Polskę i prezes wziął. Sprzedaż bez VAt, a dwa dni wcześniej podnoszą cenę. Później obniżają i tak więcej się płaci niż przed podwyżką. Cytuję złomka z Aut: (traktory - a może kupujący ) one takie głupie są ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |