Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża ma mordercę psów |
Wieczorem w piatek zaraz po przejściu drogi krzyżowej ul. Prusa, przed blokiem żeromskiego 1A został napadnięty męszczyzna spacerującyz psem. Jemu szczęśliwie udało się uciec ale wierny przyjaciel nie myslał o ucieczce i zapłacił za to życiem. Jeden cios "nożem" wystarczył. Duży owczarek nie miał szans ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża ma mordercę psów |
możesz coś bliżej o tym zdarzeniu, to jest przestepstwo. nazis
|
|
Wszystko zostało spisane, była policja i weterynarz. Postępowanie jest w trakcie. Oby dziada złapali jak najszybciej!!!
|
|
sq.... syństwo!
|
|
Tu macie jeden mały obrazeczek skutków łatwego dostępu czy też legalności posiadania miękkich narkotyków, a nie co większy był ukazany wczoraj na TFN w programie ,,Pod napięciem", gdzie 16-to latek w amoku szatkował nożem swojego kolęgę, jego matkę i jej koleżankę. Cieszycie się chyba wszyscy tu z ubolewaniem wypowiadający się o braku dostępności i legalności posiadania - co? Nie życzę wam abyście jak tamci ludzie czy jak ten pies na sobie doświadczyć mieli skutków tego ,,przywileju".
|
|
:( Gamonie z południa. Wieś.
|
|
Brak słów... Bezsilnie zaciskam pięści... :( Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
Złodzije i kryminaliści.
|
|
"Gamonie z południa. Wieś." Nie jestem z południa - ale tak ich bym nie nazwał. Bo to może obrazić albo tych z południa albo tych ze wsi. Nieładnie...
|
|
Zal ściska jak takie bezbronne psy muszą ginąć.
|
|
Najpierw była osada, potem wieś, potem miasto. Używanie sformułowań typu gamonie, wieś, obraża i mieszkańców wsi i dzielnicy czy osiedla oraz całego miasta. Poza tym często mieszkańcy wsi są bardziej kulturalni i bardziej szanujący zimię, zwierzęta i człowieka niż niejeden mieszczuch. Do określenia faceta który to zrobił zwierzęciu i pewnie niewiele brakowalo a i człowiekowi, są inne określenia: zwyrodnialec, morderca itp. Mam nadzieję, że policja, jeśli mieszkańcy będą z nia chcieli współdziałać szybko znajdzie tego porąbańca, a prokurator i sąd nie odpuści.
|
|
Obrażajcie się mili moi :) Wiem, co mówię i tyle. dzieci - śmieci z południa - dzielnicy wiejskiej (w złym tego słowa znaczeniu). A może nie? Beton, drzewka i samochody. Trzepaki i garaże. Supermarkety mięsne i pola uprawne. Osiem kościołów i zabójcy psów. Błoto i kostka brukowa. Zero tradycji, kultury. Sypialnia. Młodzi kierowcy, siłownie i szkoły-molochy. Ludzie pozamykani w mieszkankach z płyty żelbetowo - azbestowej. Pozdro.
|
|
Ja jestem z Bawełny oi nie jestem zadnym smieciem.
|
|
jejq! to juz przegiecie, zabijac nozem biednego pieska... mi to poprostu brak slow na taki czyn :((( Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Brak słów na takich ludzi.
|
|
Kolago Adamus ,to ze stało sie to na południu,nie oznacza ze sprawca tez jes z tamtad.A moze to przyjezdny z innego miasta,albo z innego okregu miasta.Szybko wyciagasz wnioski przyjacielu,chyba ze wiesz o czyms ,o czym my nie wiemy.
|
|
adamus a kim ty jestes bo chyba nie mieszczuchem.???
|
|
Takich ludzi to tylko z kratki i tak samo im zribić trza domagać sie kary śmierci.
|
|
Adamus to zwykła ciota wnioskując to z jego postów, mało inteligentny "gamoń" nie szanujacy ludzi, nie majacy najmiejzsego pojecia o zyciu, jakis nastoletni arogancki pacyniarz, to chyba tyle
|
|
>>Adamus to zwykła ciota wnioskując to z jego postów, mało inteligentny >>"gamoń" nie szanujacy ludzi, nie majacy najmiejzsego pojecia o zyciu, >>jakis nastoletni arogancki pacyniarz, to chyba tyle Po twoim poście widać, że za daleko poziomem od niego nie odbiegasz...
|
|
niestety tez nic madrego tu nie wniosłeś
|
|
Mieszczuchem zostaje się w czwartym pokoleniu, a jeśli ktoś temu nie wierzy niech sięgnie do historii jak można tak poniżać współziomków wątpię, aby Adamus był prawdziwym mieszczuchem jest tylko burakiem bez wychowania?????
|
|
Ja to tu niechce sie wtrącać ale po co ie klucić ?
|
|
Janek2: nie jestem mieszczuchem, tylko burakiem bez wychowania :) pipek podpisujący się "Ja" - człowiek z południa zapewne :) nemo - odbiegam poziomem od "Ja", mimo wszystko (tylko w którą stronę?). he, he.... oczywista, że nie chciałem obrazić nikogo, kto na południu mieszka. może ja też tu mieszkam? Ale moja ocena pewnych z tego osiedla ludzików to moje prywatne zdanie. No i tego osiedla jako takiego. A żem miłośnik piesów, to wqurzyłem sie może nieco za mocno - za PRZEPRASZAM wszystkich, których uraziłem, w najmniejszy chociaż sposób, poza neptkami ofcoz ("Ja", Ty wiesz o kogo chodzi, he he). Pozdrawiam.
|
|
ZARAZ ZARAZ Co Wy wszyscy powiecie - morderca ... Nie widziałem tego zdazenia ale tyle razy widziałem BEZMYŚLNYCH żeby nie powiedzieć durnych włascicieli psów spacerujących ze swoimi pociechani (metrowe bydlaki) bez smyczy i kagańca w miejscach publicznych !!! PYTANIE -- GDZIE WTEDY JEST POLICJA Czemu policja i straż miejska nie ukruci takich praktyk, czy potrzeba czekać aż taki zagraj pogryzie kogoś ?? Wiem zabił psa - zakładam że w tym przypadku właściciel tego stworzenia był w porządku (pies spacerował na smyczy i w kagańcu, nawet sprzątał po nim g... z trawnika) ale czy nie istnieje prawdopodobieństwo że poprostu bronił się !!! Ja jestem za BARDZO SUROWYM karaniem "psiarczyków" nie pilnujących swoich podopiecznych i nie sprzątających po nich. CZY KTOŚ Z WAS SPRÓBOWAŁ WEJŚĆ PO ZIMIE NA TRAWNIK (NP DZIECKO) NA CHUŚTAWKĘ ITP... KTO BY SIĘ ODWAŻYŁ - LEPIEJ WYKĄPAĆ SIĘ W KLOZECIE - NIE
|
|
kupujący - masz 100% racji. Posiadanie psa to wielka odpowiedzialność. Głównie dlatego, że nie jest to zbyt dobrze widziane u ogółu (z winy samych włascicieli psów). Trzeba sprzątać po pieskach. I nie wolno otwierać pieskowi drzwi, żeby sobie pobiegał, a później ktoś go do klatki wpuści. Co do chodzenia bez smyczy i kagańca: wiesz, da pieska to jest najlepszy spacer. Ja go cały czas pilnuję, wcześniej przeca go czegoś nauczyłem, także mogę sobie pozwolić na puszczanie go bez smyczy. Ale wiem, że nie zawsze tak jest. Jednak pies bez smyczy i kagańca, ale ze swoim właścicielem jest raczej bezpieczny. Co do zdarzenia na południu: źle się stało, piesek nie zawinił, a zginął. Jakim tumanem trzeba być, żeby zabić zwierzaka? Zwierzaki nigdy nie chcą zrobić ludziom krzywdy. Zawsze bronią czegoś, co uważają za nienaruszalne (posesji, właściciela). Nie powinniśmy wchodzić im w drogę tak, jak one nie wchodzą w drogę nam, szanują to, co nasze. I boją się nas. Pozdro.
|
|
tak dla przykladu... jak zlapia tego "morderce" to wpuscic go do klatki z 2 moze 3 wiekszymi pieskami... moze wtedy przemysli pewne rzeczy... ;)
|
|
No właśnie metrowe giganty bez smyczy i kagańńca to są wielkie i groźne bestie taki pies może zagryźdz człowieka.
|
|
>>No właśnie metrowe giganty bez smyczy i kagańńca to są wielkie i >>groźne bestie taki pies może zagryźdz człowieka. A taki dwumetrowy dresiarz, po sterydach to nie?? I co też ma chodzić w kagańcu i z właścicielm, bo się go ludzie boją??
|
|
Adamus jestes zwykłym pacyniarzem i tyle jak nie wierzysz w poziom mojej intel to mozemy sie spotkac a ja udowodnie ci to wbardzo prosty sposób, po pierwsze obrazasz innych choc twierdzisz ze nie chciales i wspominasz cos tam ze jest ci bardzo przykro, po drugie wnosisz cos tam ze ty jednak tak bys ie nie zachowal a odpowiedzia na mojego posta jest zachowanie dokladnie takie same jak u mnie, czyli ja potrafie zrozumiec ty jednak nie
|
|
Jeszcze nigdy nie widziałem tak długiego zdania.
|
|
Dwu metrowy człowiek jest do wszystkiego zdolny a jeszcze gdy ma nóż ?
|
|
ptysiu91 napisał(a): > Dwu metrowy człowiek jest do wszystkiego zdolny a jeszcze gdy > ma nóż ? > jeszce niegdy nie widzialem tak GLU[PIEGO zdania :////// PTYSIU JESTS NA TYM FORUM POTRZEBNY JAK K.URWIE DZIECKO !!! wes sobie to do serca i podetnij sobie zyly...tlyko pamietaj zeby ciac tempom zyletkom ;PP i wzdluz :)
|
|
Niewiem cycq zal du*e sciska ??
|
|
Delikatnie z ptysiem bo to jeszcze 13-to letnie dziecko. Choć natrętne ale jeszcze nie zepsute. Prawda że ptys i jemu podobni mocno to forum zdołowali. Szkoda że jedyne co czytają to wypowiedzi na tym forum a nie lektury szkolne, bo tu spotkanymi tekstami nie da sie chyba błysnąć w klasie, a o ocenie to lepiej nie myśleć.
|
|
>>jeszce niegdy nie widzialem tak GLU[PIEGO zdania :////// PTYSIU JESTS >>NA TYM FORUM POTRZEBNY JAK K.URWIE DZIECKO !!! wes sobie to do >>serca i podetnij sobie zyly...tlyko pamietaj zeby ciac tempom zyletkom ;>>PP i wzdluz :) Normalnie cycek tak mi zaimponowałeś w tej chwile, swoją inteligencją, rzekłbym obyciem towarzyskim, że aż muszę Ciebie pochwalić. Rozumiem, że potrzebujesz dowartościowania, pewnie za komputerem siedzi kilkunastoletni chłopiec, obgryzający paznokcie, który znowu dostał od kolegów, albo znowu mamusia nakrzyczała za to że się w nocy zmoczył i teraz musi wyładować swoją złość, musi pokazać jaki to on jest naprawdę. Wchodzi to to na forum i od razu czuję się lepiej - teraz to on jest wielki hakjer,admin i bog w jednej osobie. Wchodzi w pierwszy lepszy temat, piszę swój wyszukany komentarz, oczywiście używając swojego ulubionego słowa, k**** (wcześniej, żeby napisać, swoje ukochane słowo, musi oszukać cenzurę na forum, czyli piszę ten wyraz przez kropkę - przyznaj się cycek, ile nad tym mysłaleś, czy może wyczytałeś gdzieś w mądrych książkach?). Temat nie ma tu żadnego znaczenia, ważne żeby napisać byle co, a jak jest okazja do ubliżania innym cycek jest w siódmym niebie (to przecież on jako jedyny w końcu posiadł wiedzę tajemną, jak radzić sobie z cenzurą). Normalnie cycek mój miszcz jesteś, rzekłbym nawet idol....
|
|
"Ja" - po raz drugi obrażasz mnie piesku. Ciebie akurat nie przepraszałem i nie jest mi przykro, że jesteś biedny, inny. należysz do palantow, którzy zawsze chcą się spotykać :D Zdziwiłbyś się :)
|
|
jak by ktoś do mojego ciapka z finką skoczył to by mu głowa spadła
|
|
No włąśnie cycq naipierw pomyśl potem zrób. Ale wątpie ze to jest nieralne.
|
|
"Ja" - po raz drugi obrażasz mnie piesku. Ciebie akurat nie przepraszałem i nie jest mi przykro, że jesteś biedny, inny. należysz do palantow, którzy zawsze chcą się spotykać :D Zdziwiłbyś się :) jestes tak prosty jak twoja mamusia, a jak dowiem sie kim jestes to bedziesz jeczal tak samo jak ona
|
|
bez komentarza :)
|
|
Pies |
No i tradycyjnie wszyscy Polacy pokłócili się ze sobą, a o tym, gdzie jest pies pogrzebany, mało kto pamięta...
|
|
Zacznie sie tu chhyba jakas kłutnia :P A mordercre niacgh zląpia jak najszybciej :d /)/) Wesolego =(';')= Alleluja! ..(").(")...
|
|
Mieszczaninem jest sie dopiero w trzecim pokoleniu.Jak sloma z butow wychodzi to nawet frak nie pomoze!
|
|
wiecie po co wiesniakom do rekawow przyszywaja guziki?Zeby nosa rekawami nie wycierali!Alleluja!
|
|
he he he he he
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |