poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jagiellonia Bialystok-Pogon Szczecin

Finałowe spotkanie Remes Pucharu Polski miedzy jak w temacie co myslicie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jagiellonia Bialystok-Pogon Szczecin

JK JKK JAGIELONIA QRWA !! Tak mysle ;)

Stereotypowe podejście do Jagielloni jako do przeciwnika wielkiego ŁKSu i największego zła na podlasiu - widać jakim jesteś prostym człowiekiem i jak mało myślisz...

Nie byłem nigdy wielkim kibicem, ale uważam, że należy ich podziwiać za organizację, dobór piłkarzy i umiejętne zarządzanie klubem - sponsoring itd.. - jednym słowem drogę na szczyt w ostatnich latach od momentu pamiętnego meczu w II lidze na stadionie w Łomży..
(do dzisiaj nie zapomnę jak hołota z obu drużyn wyrwała siatki z ogrodzenia i poleciała na siebie.. - kolejny dowód inteligencji prawdziwych kib(oli)iców)

Uważam, że powinniśmy cieszyć się, że drużyna z naszego regionu będzie grała w finale. Ja im pokibicuje..

Więc kibicujmy Pogoni .
Myślę że to dobry pomysł.

widać jak zazrość niektórych zżera :) małość ludzi nie zna granic

Jagiellonia jest powiedzmy odwiecznym wrogiem Łks-u. Ale są z podlasia tak jak my i powinniśmy im kibicować. Tochyba dobrze, że ktoś z naszego regionu(województwa) doszedł na szczyt. Nie przepadam za Jagą, ale w tym meczu będę z nimi.

Na Podlasiu to MY nigdy nie byliśmy i nie będziemy.

Layerkaz są z woj. podlaskiego tak jak my nie z podlasia. Dla mnie ktoś kto przerzuca się z drużyny na drużynę ze względu na wyniki sportowe nie jest kibicem ale oglądaczem piłki. Nie mam nic do tych ale jeżeli ktoś przychodził na mecze ŁKSu w II lidze udając przywiązanie do klubu a teraz jest wielkim "fanem" Jagielloni to już jest coś nie tak. Dla mnie Jagiellonia jest tym samym (każdy wie o co chodzi) nawet gdyby grała w finale Ligi Mistrzów. Mimo że Jaga to odwieczny wróg gratuluję im tego że zaszli tak daleko.

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

A tak w ogóle to 22 maja spotykamy się na Z18. Gramy ze Spartą Augustów i 3 punkty są na wagę złota. Pomóżmy piłkarzom wygrać ten mecz stawiając sięw dużej liczbie i niosąc ich dopingiem do zwycięstwa. Szykuje się teraz awans a jeżeli pomożemy Naszemu klubowi też możemy jeszcze daleko zajść (przykład Jaga). Do zobaczenia w sobotę!

Tylko Łomża ŁKS!!!

Wygra Lepszy.

Tylko Łomża ŁKS!!!

wyszlo Ci bardzo dobrze
Ale zaproszenie sciagnales zywcem z klubu

O co Ci chodzi? Pytam poważnie bo nie rozumiem.

Tylko Łomża ŁKS!!!

@Layerkaz
Z Podlasia to chyba Ty jesteś...

a tak w temacie, to szacun, że doszli tak daleko, ale ja szczerze mówiąc to wolałbym oglądać już Pogoń w pucharach.

Pewnie ze szacun

W sobotę, to ŁKS gra mecz ze Spartą Augustów i trzeba się na stadion szykować, bo chłopaki ostatnio ładnie sobie radzą i jest co oglądać, a przedstawia się to mniej więcej tak:

Dotychczasowe wyniki ŁKS-u w rundzie wiosennej:

ŁKS Łomża 4-0 Włókniarz Białystok

Rudnia Zabłudów 0-1 ŁKS Łomża (pierwsza w sezonie przegrana Rudni na własnym stadionie)

ŁKS Łomża 5-1 Piast Białystok

Pomorzanka Sejny 0-5 ŁKS Łomża

ŁKS Łomża 4-2 Dąb Dąbrowa Białostocka

Znicz Suraż 0-1 ŁKS Łomża

Czyli:
Wszystkie 6 dotychczasowych meczów na wiosnę wygranych!
20 goli strzelonych!
Tylko 3 stracone!

Zapowiada się kolejne ciekawe i miłe dla oka spotkanie!

Zamiast udawać na forum kogoś, kim nie jesteś, przyjdź na mecz, weź ze sobą kogoś znajomego i trochę się odstresuj, przy okazji poprawisz wzrok, patrząc na zielone (kto był we wojsku, to wie o co chodzi;) )

sobota godzina 17.00

Wszyscy na mecz!

Jaga wygra PP ponieważ dysponuje znacznie lepszymi zawodnikami i gra doś ładną ofensywną piłkę tak trzymać.No to co że powiem delikatnie Łks nie przepada za Jagą ,ale oni też są z tego regionu co my wiec nie rozumiem waszego oburzenia panowie,nie wiem zazdrościcie im?Lepiej nie gadajcie o złych stosunkach tylko sami pokażmy ze jesteśmy lepsi od nich w graniu w piłkę ,bo narazie jak by nie było Jagiellonia ma wiecej sukcesów sportowych.PZdr dla kibiców piłki :)

hehe niezłe zdjęcie ale patrząc na Łomżyńskie trybuny i naszych kibiców myślę że zrobiłbyś jeszcze lepsze zdjęcie bo gorsze trole przychodzą

"Każdy w sobotę stawia się na trybunie od rzeki by jak najgłośniej dopingować biało-czerwonych!!! Tymbardziej ,że każdy teraz mecz jest na wagę złota i to może właśnie on może przesądzić nasz awans do III ligi!!!

Zbiórka o 16:00 na muszli skąd wszyscy udamy się na stadion jak za dawnych dobrych lat!!!

Zabieramy wszystkich znajomych i przychodzimy na stadion!"

źródło lks.4lomza.pl

Tylko Łomża ŁKS!!!

Hehe oczywiście ,że puchar polski przyjedzie do Białegostoku.
Sam się nie moge doczekać Ligi europejskiej.
Zapewne większość kiboli i tak pojedzie do Białego na mecz (jeden bo i tak pewnie dalej nie zajdzie).

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

Haha właśnie widać jak się nie możesz doczekać skoro mówisz że mecz będzie w Białym.

Na ulicy Jurowieckiej ma siedzibę swą....:)

Tylko Łomża ŁKS!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org