Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sprzedam wódkę |
Po weselu zostało mi 40 butelek wódki Wyborowa 0.5. Sprzedam po korzystnej cenie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sprzedam wódkę |
To coś słabe wesele że nie wypili goście wszystkiego ... ojjj kiepsko :(
|
|
nie no kiepsko nie było:) ok 15 osób nie przyszło a teść zrobił tak dobrą swojską wódkę że miała większe wzięcie niż kupna:D
|
|
A teść nie wie że wyrób swojskiej wódki jest u nas zakazany?
|
|
bizon, gościu, tu prokuratura lata helikopterem nad tym forum. pozostało ci już tylko spalić komputer i uciekać z kraju. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
poprawka. zostało 30 butelek.
|
|
a co do ucieczki z kraju to już to zrobiłam:D
|
|
Franio11 to było na własny użytek nie sprzedawał jej ;)
|
|
Auuu a jaka cena ile chcialbyć za jedna butelkę ;P a ile za wszystko
|
|
koleeeś ja też byłbym zainteresowany...jak taniej niż u Wieśka to zrzuta i we trzech cały pakiet weźmiemy :D Ty! Małgosiaaa!
|
|
bo jak chcesz to ja dam na flaszkę dla tych dwóch,trzech,tych,obcokrajowców co chodzą po naszych ulicach,ja tylko zapukam a oni wejdą...i jeszcze Ty Małgosia się sadzisz
|
|
jestem kobieta:) ile? myślę że 17zł za butelkę, wychodzi 510, sprzedam za 500.Pojedynczo nie sprzedaje. Taniej niż u Wieśka? dorzucę nowe rajstopy ecru dla panny młodej;)
|
|
auu żadna okazja małgosia
|
|
Ty bo jak ja Ci ***** dam komucha pierdolona :D podpisane Ben Laden
|
|
same rajstopy kosztują 20zł:) no nic, nie zmarnuje się...
|
|
sorry, pończochy
|
|
nie opłaca się
|
|
a dlaczego się nie opłaca, wódka jest zapakowana w kartonach jak ze sklepu.Jak brałam ślub kupiłabym jeśli miałabym zaoszczędzić nawet te kilkadziesiąt złotych (nie jestem pewna ile kosztuje w sklepie).Po co przepłacać za ten sam towar?
|
|
Auuu ty Małgosia z tego co się orientuje to wódka wyborowa w biedronce kosztuje 17zł nówka sztuka wiec co to za okazja uu ciebie auuu... POzdrawiam Dziadek Grant
|
|
żadna okazja,pończochy gratis? żeby chociaż gratisem był wianek panny młodej (__Y__) ;p Ty! Małgosiaaa!
|
|
jak byś sprzedawała po 13 to może
|
|
poważnie kosztuje tyle nowa? myślałam że ok 19. i jaka Małgosia?? i jaki wianek? ;p
|
|
nie nowa tyle nie kosztuje, ale jak chcesz sprzedawać hurtem to nie za 17
|
|
Auuu codzienie pije wieć wiem ;P W hurtowni to zapewnie jakieś 15 - 16zł przyjdzie taki dzień kiedy ja dostane klucz do miasta no i nastąpi to co ma nastąpić niestety alkohol będzie wszędzie no i co będą więcej gadał ;)
|
|
zaraz zobaczysz komucha jak tam na tego tych auuuu jak to się nazywa naaaaa piłsudskiego zaraz bedzie komuch....Ty biznesmenku.Piniądze nie wszystko piniądze nie wszystko.... Ty! Małgosiaaa!
|
|
auu ile masz tam ochroniarzy.... co ci ochroniarze umieją wogóle... czy oni byli przeszkoleni..... i czy maja w ogóle jakieś jak to się mówi upodobania bo wiesz ja jestem taki jak ja podjeżdżam rozumiesz to po prostu wykonuje jedno słowo proszę rozmawiam po ludzku nie podoba się to wale w pysk ile wlezie no i póżniej zawołam to w sprzed w zasadzie to sprzętu ten to nie mamy ale idę do pomieszczenia i sprzęt rozwalam...
|
|
dlatego ja mówie! ja poproszę z wejsciem do mieszkania to jest raz....i prawo przeszukania chyba Ty wyraznie slyszysz,prawo przeszukania to wyraźnie słyszysz ;p Ty! Małgosiaaa!
|
|
żebyś mieszkał na Prusa 8 to już by Cię dawno na kopach stąd wynieśli http://zapodaj.net/857d2bed67df.jpg.html Ty! Małgosiaaa!
|
|
Pokaż dlaczego ty K**** nie przyjdziesz normalnie u mnie auuu przed klatkę pytam się ?? ;D
|
|
ja to normalnie...nie chce gadac to cześć,ku*wa dobranoc ariwederczi i spi*dalaj :D 73 kładę się :D Ty! Małgosiaaa!
|
|
17 zł , po korzystnej cenie za wyborową, kto cie urodził ja sie pytam? :)
|
|
nie mieszkam w Polsce i nie mam pojęcia ile wódka kosztuje.Sprawdziłam na necie i była po 19. W takim razie jaka będzie rozsądna cena?
|
|
73 Pozdrawiam dziadek grant <Srebrny panel>
|
|
Ja bym po 15zł spokojnie sprzedawał ale nie takim ciołkom z tego forum którzy i tak nie kupią a mają wiele do powiedzenia.
|
|
Jesteś moją kokainą.. -- auuuue koleś ciołek to ci w oko napłuł ;P
|
|
ty narkusie też nie kupisz, ja bym kupił po 13
|
|
ZATRZYMAJ NA CHRZCINY ! Będzie jak znalazł.
|
|
MAM DOBRA I MARKOWA Z ZAGRANICY PYSZNA JA ZAWSZE Z DRUGIEJ REKI!
|
|
franio, chrzciny już były, dlatego trzeba było wziąść slub :)
|
|
I to jest temat idealny na forum. Reklama i handel alkoholem. Gdzie jest admin??
|
|
ale akcyzę ma? ma! więc w czym problem:)))
|
|
zaraz zobaczysz komucha,zaraz zobaczysz komucha
|
|
ciepla wodka , bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
co lodówki nie masz obsrywie? ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
fó
|
|
do SP4_1234 masz coś chłopczyku do osób które mieszkaja na Prusa 8 ??
|
|
do Haunted KIedyś się tak jąkałeś ęuuuułłłłł ęuuułłłłl ąąąuuułłłł a teraz tak ładnie mówisz? Ty! Małgosiaaa!
|
|
Do Haunted jak chcesz to ja dam na flaszkę dla tych dwóch,trzech,tych,obcokrajowców co chodzą po naszych ulicach,ja tylko zapukam a oni wejdą....
|
|
nie nie ... ja wiem o kogo Co chodzi i jezeli nie wiesz kim jestem to mnie nie obrażaj bo ten człowiek o którym myslisz to mój sasiad a ode mnie to wiesz ... 3 ch*** w bok
|
|
spedemon gdzie niby wejda ?? haha
|
|
spedemon taki jesteś odważny ? sam nie wejdziesz? :-] ehh ci forumowi hejtejrzy...żal patrzeć na te ich forumowe fantazje
|
|
Nie no posłuchaj Karol....czym on mnie może nastraszyć...że ja mam radio takie czy takie...proszę na to jest dokument k**wa a resztę to spie***aj a przede wszystkim....ja tuuuu nic nikomu nie rooobie....przestępstwa żadnegoooo nie nie pooopełniłem.... :D wytłumacz się,przedstaw kim jesteś wy***alaj.....
|
|
dobre
|
|
dmuchnij baranowi w d*pę aż się rogi wy..wyprostują.... Ty to powiedz....jaki ch*j Cię Tu przyniósł na ten kanał debilu pi****lony...dzwoń na policję przedstaw ! Jaki ch*j Ty przyszedł na ten kanał....debilu pi***lony, ośle , Żydzie Ty !!! SQ4 HGW:D Ty! Małgosiaaa!
|
|
zaraz zobaczysz komucha jak tam na tego tych auuuu jak to się nazywa naaaaa piłsudskiego zaraz bedzie komuch....
|
|
popierd.....liło was?
|
|
Ty bo jak ja Ci ku*** dam komucha pierdolona
|
|
dziękuję dobranoc! rozejść sie nie ma na co patrzeć! Pozdrawiam BR.
|
|
woda nie idzie!;(
|
|
Ty Majałgosia! Bo ja Ci od razu po imieniu powiem....kogo Ty chcesz k**wa uczyć Ty dzięciole...kogo... Ty! Małgosiaaa!
|
|
to już wiadomo kto puszcza nagrania na cb. gówniarze
|
|
auu dlatego ty normalnie nie przyjdziesz u mnie pod klatke pytam sie
|
|
ja mam kawałek budy kawałek ciała....ja jak pi**dolnę a Ty co masz? co masz?!?!?! SQ4 HGW..... euuuuuułłł koleżanko....jak się stroi Twoja antenka? Jak źle , to wsadzę moją antenkę w Twoje gniazdko i zestroimy uuuuuu koleeeeś Ty! Małgosiaaa!
|
|
Nie no posłuchaj Karol....czym on mnie może nastraszyć...że ja mam radio takie czy takie...proszę na to jest dokument k**wa a resztę to spie***aj a przede wszystkim....ja tuuuu nic nikomu nie rooobie....przestępstwa żadnegoooo nie nie pooopełniłem.... :D wytłumacz się,przedstaw kim jesteś wy***alaj
|
|
Kapsel kapsel.... Pajda Pajda.... Budu budu.... fjuk fjuk fjuk :D Ty! Małgosiaaa!
|
|
auu auuuuuuuu
|
|
ja pie****le jaka dziecinada hahahahahha <brawo>
|
|
Spedemon bo sie zapowietrzysz pajacu!
|
|
Haunted widać że ktoś z Twojej rodziny kradnie ketchupy z mc Donalda :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
Haunted Pajac to ci w oko napluł i krzywdę ci w życiu zrobił ;] auuu Koleś
|
|
Hauonted widać że SWR na Twoim hustlerze jest równy długości BRODY mieszkańca Twojego bloku na Prusa Ty! Małgosiaaa!
|
|
Hauonted ja twój intek - made in biedronka nadaje jak zawory w twoim polonezie ;]
|
|
Hauonted Boże nagrywaj...zanieś na policję... :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
Nie no posłuchaj Hauonted..czym on mnie może nastraszyć...że ja mam radio takie czy takie...proszę na to jest dokument k**wa a resztę to spie***aj a przede wszystkim....ja tuuuu nic nikomu nie rooobie....przestępstwa żadnegoooo nie nie poopełniłem...
|
|
Mogę się założyć , że teraz Hauonted siedzi na forum i wszystko nagrywa na kamerę :) spedemon.....umiesz pisać z sadeltowym pogłosem :D? ja jestem w trakcie nauki SQ4 HGW Ty! Małgosiaaa!
|
|
aauuu co on może mi zrobić ja dam na flaszkę dla tych dwóch,trzech,tych,obcokrajowców co chodzą po naszych ulicach,ja tylko zapukam a oni wejdą...
|
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
wypij sam ta wodke, nie odrywaj ust od gwinta, jednym tchem..
|
|
auuuu najlepsza wódka jest u Wieśka w sklepie...ale nie ma to jak "małpka" balsamu pomorskiego wypita na alejkach :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
przyjdzie taki dzień kiedy ja dostane klucz do miasta no i nastąpi to co ma nastąpić niestety alkohol będzie wszędzie no i co będą więcej gadał ;)
|
|
auu
|
|
koleeeeeś co dobrego ?! Ty! Małgosiaaa!
|