Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
autobusy w Łomży |
Witam:) czekam 10 min. na przystanku, jest napisane, ze przyjedzie autobus niskopodlogowy, patrze a tu taki stary rzęch. czy w ogóle taka sytuacja moze sie zdarzyc? i to nie bylo pierwszy raz... a jezdze na wozku inwalidzkim, a mialem do pokonania cale miasto tj. z Niemcewicza na Rzadowa, na szczescie byl ze mna kolega, ktory mi pomogl i odtransportował mnie do domu, zajelo nam to 40 min.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: autobusy w Łomży |
Szczyt wszystkiego
|
|
autobus linii 4 ma codziennie opóźnienie od 5 do 10 min, jak mija więcej jak 10 min to już nie przyjeżdża :) Za jazdę tymi ogórkami i tymi kwadratowymi nie powinno się płacić za przejazd, bo jazda nimi grozi uszczerbkiem zdrowia.
|
|
Pleasurmex linia 4 ma opoznienie? Liinia 8 też, bo codziennie jezdze! A co do autobusow niskopodlogowych, nie wiem po co w rozkladzie sa pozaznaczane na niebiesko, skoro i tak przyjezdza jaki chce. Szczyt szczytow ostatnio przed godzina 15stą kiedy autobusy sa maksymalnie zatloczone zmuszona bylam wracac z roboty 8 OGORKIEM! h0jowe forum
|
|
Nie ma problemu, wystarczy kupić sobie samochód, zatankować go w taniej stacji benzynowej radnej Olbryś i heja. Tak zrobili już prezydenci, radni, dyrektor MPK. Spytajcie się ich. Oni na komunikację miejską nie narzekają. A jak oni nie narzekają, znaczy jest git. Aha, te oznaczenia na rozkładach jazdy nie są po to, aby informować, tylko, żeby to ładnie wyglądało. Takie ładne, kolorowe. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
a gdzie ta stacja się mieści ziomex?
|
|
właśnie to jest nasza Łomża...
|