Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ah , wierszem pisac, ah |
kto to teraz potrafi ah?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ah , wierszem pisac, ah |
Kiedy czytam Cię szczebiotka pragnę odnaleźć twego kotka Gdy nie piszesz wcale postów muszę pisać dla tych osłów Zakladasz kobieto duzo tematów lecz nie zadowolisz tych wariatów Jest to wierszyk biały więc niech ocenią go Twojego pokroju pały :*
|
|
to tylko prowizorka minutowa bo niemam czasu pisac skarbie :)
|
|
Jasiu nie pieprz wierszy bo dziś nie pierwszy
|
|
Tommek nie drażnij lwa :P bo lew to ja ;))))))))
|
|
Ja lwa nie drażnię ja go zaraz ujarzmię
|
|
tomek sieroto z podwurka do swej norki dawaj nurka ;P
|
|
jeden maly iwaneczek poszedl sobie do pizdeczek
|
|
jasio jest najlepszy!
|
|
JAsio Ciasio :D
|
|
wiesz co jasiek ale musze Ci powiedziec ze jednak jak Ty cos napiszesz to az sie człowiekowi humor poprawia
|
|
marto kobieto zza buga :P po co Ci ta spodnica długa xD
|
|
leży Jerzy koło wieży i nie wierzy że na wieży leży gniazdo jeży
|
|
szczebiota ty ruro stara jestes bardziej wkur****ąca od komara! twoj mozg jak chleba okruszki wpierdoli*y juz go kaczuszki :) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
kaczuszki sie porzygały, mózgiem szczebioty srały :) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Regio w ciemnej cieplej szorstkiej wydluzajacej sie piwnicy wymoszczonej duszna wilgocia gnily wiosna ziemniaki puszczaly ze slepych oczek mleczne kielki pachnialo zbutwiala sloma slodka zgnilizna tutaj odbywaly sie wtajemniczenia misteria dzieci jednych mieszkancow nieba na ziemi tu natura odslaniala tajemnice plci odslaniala okolice lona odbytu slodycz podplywala ciemna gesta ciepla piwnica tutaj niewinni jak ptaki psy owady szukalismy goraczkowo owego wejscia przeczuwanego zamknietego przez zacisniete wargi rima pudendi nasladujac podpatrzone ruchy zwierzat oslepieni przeczuciem wypelzalismy z nory na slonce dzien lowil nas w swoja klarowna zrenice wracalismy do swiatla przdsionek pochwy zamykal sie swiatynia boga ...... w kara korum kamienne zolwie w klepsydrze pustyni osmioramienny tlusty owalny usmiechniety bog jego pieszczoty sa ustokrotnione mowia o tym wniebowziete twarze ziemianek dalej dalej ten sam ale w innej postaci dosiada kobiety jak konia na sposob zwierzecy nasienie w nia miota zielony miekki raj sciele sie dokola dalej rece nogi uda na ramionach jak biale skrzydla wzniesione nad glowa gdzie ziemia tam niebo w bialkach odwrocone wywrocone w podluznych nieruchomych oczach na phallus wbita jak na rozen w otwartych ustach obejmuje zaciska warga boga smiertelna zwiazane w wezel bez twarzy ciala dalej lacza sie stojac jak nagie kolumny za czarna jedwabista woda pod przezroczysta powierzchnia raju duszy i plonie swiat potepionych leca jak liscie waskie srebrne ciala kobiet spadaja w ogien wsrod usmiechnietych lwow zmruzonych tygrysow wsrod puszystych lisow i wilkow wsrod roz i rajskich ptakow las phallusow wstaje do nieba dojrzewajace ciala ukrywaly sie przed groznym okiem brodatego boga ojca w ciemnej cieplej wydluzajacej sie piwnicy narzady plciowe laczyly sie w wyobrazni zwierzat ptakow owadow z zalazniami roslin przez wibite na swiatlo okienko na naszych oczach laczyly sie w powietrzu motyle w wilgotnych trawach ropuchy czarownice odbywaly sie halasliwie psie wesela kary ogier wspinal sie tanczyl spadal na klacz gietki phallus wylanial sie z czarnego futeralu ruchliwy jak ogien rzenie napelnialo niebo rozsadzalo male drzace ciala sinoczerwony plomien kolysal sie nad ziemia obraz grzmial wzbijal sie w powietrze nasze usta byly suche spalone udami sciskalismy oble grzbiety galopujacych zwierzat tracilismy oddech wielkie ciezkie biale toczone wznoszace sie piersi seks-bomby w czarnym rozchylonym futrze wargi duze wargi male slodkie zycie regio okolica kraina granica strona nieba regio femoris regio orbitas regio oralis okolica ustna w okolicy ustnej wyrozniamy czerwien wargowa rubor labiorum swiat jaje pelne swiatla mrowilismy sie jak czarne plemniki uderzalismy w nieprzenikniona blonke zamkniety rozrastal sie teczowal jak banka mydlana w ktorej wirowalo niebo pekal pod naporem naszych instynktow otwieral sie przenikalismy w krajobraz w mieso ludzkie w ciala zwierzat barw smakow zapachow wargi rozchylaly sie ukazywaly do raju wskoczyl w binoklach powiedzial betrachten wir unserem leib als tempel gottes den wir nicht entweihen durfen jaje swiata zamknelo sie opancerzylo tegopokrywe wrogie kaleczace do krwi nasienie zostalo zakopane nagosc ukryta cialo roslo do bolu coraz dotkliwsze zwarly sie wargi wstydliwe tej nocy zblizala sie wojna bylo to w podrzednym lokalu rozrywkowym w wesolej dzielnicy portowego miasta tytuly w gazetach rosly z godziny na godzine rozkazy zostaly wydane okrety dwoch supermocarstw plonely na przeciwko strip tease à la paris biala twarz wykrojone w niej oczy usta kobieta oddawala sie na tej sali wszystkim tytuly w gazetach rosly zblizala sie zaglada muzyka mechaniczna rozdzierala w czerwonym swietle rozbierala sie jasnowlosa wysoka kobieta zdejmowala rozchylala przezroczysta szate jej uda swiecily fosforycznym swiatlem palcami dotykala ust powoli rozchylala wargi w obloku swiatla dlonie zlozyla na lonie toczyla dlonie od stop do gardla wzdluz oddawal sie sobie oddawala sie przedmiotom muzyce swiatlu ktore spadalo na nia prostopadle czerwone niebieskie zlote ogarniala otaczala zamykala niewidzialnego ptaka bialego labedzia rubor labiorum strumien swiatla wpadal w otwarta twarz w usta niosl w sobie wszystkich zebranych tu mezczyzn zlozyla dlonie na wzorku wenery kiedy mezczyzni starcy i mlodziency w bialych kolnierzykach krawatach w napieciu ziewajac z kieliszkiem w dloni z usmiechem splyneli po dlugich szczuplych palcach zakonczonych rubinowymi srebrnymi pazurkami kiedy splyneli do vestibulum vaginae kobiete pokryl oblok swiatla pekla czerwien wargowa w cisze wpadla rozdzierajaca ostra muzyka zaplonely swiatla kobieta oddala sie na mgnienie otwierajac plaszcz zmeczona usmiechnieta z twarza miedzy nogami znikla za ciezka kotara Tadeusz Rozewicz 1921 ps
|
|
Gdybym cijamiała skrzydełka jakgąska poleciałabymja za JASIEM doŚląska :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
jakze przyjemna rzecza bylby slub i loze jak by sie czlowiek cieszyl zen , gdyby wiedzial , ze nabyc sobie zone moze na dwanascie miesiecy i dzien a jesli z nia trawic mamy zycie cale na zawsze i na stale az siwa bedzie jak stara kocica dziek,i ksieze proboszczu, mnie to nie zachwyca! THOMAS FLATMAN 1637-1688
|
|
sama masz wymyslec rurko
|
|
pisz sama rymowanki szczebiotka, bo tylko własna wena jest słodka, :)
|
|
Jasio zawsze ciętą ripostę ma, każdy ze śmiachu przed monitorem sra ;) Jasio siedzi na internecie dniami i nocami posługując się różnymi nickami :) trochę kolorów na te forum wprowadza, nawet jeśli czasem trochę przeszkadza ;) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
oo zamuliłam. miało być śmiechu a nie śmiachu! ;P ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
hahaha "sra" xd xD xD :))))))))))))))) AHAHAHAHAHHAHA
|
|
pada deszczyk pada u sasiada bedzie duza marcheweczka i dam ci cukiereczka i bede pisala jak chciala:) bo ze mnie jest taka mala pysia co chce swojego zbysia
|
|
zrycie xd
|
|
szczebiota przymuliła temat i nikt nie chce pisać haha ;p ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
do domu , do domu mama prosila do domu , do domu curosiu mila mamusiu , mamusiu bo ja od rana pracuje ,pracuje u tego pana
|
|
jednak jaśko miał racje zrycie piszesz
|
|
szczebiotka jestes fajniejsza jak milczysz.... _____________________________________________________
|
|
haha zgadzam sie z kobietami wyrzej :) durzo fajniejsza jak nie piszesz :P
|
|
nie chcialem nie chcialem ci nic powiedziec zobaczylem w twoich oczach dwa drzewka oszalale a wiatru , ze smiechu i zlota. chwialy sie. nie chcialem. nie chcialem ci nic powiedziec Przelozyl z hiszpanskiego -Jerzy Ficowski- - "Na uszko dziewczynie Federico Garcia Lorca 1899-1936
|
|
gupia jedna ty
|
|
jasiu mam, to ciebie ogromna pretensje bredzisz za kazdym razem seplenisz plujesz sobie na brode jak nalozysz elegancki garnitur,umyjesz sie, wyszurajesz kazdy zab, szczoteczka, tylko dokladnie mi to robic! to moze , noooooooo moze ....... zaakceptuje twoja glupote
|
|
prosze o autograf na posladku pojehals ruwno .....
|
|
osiolkowi zrec dano w jednym owies w drugim siano
|
|
szczebiota rymów składać nie umie, bo jest śladem po pękniętej gumie :))) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
crank napisał(a): > szczebiota rymów składać nie umie, > bo jest śladem po pękniętej gumie :))) > kazdy mowi o sobie!
|
|
crank dobre hahahah ;D _____________________________________________________
|
|
nie wiem, jak to nazwac, powiedzial. nazwij, ze to twoj przyjaciel. moj przyjaciel. ujela, nie tak mocno, jak by chcial. boze,jaki to ma starozytny wyglad, powiedziala. cohen 1934
|
|
szczebiotka mózg w tej francji zgubiła, i jeszcze w dodatku zaatakowała ją kiła! tak to bywa gdy się daje na prawo i lewo, i ru.cha wszystko co nie spier**la na drzewo.. szczebiotko! miej do siebie trochę szacunku, spożywaj mniej alkoholowego trunku, daj nam trochę odpocząć od siebie, bo twoje zdanie wszystkich JE-BIE! ;)) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
chyba Twoi rodzice nie wiedzieli co to guma he he
|
|
siedzi w kiblu CRANK cale dnie se robi bank ma za malo swej rechotki wiec przystawia do szczebiotki
|
|
szczebiota pisze niezrozumiale, więcej mądrości jest w moim kale. ;] ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
na mile nocki zycze wam klocki a z rana, dobrego siusiania na sniadanie mile panie, mam do was pytanka czy mleko , mam zaserwowac wam w szklanakach?
|
|
juz za chwileczke.......szklanaki, szakaly i dorodne ryje w pomyje
|
|
moja tymilu moja lu moja lubisienka moja ty slogodamilowie moja lu taka lus'niaca ty co nieblaskotchlebisz mnie i ods'rudkulisz wenafrodziewanna i nirwasnisz mi swego krzyzowa obezdusze swymi tklimelami eropsych i szeptuwabiami lian polozen swych i skorzyczek ra,bkow i ciurmaczkow< moja lu moja chlu moje miej moj micie ptakodemonico bogorozanna wrozyrybko moje lubisia,tko malu moje lubisnie moja lu i le moja najle najlampi mie,sko moje lu zawrotu galaktyk ajaku lu tajni moja lu s'lisz lutylko mojedyna wszech lu pelzycia moja cala lu ty tymilu z hiszpanskiego przelozyl robert stiller z pomoca stanislawa zembrzuskiego OLIVERIO GIRONDO 1891-1967
|
|
glupie to
|
|
kiedy ci podskoczy pionek wtedy mile spedzasz dzionek moze tak a moze nie do przyjaciol ci sie chce
|
|
kur.wa mać jak wspaniale się opierda.lać ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
DO MOJEJ MYSZATEJ KLACZY bez ostrog jedzmy i bez bata, prawda, moja kochanko myszata? mozna poganiac w ten sposob krowe, ale nie takie klacze rasowe. wedzidla w zeby ci nie wloze: kocham cie!dosc, ze dotkne udem. bez siodla i strzemienia:moze z lekka cie tylko szturchne butem W stalowa, nerwowa noge. ja nie kawalerzysta..w droge! hurra! pedzimy, az sie kurzy! twarz moja w grzywie sie zanurzy, rece me szyje ci oplotly. hurra! teraz przez zywoploty! hurra!teraz przed toba i mna bariera..i ponioslas mnie znow! hurra!..juz poza nami row.. i przez glowe! kobieto ..no! przelozyl z francuskiego Robert Stiller tristan corbière 1845-1875
|
|
Siadła pszczółka, na jabłoni i otrzepuje kwiat Czemu żeś mi moja miła zawiązała ten świat
|
|
spedemon napisał(a): > Siadła pszczółka, na jabłoni i otrzepuje kwiat Czemu żeś > mi moja miła zawiązała ten świa wina, wina , wina dajcie a jak umre, to mnie pochowajcie na zielonej ukrainie przy kochanej mej dziewczynie hej, hej, hej
|
|
szczebiotka napisał(a): > spedemon napisał(a): > > > Siadła pszczółka, na jabłoni i otrzepuje kwiat Czemu > żeś > > mi moja miła zawiązała ten świa > > wina, wina , wina dajcie > a jak umre, to mnie pochowajcie > na zielonej ukrainie > przy kochanej mej dziewczynie > > hej, hej, hej >
|
|
boże szczebiotka.. Ty normalna jesteś????? kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
tiru riru rozkręcaju za pagiru ani ka ju my my je ti my my som kiedy ru ti kiri bon
|
|
29.09 b.r. Bezpiecznie zawioze 3 osoby na dworzec stadion(W-wa). wyjazd kolo godz. 13.00. tel 511550747
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |