Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fachowiec-pomozcie |
Jak nazywa sie osobaFachowiec),ktora zajelaby sie przeksztalceniem mojej dzialki a dokladniej laki na dzialke budowlana???Ja juz nie mam do tego sily!!!!!chodzi mi o to zeby na 100% dowiedziec sie czy jest szansa na przeksztalcenie jej....bo Pani ktora siedzi za biorkiem nawet nie przeanalizowala mojej sprawy,tylko odeslala z kwitkiem-NORMA!!!!dzieki za odpowiedzi....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fachowiec-pomozcie |
Zgłoś się do wydziału geodezji.
|
|
Naucz się najpierw pisać po polsku i używć polskich liter, a potem szukaj fachowców, bo jeżeli tak wyglądają twoje pisma do urzędu to co się dziwisz.
|
|
robrob - matka nie nauczyła, że jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia to się nie gada? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
mie óczyla ![]()
|
|
geodeta-ewentualny plan zagospodarowania-wniosek do um-decyzja
|
|
"Pani która siedzi za biÓrkiem" :D Jeśli w taki sposób wypełniasz urzędowe wnioski...to nie dziwie się,że zostałaś odesłana z kwitkiem. Ty! Małgosiaaa!
|
|
nie każda działka jest możliwa do przekształcenia ....
|
|
bless też nic do tematu nie dodałeś
|
|
mowiac ze"pani ktora siedzi za biorkiem"nie chodzilo mi o to ze nie wiem jak sie nazywa geodeta itp.chcialam tylko podkreslic dramatyzm sytuacji:)ze jezeli chodzi o sprawy,ktore trzeba zalatwic w jakimkolwiek urzedzie,poprostu czesto spotyka sie ludzi niepowaznych i leniwych pracujacych na swoim stanowisku.....a tak przedewszystkim nie chodzilo mi o czlowieka,ktory rozpatrzy moja sprawe,tylko osobe ktora prawnie zna sie na tym i bedzie mogla zaoszczedzic mi duzo czasu i nerwow.i ktora sama wszystkiego sie dowie i przedstawi mi jak sprawy stoja......
|
|
a nie przyszlo ci do glowy,ze w mojej klawiaturze nie ma polskich liter!!!!!!co za brak wyobrazni:P
|
|
Polskich liter możesz nie mieć, ale żeby "biurko" pisać przez ó ? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |