Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiosna |
Zaczeła sie wiosna ale nie widac tego jeszcze chyba po pogodzie ale widac jak przechodnie idą i się uśmiechają bo wiedzą że nadeszła wiosna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiosna |
Może się z ciebie śmieją?
|
|
Oni sie cieszą że nadeszła wiosna.
|
|
a może się uśmiechają bo właśnie przeczytali jeden z postów Ptysia... :D
|
|
A ja dzisiaj od rana widzę wiosenne słońce. Dlatego ubrałam sie w jasne kolory i mimo wszystko uśmiecham się. Pewnie dlatego, że wiem o istnieniu Ptysia i mu podobnych. A może wiosna też ma z tym coś wspólnego? Allinka
|
|
No toć ba.
|
|
Nie krytykujcie bez przerwy PtysiA. Forum nie ma ograniczenia wieku. Każdy może zabierać głos. Jeżeli nie chcecie jego tematów i postów, bo Wam nie podobają się, to po prostu nie odpowiadajcie. Chłopak musi nabrać doświadczenia między starszymy i mądrzejszymi. Każdy z Was nabierał doświadczenia od starszych. Nie szkodujcie tego i Ptysiowi. Pozdrowienia.
|
|
Maciek to nie jest tak do końca zgadzam sie ze kady uczy sie od innego ale oni muszą poszukać zaczepki tak juz jest.
|
|
Ptysiu! Nie odpowiadaj na ich zaczepki tylko rób swoje. Pozdrowienia.
|
|
Wiem dobrze co mam robić:D
|
|
Dzis obudzilo mnie slonce... Az milo popatrzec jak rozpoczal sie drugi dzien wiosny - pomyslalam. Ojj az chcialo sie wstawac:)) Moje zadowolenie rozwial jednak ten okropny szron na szybach samochodu. Mroz -10 w nocy (!). Cholera, znowu trzeba skrobac szyby:/ Ps. Pod koniec tygodnia zapowiadaja temperatury powyzej 10 stopni:))) z wiosennymi pozdrowieniami °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
_10 stoni to napewno w nocy nie było góra -5 ale nie -10 stopni a dzionek dzis jest bardzo piekny aż miło se wyjść na dwór.
|
|
no nareszcie wiosna przyszla wielkimi krokami az sie chce wyjsc na jakis spacerek normalnie :) Krzyś
|
|
No właśnie wiosna zawitała miejmy nadzieje ze na dobre.
|
|
No, wiosna już tuż, tuż :) Nad rzeką bobry, słoneczko świcie, ptaki odlatują/przylatują. Śnieg się topi, jest trochę błotka, ale zaczyna być pieknie. To była wyjątkowa nudna zima...
|
|
No fajnie jest jak jest taka pogoda :D
|
|
Eeee tam, zaraz nudna... A błocko? I w Hucie jest, a jakże! Jak ostatnio wybyłam w łąki nowohuckie to przyniosłam po kilogramie na każdym z trzewików...:) Ale juz nawet pachnie inaczy...
|
|
Ryskago a czemu cie ostatnio niebyło ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |