Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nawiedzony dom |
siema doszły mnie słuchy ze w Łomży przy ulicy jednaczewskiej stoi stary opuszczony dom . Podobno w nim straszy czy ktos o tym jeszcze słyszał?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nawiedzony dom |
Tak, to rodzinny dom freddego krugera
|
|
eeuuuaa koles idz do niego i zobacz
|
|
Słyszałem o tym domu. Podobno z głodu zmarło w nim małżeństwo z trójką dzieci, które wzięło na niego kredyt "Rodzina na swoim". _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Autor: trackone (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 25-05-10 15:06 Słyszałem o tym domu. Podobno z głodu zmarło w nim małżeństwo z trójką dzieci, które wzięło na niego kredyt "Rodzina na swoim". hahaha :d
|
|
:D _________________________________________________________
|
|
Głupszych tematów nie ma?;p
|
|
szampon - są glupsze niki :)
|
|
taakk taak juz wszystko jasne czyja to SPRAWKA to ten DEB..L Z Prusa 8 sie przebiera i straszy dzieci
|
|
o co chodzi z tym prusa 8?
|
|
TAM PODOBNO STRASZY BIEGA TAKI DZAIDEK SIE PRZEBIERA W NOCY I CHODZI PO Łomzy ludzi straszy a tam na tej Ulicy Jednaczewskiej jest taki oposzczony dom i on Codziennie zawsze przebierajac sie zmierza do niego przy okazji Pajac straszy ludzi i siedzi wtym domu do rana i Mysli ze jest KOZAK sie zbieraja Pajace sie opija tego ROYALU i wali w dekiel KOLBA
|
|
auuuuu koleś, prusa 8 to jest dopiero nawiedzony... duchy przesiaduja tam na stacji CB radia jakiegoś bogu ducha winnego starca i wygaduja glupoty
|
|
POWAZNIE cholera jasna nouu chyba mojemu staremu musz powiedziec zeby mnie kupił takie te Łoki toki to podobno za bezcen w Biedronce mozna kupić nie wiesz nic o tym ???
|
|
łoki toki to nie wiem, bo to siakieś nowe....
|
|
Hehe słyszałam kiedyś to samo o takim bliźniaku na nowogrodzkiej, w którym nikt od lat nie mieszka, kiedys był na sprzedaz.
|
|
Autor: jorkone (---.lomza.vectranet.pl)Data: 25-05-10 14:40 siema doszły mnie słuchy ze w Łomży przy ulicy jednaczewskiej stoi stary opuszczony dom . Podobno w nim straszy czy ktos o tym jeszcze słyszał? tak STRANSKY
|
|
Należałoby tam sciągnąć jakiś odważnych dziennikarzy, aby ponagrywali oni te duchy!!! ___________________ Blog o chemii dla ekspertów
|
|
Autor: MikeBond (---.stooldeer.us)Data: 04-02-21 16:07 Należałoby tam sciągnąć jakiś odważnych dziennikarzy, aby ponagrywali oni te duchy!!! najlepiej z Wyborczej lub od razu z ich Centrali w Tel Avivie
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=wT_ObQMSs3U
|
|
Parapsychologia to jest fajny temat. Szkoda, że te duchy nigdy nie dają się nagrać ani sfotografować! ________________________ Ekspresowe pisanie magisterskich prac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |