czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SP nr 10 popularniejsze od kebabu

Chodzą słuchy że Pan Prezydent Choiński poprzez swego "żołnierza" - Pana Sobocińkiego (po) robi czystki wśród pracowników. Afera z Panią Dyrektor Gałązką to chyba dopiero początek gehenny pracowników tej szkoły. Znając życie to penie lizusy i sługusy mogą spać spokojnie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SP nr 10 popularniejsze od kebabu

No, no, coś się o uszy obiło. Prawdopodobnie w SP10 nauczyciele nie mogą się "gromadzić" (na korytarzach, w klasach),bo to oznacza, że organizują wiece i manifestacje. Ciekawe czy jak PO dyrektor rozmawia z nauczycielami to też wiecuje?

frania

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

bardzo dobrze ze wywalił panią dyrektor,nic nie robiła tylko fartuszki kazała nosić i ze szkoły kościuł chciała zrobić,szkoła to nie klasztor ani kryminał,a metody wychowawcze miała jak klawisz w jumie i zamiast wyposażać szkołe w sprzęt to tablice wiecznie Janowi Pawłowi fundowała,wielki szacunek dla JP II ale bez przesady,to jest szkoła róz=żne dzieci chodzą,a może któreś nie wierzy?

księciunio wykaż się odrobiną inteligencji i zauważ, że w poście nie chodzi o zwolnioną dyrektorkę tylko o przyszłośc wielu innych ludzi, którzy tam zostali.

To normalne że uczą w szkole o swoim patronie. Polska jest krajem wierzącym. To że nie wierzysz to twoja strata.

ona bardzo dobra ...kobieta:)
uwzieliscie sie na niej

księciunio napisał: "szkoła to nie klasztor ani kryminał,a metody wychowawcze miała jak klawisz w jumie" a ja mówie, że szkoła to nie urząd statystyczny w którym liczą się tylko tabelki i zestawienia, szkoła to żywy organizm, w którym liczy się człowiek (mały i duży)

frania

A może tak TVN UWAGA, oni dojdą o co chodzi.
Bo dla mnie to śmierdząca sprawa, może ktoś sobie gniazdko mości ??!!!!

Jestem za;)))

a JASIO RZONDZI

Ciekawe kto sobie to gniazdko szykuje...? żeby tylko nie jakaś modliszka, rosiczka albo dzbanecznik

frania

"Chodzą słuchy że Pan Prezydent Choiński poprzez swego "żołnierza" - Pana Sobocińkiego (po) robi czystki wśród pracowników."

Coś ciężko mi w to uwierzyć. N-ela z umową na czas nieokreślony (a taką mają wszyscy n-ele oprócz stażystów) nie da się zwolnić ot tak sobie, bo ktoś chce sobie zrobić "czystki" jak to tu wypisujesz. Nauczyciel musiałby dopuścić się poważnych naruszeń i niewypełniania obowiązków, by być zwolnionym z pracy.
Także jak dla mnie drogi - kompaniabraci (---.nat.umts.dynamic.eranet.pl) wypisujesz bzdury i siejesz propagandę. Tylko ciekawe po co?

Mało wiesz o życiu. W dzisiejszych czasach można wszystko. Trzeba tylko wiedzieć z kim się trzyma i w jakich jest się układach. Niektórzy potrafią dziury nie zrobić a krew wypić.O mobingu i zastraszaniu to słyszałeś/łaś?
Rzeczywistość pokaże zmiany.

frania

DO: frania maj (---.elomza.pl)

"Mało wiesz o życiu. "

Nie wiesz ani ile mam lat, ani jaki zawód wykonuję, ale wysuwasz takie wnioski. Ciekawe.

"W dzisiejszych czasach można wszystko."

Yhy. Moja prababcia też tak mawiała. I prawnuczka pewnie powie to samo.

"O mobingu i zastraszaniu to słyszałeś/łaś?"

Jak pracownik rzetelnie wykonuje swoje obowiązki i się (za przeproszeniem) nie opierdala, to mogą go zastraszać do usranej śmierci - nic nie wskórają.

Z tym bajkami się wstrzymaj, ewentualnie podaj mi nazwisko choć jednego nauczyciela, który w ramach 'czystek' został zwolniony z SP10.
A że nie został, jak się domyślam, zwolniony żaden, (i zapewne nie zostanie) to może sobie darujmy te teorie spiskowe o czystkach.

Nazwiska,adresy kontakty... chciałoby się, nic z tego he he he. Ja wiem swoje. Pożyjemy, zobaczymy...

frania

Proszę panstwa poszło pisemko do prezydenta o zlikwidowanie połowy lokali z kebabami. To się w głowie nie miesci, tyle syfu w naszym mieście. Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja I NIC WIĘCEJ!

?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org