Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Góra Bony - czyj niedokończony dom? |
Byłam ostatnio na Górze królowej Bony. Stoi tam niedokończony domek w zagajniku - wygląda jak mały zameczek - wieża, okrągłe okienka, pusty i niewykończony. Czy wiecie kto jest właścicielem? Jak się z nim skontaktować? Czy może zaprzestał prac i chce sprzedać dom?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Góra Bony - czyj niedokończony dom? |
dom ma naprawde fajne miejsce:D widoki jak nigdzie... az dziwne ze nikt tam nie zamieszkał i nikt sie nie ogłasza ze chce to sprzedac bo pewnie niezlą kaske by za to wziął..:)
|
|
Dokładnie! dlatego zastanawiam sie czyje to moze byc i czy moze nie jest na sprzedaz to miejsce idealne do zamieszkania :)
|
|
Ten "dom" stoi już kilkanaście lat. Podobno to samowola budowlana. Nie wydaje mi się, żeby nadawał się do dalszej budowy a raczej do rozbiórki. Swoją drogą to chyba tam jakiś burdelik miał być chociaż ja go nazywam "domkiem szalonego naukowca" :)
|
|
dopiero się wprowadziliście do miasta, neta wam odcięli, czy starzy was w końcu wypuścili dalej niż za blok ? ta rudera tam już sporo stoi, obecnie służy do spożywania mocnych alkoholi i narkomaństwa, bo do niczego innego się nie nadaje, chyba że na chatę dla wiedzmy akaszy czy jak ją tam diabeł ochrzcił
|
|
hmm, miłe przywitanie, ale totalny brak celności :) nie mieszkam i nigdy nie mieszkałam w Łomży, która jednak jest tak piękna, że chciałabym zamieszkać. przykro mi, że wykazałam się taka ignorancją, ale do tej pory nie przyszło mi wpisanie w necie "łomża góra bony opuszczony dom". rudera jest super i gdybym mogła to jednak chciałabym ją mieć ;)
|
|
aaa ten domek, co wygląda jak dom muminków.. piękne stamtąd widoki sa ;) a dzieciarnia (nie wiem czy tylko dzieciarnia) zrobila tam sobie miejsce schadzek ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
JASIO RZONDZI
|
|
miał tam być kościoł szatana:P
|
|
ale że ksiądz przyszedł, pokropił...
|
|
orgie krwi
|
|
hee to proste ;p jego wlasciciel z tego co wiem wybudowal go bez pozwolenia.. taka to samowolka budowlana, latwo sie domyslic bedac w jego srodku ze jest to nie przemyslane... chodzili pogloski ze ten wlasciciel z glowa mial cos nie tak? ale nie wiem
|
|
tak to prawda, domek jest wybudowany bez pozwolenia, facet mial cos nie tak z glowa, "spowiedziewał" się III wojny swiatowej stad te wierzyczki obserwacyjne, kolesia zamkneli w psychiatryku ;) więc napewno nie kupisz tego domku ;) ps. pewnie padna pytania skąd to wiem, to od razu odpowiadam, mieszkam niedaleko ;)
|
|
a skąd to wiesz? hehe :P szkoda tego domku. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
okolica niczego sobie, popieram osobę wyżej, szkoda tego domku ;)
|
|
a co cie to obchodzi czyj?
|
|
Czesiu, pierdolko... ;p _____________________________________________________
|
|
Pieprzycie głupoty, ja wiem czyje to.
|
|
|
i nie do sprzedania.
|
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
do: shaggy20 cytat: tak to prawda, domek jest wybudowany bez pozwolenia, facet mial cos nie tak z glowa, "spowiedziewał" się III wojny swiatowej stad te wierzyczki obserwacyjne, kolesia zamkneli w psychiatryku ;) więc napewno nie kupisz tego domku ;) ps. pewnie padna pytania skąd to wiem, to od razu odpowiadam, mieszkam niedaleko ;) Co miałeś/łaś na myśli, pisząc: "mieszkam niedaleko"? Sąsiednie łóżko, salę, czy domek? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Kalam bzdura, no chyba że post powyżej mówi prawdę. Pewnie obok ciebie mieszka też Napoleon i Tadeusz Kościuszko.
|
|
rozmawiacie o jakims domku, a tam jest ich tyle, ze ja sie gubie przyznam,ze teren i gora sama w sobie -ciekawi i intryguje swoja legenda Wiem ze czesto odbywaja sie tam pielgrzymki rowerowe oraganizowane przez ksieza z okolicznych kosciolow, dodam ze to jedyna tego typu atrakcja po za fortami do ktorych jest mniejszy...dostep, co mnie smuci -to to , ze na fortach nalezy sie nachodzic , by cos porzadnego zobaczyc, natomiast na bonie wszystko namacalne golym okiem, i chociaz wspinaczka nie jest latwa, to widak jaki sie z niej ma jest olsniewajacy i imponujacy
|
|
To taki charakterystyczny z wieżyczkami, faktycznie budowa została wstrzymana bo po pewnym czasie okazało się że wchodzi w strefę krajobrazową i należało się go stawiać z drugiego brzegu działki.
|
|
przejade sie tam by zobaczyc
|
|
wierzchem? < wieczne im odpoczywanie >
|