sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
hodowla psa rasy MALTAŃCZYK

Witam,mam pytanie czy może ktoś z Was się orientuje,gdzie w Łomży lub okolicach jest hodowla psa rasy MALTAŃCZYK?

Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: hodowla psa rasy MALTAŃCZYK

Do wyboru, do koloru:
http://www.mojpupil.pl/hodowla_psow/Malta%C5%84czyk,233

konarzyce

Konarzyce z tego co wiem to pseudohodowla.

to jest renomowana hodowla :) jego psy zdobywały medale na wystawie w Jednaczewie :):):)

Aaa to zwracam honor. Na przeprosiny proponuję chodofffcy nowe klatki dla championów, te takie wielkie 0,5x1m, a sędziom nowe kalosze ;)

ale ten hodofffca jest sędzią od oceniania psów:) bynajmniej tak mówil jak sprzedawal szczeniaki na rynku i z tego co widzialem to kalosze juz mial i czapke bassebolówke:)

a ja chce kupic wilczura z rodowodem ,ale w Lomzy i w okolicach tez chyba takiej hodowli nie ma

Zobacz na stronie, którą wyżej podałam. A jak nie to Konarzyce- rach, ciach i masz wilczura z rodowodem z pieczątką z ziemniaka. Jak Ci się poszczęści to może nawet odrobaczony będzie ;)

interesuje mnie tylko wilczur z rodowodem, bo chce miec chodowle wilczurow i chodowac na jakims tam poziomie i zeby miec szczenieta z rodowodem,lepiej sie sprzedają i wieksza jest na tym kasa

E z Konarzycami to był żart. Kasa z prawdziwej hodowli większa, ale i nakłady również. "Hodowla" psów z rodowodem, ale bez uprawnień hodowlanych nadal nie jest hodowlą, a pseudohodowlą, z której szczeniaki nie otrzymają rodowodów. Potrzeba wiele czasu, cierpliwości (wystawy, sprawy urzędowe), pieniędzy, doświadczenia i wiedzy podchodzącej pod weterynarię, żeby stworzyć hodowlę z prawdziwego zdarzenia.

jhwc - daj sie na spokoj z tymi wilczurami:) i posluchaj Oli**ona ma racje,tylko zapomniala o tym ze trzeba miec jeszcze troche szczescia,do tego co wyzej wymienila.to nie jest takie proste jak sie wydaje:)hodowcy latami nad tym pracuja,poprzeczka sie podnosi i caly czas jest niedosyt.jesli chcesz sie w to bawic nie ma problemu pomoge ci w tym,aktualnie mam 4 szczenieta i dostaniesz gratis 1, najlepszego:) ale na warunkach:)pomoge ci w wystawach ,szkoleniu,itd ,zobaczysz ze to nie jest takie proste.od 15 lat hoduje Onki,jezdze na wystawy,szkolenia i co nieco o tym wiem:) 25 lipca odbedzie sie WYSTAWA OWCZARKOW NIEMIECKICH W ŁOMZY na terenie Zesp. SZkol Weter. przyjdz ,porozmawiaj z hodowcami zobacz jak powinny wyglądac owczarki:) jesli masz zamiar sie tym zajac -musisz to rozwaznie przemyslec ,zeby nie zostac RYNKOWO-GIEŁDOWYM hodowcą

nie słyszałem o psach rasy wilczur, to coś nowego?

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

I tym sposobem Jhvwcww dorobił się szczeniaka ;)
Lobo, na tej samej zasadzie mówi się na pinczerki-ratlerki, nie czepiajmy się słówek, wiadomo o co chodzi.
Swoją drogą chętnie wybiorę się na wystawę, nie słyszałam, żeby w Łomży były takie atrakcje. Możesz podać więcej informacji lub jakiś link?

http://zkwp.bialystok.pl/wystawy.html

powazny temat

w Małym Płocku jest hodowla maltańczykow zastanawiam sie wlasnie czy tam kupic maltańczyka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org