Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto jest za Anty Klasą |
Kto jest przeciwko portalowi społecznościowemu nasza-klasa.pl niech podniesie rękę i wypowie się na forum!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto jest za Anty Klasą |
Oczywiscie że jestem za. Co się z tego zrobiło????? każdy ma po 1000 znajomych a dobrze zna z około 50 osób. I te "słitaśne" focie......... Co to jest?? Społeczeństwo zeszło na psy.
|
|
takie "słitaśne pokemony" są najnormalniejszymi debilami więc należy ich ignorować niech żyją w swoim świecie , nie zabierajcie im tego rezerwatu
|
|
nasza-klasa.pl jest już tak jak fotka.pl... Na początku portal naprawdę pomagał odszukać starych znajomych, ale jak duża kasa weszła w rachubę to zaraz ocenianie "słitaśnych" fotek, jakieś popieprzone prezenciki, śledziki i inne pierdoły.... jednym słowem badziewie. Nasza klasa- portal dla ludzi bez klasy:)
|
|
ale gdyby nie było n-k to by się tak nie ujawniały te pokemony, nie było by gdzie się tak pokazać..
|
|
Była fotka.pl teraz doszła do tego NK. Polacy sami się ośmieszają. Ciekawe co jeszcze wymyslą
|
|
jasne.....gadacie a sami na bank macie tam konto, jestem przeciw
|
|
Przyznam się ze miałem konto na NK, ale po jakimś czasie jak się zaczęło robić z tego wielkie bagno debilnych zdjęć, od razu usunąłem. Trzeba być chorym żeby pokazywać siebie na NK w tak debilny sposób. Nie mówię o wszystkich ale 95% niestety taka jest.
|
|
odezwał się gorliwy użytkownik :P ciężko się rozstać z portalem :)
|
|
ja mam 2000 znajomych i 20 fotek i uwarzam ze nasz klasa jest super . Ostatnio fkleiłem sobie fotke z logiem PO bo bende na nich glosowal i mojom dziewczyne poznalem na nk ona ma 16 lat ale powiedziała ze tesz gosuje na PO bo zalegalizuja marihuane .
|
|
komu sie nie podoba, to nie musi korzystac z portalu, pieniedzy i tak za to nie placi. dla jednych to proba pokazania sie, a dla innych to naprawde narzedzie pozwalajace na odnalezienie "kolesi ze szkolnej lawki". a i tych "pokemonowych" zdjec tez nie trzeba ogladac. ciekawe ilu z tych narzekajacych by wykupilo (tak, tak, za pieniazki) czlonkostwo w portalu, w ktorym by nie bylo reklam, no i kto cenzurowalby te zdjecia w mini przy mercedesie? i kto zaplaci za serwer anty-klasa? gwarantuje ze nie znajdzie sie chetny. a moze ci nazekajacy sa poprostu niefotogeniczni i nie maja fotek do wrzucenia?
|
|
haha D - dobrze gadasz!
|
|
ja nie miałem, nie mam i nie będę miał, bo nie lubię być jak wszyscy, nawet nie wiem o co tam do końca chodzi, chyba taka ludzka głupota i pokazówka kumpel mi kiedyś gadał, że ma 500 znajomych na naszej klasie, z czego około 300 nie poznaje go na ulicy, 100 wcale nie zna, 50 tylko na cześć i czołem, 40 nie służy pomocą, tylko jak coś trzeba wiedzą kto kolega, i 10 z którymi można godnie się najjjjjjebać
|
|
tylko pytanie poco wrzucać te fotki? lepiej ci będzie jak pokarzesz swoją parszywą twarz przy czyjejś willi i branzoletką z allegro? albo w opisie nastolatka napisze że nienawidzi pustych lalek kiedy sama jest pusta i na zdjęciu prawie naga? a może ludzie wrzucają tam zdjęcia bo w realu są nie zauważani? można tam znaleść dawną znajomośc, tak, ale żeby robic z siebie tam sieciowe gwiazdy, przecież otknijcie się, tak naprawde inni siędzą w szkołach na wykładach czy w pracy w grupie i ogladają te wasze zdjęcia i sie z was śmieją"jak można wstawić taki ryj" albo o "stoi przy bmw, chwalipięta" a wy mysliscie ze jestescie super:) ja swoje zdjecie mam tylko w komunikatorach dla znajomych i nie potrzebuje wirtualnych znajomych żeby sie chwalic ze mam ich 10 tysięcy
|
|
rzygam na te wszystkie portale, ktore sciagaja miliony ludzi bez pieniedzy na wieczorne kawiarniane schadzki NK sluzy jedynie do zademonstrowania swojego dobytku, mniejszego czy wiekszego, na takim zdjeciu -przesylabizuje KAZDY DETAL SIE LICZY filizanka z Cepelii z nieoderwana cena, czy torebka podrobka bo na markowa nie stac bleeeeee
|
|
usunelam konto na nk.to jednak badziewie.mam na facebooku od kilku lat i dobrze mi z tym.napewno bardziej godny polecenia niz nk. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
głosujemy na PO Pomysłowo.
|
|
precz z komuną !!!
|
|
hcemy kiełbasy na kardki !!! Tempiem głópote na foróm
|
|
szczebiotka - a ja na ciebie już od dawna rzygam.
|
|
|
|
policja sie tobą zajmię
|
|
Drec ma rację. Co to są za zdjęcia??? A ty gościu nade mną nie strasz nie strasz bo się zesrasz. Policja to się mogłaby zając się tymi osobami co dodają takie zdjęcia na swoich profilach.
|
|
nie mam pojencia o czym wy piszecie ;))) bsdury
|
|
to nie jest strona z ostrzeżeniem że znajdują sie tu takie materiały, jak jestes taki pewny ze jest inaczej to wrzucaj i szukaj szczęscia, może sam sie w celi zesrasz, ale ze strachu jak sie spodobasz kolegom ;)
|
|
Uważaj jak będziesz sie schylał po mydełko w wiezieniu
|
|
lubisz filmy sensacyjne
|
|
to normalne mając 18latek... kasze jeszcze jesz?
|
|
nie będę sie zniżał do Twojego poziomu.............
|
|
już niżej niż swój sie nie zniżysz, to sie nie martw
|
|
patrz na swojego żeby Ci na wietrze nie odleciał
|
|
no szok z wami niby dorośli a zachowują sie jak dzieci z podstawówki albo jeszcze gorzej:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |