Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OGRÓDEK PIWNY |
hello! Co sądzicie o ogródku piwnym koło stacji statoil?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OGRÓDEK PIWNY |
a ty?
|
|
wygrałam 88 zł na tej stronie ;)) Polecam: http://puzz.com.pl/?p=Ucz1Q2F4BWuA ;)
|
|
reklama, szuka frajerow, co beda jej konto nabijac...
|
|
cieple piwo w butelkach. z kija za to zimne ale takie sobie. nie ma mocnych alkoholi. brak np drinkow, whisky itp.
|
|
dlatego to się nazywa ogródek piwny
|
|
skoro taki PRAWDZIWY ogrodek to gdzie jest pietruszka, ogorki, truskaweczki ? ha . drinki tez powinny byc. takie jest moje zdanie. a o to pytal zakladajacy temat
|
|
znając prawo koncesji nie wypowiadałabyś się tak:)
|
|
Prawdziwy "ogródek". Szklanki brudne jak nie wiadomo co! Jak już podają we szkle, to niech zmywarko-wypażarkę kupią, a nie ręcznie myją i to w zimnej wodzie, bo takie odniosłem wrażenie jak zobaczyłem szklankę. Zresztą pracowałem kiedyś w barze, to jestem na takie rzeczy wyczulony, a mokre szklanki to się stawia na kratkach do ociekania, a nie bezpośrednio na zakurzonej półce. Butelki w lodówce też czystością nie grzeszą. Poza tymi nie małymi sprawami, to reszta jest jak najbardziej OK. W kibelkach w miarę czysto i nie śmierdzi, a sam ogródek jest w fajnym miejscu, choć czasem jak buraki ze statoilu 20letnimi beemkami wyjeżdżają, to uszy bolą od pisku opon zimowych;), ale na buraków nie ma siły... Wszyscy na mecz!
|
|
Tak, kiedyś też zauważyłem, że szklanki mogłyby być czystsze.
|
|
to trzeba prosić o piwko w czystej szklance ;P
|
|
M@ster, nie bądź przykry, szklanki MAJĄ BYĆ CZYSTE W KAŻDYM MIEJSCU, GDZIE ZAMAWIASZ COŚ DO PICIA. Wszyscy na mecz!
|
|
Mnie brudne szklanki nie rzuciły się w oczy, ale piwo ciepłe (i to nawet butelkowe z lodówki) tak. I też nie rozumiem po co na barze stoi menu z dziesięcioma rodzajami kawy, skoro nie podają żadnej z nich.
|
|
Brak napojow bezalkoholowych (cola, fanta etc...)... slabo
|
|
maja tam zmywarkę z ktorej korzystają, komu by się chciało tyle szklanek ręcznie myć...
|
|
Cirilla - Nie wiem, może tam pracujesz i bronisz właścicieli albo siebie, ale wg. mnie, to słaba ta zmywarka jest, o ile jest?! Zresztą ja wiem w jakiej szklance dostałem swoje piwo i widziałem jak wyglądają i na czym stoją pozostałe... Możesz się ze mną nie zgadzać, ale nic Ci to nie da... Wszyscy na mecz!
|
|
Kiepsko.. Dlaczego w lomzynskich ogrodkach nie mozna kupic piwa typu Reds lub Karmi? h0jowe forum
|
|
faktycznie brak zmywarki to skandal ale jakby tego było mało to dlaczego tam nie ma kibli, wszyscy srają i szczają pod krzaki, brak piwa, pepsi, soków itp (ocet w sprzedaży i puste haki jak za komuny) brak obsługi - przychodzisz albo cię przynoszą, nalewasz se sam (dobrze że jest chociasz woda w kranie) siadasz, wstajesz i lejesz gdzie popadnie, co robi u licha sanepid, straż miejska, komisja alkoholowa i inni zamknąć ten syf i po sprawie.
|
|
sama się zamknij cioto. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
nie, nie pracuję tam, z właścicielami nie mam nic wspólnego, po prostu powiedziałam że jest zmywarka, bo sama widziałam jak wyjmują z niej naczynia, nie rozumiem czemu się od razu rzucasz?
|
|
widzialem tam zmywarke, ale widac tez, ze szkalanki moglbyby byc czystsze
|
|
jak ktos zaluje na nowa zmywarke to tak to jest. chociaz wszystko po za tym jest ok, to przez te szklanki klientow napewno nie przybedzie.APEL KLENTOW- kupcie nowa zmywarke
|
|
Czy w tym grzybie ta muzyka musi tak głośno grać ?? Właściciel chyba zapomniał, że jest blisko osiedla mieszkalnego i nie każdy chce słuchać tego shitu.
|
|
nom postawili scene i będą wymiatać nocami.
|
|
sąsiada siostry córka tam robi i mówiła że będą organizowane techno party i pokaz laserów
|
|
hehe ze Statku piwko lepiej smakuje i jest wiekszy wybor (lepsze i tansze a nie tylko te sponorowane ktore jest tam o wiele za DROGIE) a miejscowka zeby sie napic zawsze sie znajdzie.No chyba ze ktos jest cool i chce pokazac ze zna barmana to wtedy moze i taki ogrodek dobry;)a na drina mozna przecie 4 lokale dalej w koncu ta sama firma tylko klimat taki bardziej studencki :p Pozdrawiam
|
|
Który ogródek jeszcze działa teraz i ma taki ekran na terenie - http://www.konferental.pl/wynajem-sprzetu/ekrany-bezszwowe-plasmawall + do tego część w której można siedzieć przy kiepskiej pogodzie? Większość już zwinięta...
|
|
Kempa spadaj frajerze z tą reklamą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |