Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jagiellonia Bialystok-Pogon Szczecin |
Finałowe spotkanie Remes Pucharu Polski miedzy jak w temacie co myslicie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jagiellonia Bialystok-Pogon Szczecin |
JK JKK JAGIELONIA QRWA !! Tak mysle ;)
|
|
Stereotypowe podejście do Jagielloni jako do przeciwnika wielkiego ŁKSu i największego zła na podlasiu - widać jakim jesteś prostym człowiekiem i jak mało myślisz... Nie byłem nigdy wielkim kibicem, ale uważam, że należy ich podziwiać za organizację, dobór piłkarzy i umiejętne zarządzanie klubem - sponsoring itd.. - jednym słowem drogę na szczyt w ostatnich latach od momentu pamiętnego meczu w II lidze na stadionie w Łomży.. (do dzisiaj nie zapomnę jak hołota z obu drużyn wyrwała siatki z ogrodzenia i poleciała na siebie.. - kolejny dowód inteligencji prawdziwych kib(oli)iców) Uważam, że powinniśmy cieszyć się, że drużyna z naszego regionu będzie grała w finale. Ja im pokibicuje..
|
|
Więc kibicujmy Pogoni . Myślę że to dobry pomysł.
|
|
|
Jagiellonia jest powiedzmy odwiecznym wrogiem Łks-u. Ale są z podlasia tak jak my i powinniśmy im kibicować. Tochyba dobrze, że ktoś z naszego regionu(województwa) doszedł na szczyt. Nie przepadam za Jagą, ale w tym meczu będę z nimi.
|
|
Na Podlasiu to MY nigdy nie byliśmy i nie będziemy.
|
|
Layerkaz są z woj. podlaskiego tak jak my nie z podlasia. Dla mnie ktoś kto przerzuca się z drużyny na drużynę ze względu na wyniki sportowe nie jest kibicem ale oglądaczem piłki. Nie mam nic do tych ale jeżeli ktoś przychodził na mecze ŁKSu w II lidze udając przywiązanie do klubu a teraz jest wielkim "fanem" Jagielloni to już jest coś nie tak. Dla mnie Jagiellonia jest tym samym (każdy wie o co chodzi) nawet gdyby grała w finale Ligi Mistrzów. Mimo że Jaga to odwieczny wróg gratuluję im tego że zaszli tak daleko. Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
A tak w ogóle to 22 maja spotykamy się na Z18. Gramy ze Spartą Augustów i 3 punkty są na wagę złota. Pomóżmy piłkarzom wygrać ten mecz stawiając sięw dużej liczbie i niosąc ich dopingiem do zwycięstwa. Szykuje się teraz awans a jeżeli pomożemy Naszemu klubowi też możemy jeszcze daleko zajść (przykład Jaga). Do zobaczenia w sobotę! Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Wygra Lepszy.
|
|
|
wyszlo Ci bardzo dobrze Ale zaproszenie sciagnales zywcem z klubu
|
|
|
@Layerkaz Z Podlasia to chyba Ty jesteś... a tak w temacie, to szacun, że doszli tak daleko, ale ja szczerze mówiąc to wolałbym oglądać już Pogoń w pucharach.
|
|
Pewnie ze szacun
|
|
W sobotę, to ŁKS gra mecz ze Spartą Augustów i trzeba się na stadion szykować, bo chłopaki ostatnio ładnie sobie radzą i jest co oglądać, a przedstawia się to mniej więcej tak: Dotychczasowe wyniki ŁKS-u w rundzie wiosennej: ŁKS Łomża 4-0 Włókniarz Białystok Rudnia Zabłudów 0-1 ŁKS Łomża (pierwsza w sezonie przegrana Rudni na własnym stadionie) ŁKS Łomża 5-1 Piast Białystok Pomorzanka Sejny 0-5 ŁKS Łomża ŁKS Łomża 4-2 Dąb Dąbrowa Białostocka Znicz Suraż 0-1 ŁKS Łomża Czyli: Wszystkie 6 dotychczasowych meczów na wiosnę wygranych! 20 goli strzelonych! Tylko 3 stracone! Zapowiada się kolejne ciekawe i miłe dla oka spotkanie! Zamiast udawać na forum kogoś, kim nie jesteś, przyjdź na mecz, weź ze sobą kogoś znajomego i trochę się odstresuj, przy okazji poprawisz wzrok, patrząc na zielone (kto był we wojsku, to wie o co chodzi;) ) sobota godzina 17.00 Wszyscy na mecz!
|
|
Jaga wygra PP ponieważ dysponuje znacznie lepszymi zawodnikami i gra doś ładną ofensywną piłkę tak trzymać.No to co że powiem delikatnie Łks nie przepada za Jagą ,ale oni też są z tego regionu co my wiec nie rozumiem waszego oburzenia panowie,nie wiem zazdrościcie im?Lepiej nie gadajcie o złych stosunkach tylko sami pokażmy ze jesteśmy lepsi od nich w graniu w piłkę ,bo narazie jak by nie było Jagiellonia ma wiecej sukcesów sportowych.PZdr dla kibiców piłki :)
|
|
![]() _________________________________________________________ ![]()
|
|
hehe niezłe zdjęcie ale patrząc na Łomżyńskie trybuny i naszych kibiców myślę że zrobiłbyś jeszcze lepsze zdjęcie bo gorsze trole przychodzą
|
|
"Każdy w sobotę stawia się na trybunie od rzeki by jak najgłośniej dopingować biało-czerwonych!!! Tymbardziej ,że każdy teraz mecz jest na wagę złota i to może właśnie on może przesądzić nasz awans do III ligi!!! Zbiórka o 16:00 na muszli skąd wszyscy udamy się na stadion jak za dawnych dobrych lat!!! Zabieramy wszystkich znajomych i przychodzimy na stadion!" źródło lks.4lomza.pl Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Hehe oczywiście ,że puchar polski przyjedzie do Białegostoku. Sam się nie moge doczekać Ligi europejskiej. Zapewne większość kiboli i tak pojedzie do Białego na mecz (jeden bo i tak pewnie dalej nie zajdzie). http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Haha właśnie widać jak się nie możesz doczekać skoro mówisz że mecz będzie w Białym. Na ulicy Jurowieckiej ma siedzibę swą....:) Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |