poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
fachowiec-pomozcie

Jak nazywa sie osobaFachowiec),ktora zajelaby sie przeksztalceniem mojej dzialki a dokladniej laki na dzialke budowlana???Ja juz nie mam do tego sily!!!!!chodzi mi o to zeby na 100% dowiedziec sie czy jest szansa na przeksztalcenie jej....bo Pani ktora siedzi za biorkiem nawet nie przeanalizowala mojej sprawy,tylko odeslala z kwitkiem-NORMA!!!!dzieki za odpowiedzi....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: fachowiec-pomozcie

Zgłoś się do wydziału geodezji.

Naucz się najpierw pisać po polsku i używć polskich liter, a potem szukaj fachowców, bo jeżeli tak wyglądają twoje pisma do urzędu to co się dziwisz.

robrob - matka nie nauczyła, że jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia to się nie gada?

:) :) :)
:) :)
:)

mie óczyla

geodeta-ewentualny plan zagospodarowania-wniosek do um-decyzja

"Pani która siedzi za biÓrkiem" :D Jeśli w taki sposób wypełniasz urzędowe wnioski...to nie dziwie się,że zostałaś odesłana z kwitkiem.

Ty! Małgosiaaa!

nie każda działka jest możliwa do przekształcenia ....

bless też nic do tematu nie dodałeś

mowiac ze"pani ktora siedzi za biorkiem"nie chodzilo mi o to ze nie wiem jak sie nazywa geodeta itp.chcialam tylko podkreslic dramatyzm sytuacji:)ze jezeli chodzi o sprawy,ktore trzeba zalatwic w jakimkolwiek urzedzie,poprostu czesto spotyka sie ludzi niepowaznych i leniwych pracujacych na swoim stanowisku.....a tak przedewszystkim nie chodzilo mi o czlowieka,ktory rozpatrzy moja sprawe,tylko osobe ktora prawnie zna sie na tym i bedzie mogla zaoszczedzic mi duzo czasu i nerwow.i ktora sama wszystkiego sie dowie i przedstawi mi jak sprawy stoja......

a nie przyszlo ci do glowy,ze w mojej klawiaturze nie ma polskich liter!!!!!!co za brak wyobrazni:P

Polskich liter możesz nie mieć, ale żeby "biurko" pisać przez ó ? :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org