Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAGINĘŁA FRETKA |
Witam, W dniu 11.05 na ulicy Sikorskiego, w pobliżu marketu d1 zginęła mała fretka. Jest niewielka i szara. Nie gryzie, więc można ją swobodnie złapać (czasem się jeży, ale tylko straszy, nie zrobi krzywdy). Jeśli ktoś ją znalazł lub widział proszę o kontakt pod nr telefonu 661 291 566 dla tego kto znajdzie nagroda. ---------------------------------------------------------------------------- Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAGINĘŁA FRETKA |
Pewnie że nie gryzie.Martwe fretki nie gryzą. A tak w ogóle to po co ci martwa fretka?
|
|
sativa juz sie nie czepiaj powinno byc zaginęła ale i tak wiekszosc wie ocb
|
|
piepszyc fretke
|
|
znalazlem ale juz oddalem, widocznie zglosil sie do mnie oszust :P A gdzie jest market d1,,, NIE slyszalem !
|
|
Widziałem dzisiaj blisko skrzyzowania sikorskiego z szosa zambrowska, jak stała policja i brali jakiegoś zwierzaczka. Nie wiem czy to pies czy fretka ale było właśnie szare i małe. ...
|
|
Już zgłosiła się osoba z moją "zginiętą" fretką. Uprzejmie dziękuję za Waszeą "troszkę" :-) Pozdrawiam:-)
|
|
Już zgłosiła się osoba z moją "zginiętą" fretką. Uprzejmie dziękuję za Waszą "troskę" :-) Pozdrawiam:-) ---------------------------------------------------------------------------- Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka
|
|
co tam fretka !kup sobie teraz lemura bardzo miło się go czochra ! ktośiek
|
|
ostatnio coś szarego zastrzeliłem, ale masz szczęście
|