Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gumka |
cześć borsuki !proszę o pomoc ! jak usunąć przyklejoną gumę orbit ze spodni !jak się uda stawiam kawę ! ktośiek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gumka |
witam panie prezydencie , należy odciąc nożyczkami kawalek materiału na ktorym znajduje sie guma
|
|
do zamrazalki spodnie i ona sie wykruszy :D:D:D:D:D opcja 2 cyrklem ladnie po trochu zeskrobywac :))))))) a kawe wsać se w dooope
|
|
Polej wrzątkiem spodnie a następnie szczoteczką do zębów (starą oczywiście) wyszoruj delikatnie i guma sama przyklei się do szczoteczki i w po kilku ruchach w całości i bez wysiłku odejdzie od spodni
|
|
nic z tego ta pier....lona guma jest tak beznadziejna że nie zamarzła !cyrklem to można sobie zeskrobac kozy z nosa ! ktośiek
|
|
panie premierze ryży jak zwykle nie ma pan pomysłów na życie !nożyczkami to można odciąć deficyt jaki jest w budżecie ! ktośiek
|
|
dziękuje bardzo pool ! ktośiek
|
|
pool ty wieśniaku , idź z tąd
|
|
pewnie dupom siadłeś, a nie patrzałeś popytam na dzielni tu wszyscy chleją
|
|
załóż gumem na instrument łołołołuło je ji jojie
|
|
mozesz spróbować przyłożyc szmatke i żelazkiem nagrzec :D Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)
|
|
ja proponuję potraaktwać benzyną tylko sprawdź czy ci spodni nie zeżre ;p mi pomogło ;p
|
|
kostką lodu natrzyj te miejsce i guma się skruszy to działa sam sprawdziłem na drugi raz patrz gdzie siadasz
|
|
Jasiu miał rację. Zamrażanie gumy z tkaniną,a potem jej wykruszanie jest skuteczne. Trzeba tylko cierpliwie poczekać aż dobrze zamarznie.
|
|
Miałam kilka lat temu, chyba ze 3, podobny problem, spodnie oddałam do pralni, zapłaciłam 12 zł i wszystko elegancko zeszło.
|
|
yyy sperma konia..
|
|
trzeba natrzeć spodnie spermą nietoperza , zejdzie w 2 minuty
|
|
wy debile naprawdę myślcie, że śmieszni jesteście?
|
|
tak.
|
|
nie trzyj chemia bo zrobisz tylko plame, zamrazarka. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
włącz jej Beethovena i sama zlezie
|
|
http://videoporady.jetty.pl/film-38-3.html masz albo wpisz na google "jak usunąć gumę ze spodni"
|
|
najlepiej kupic modne spodnie
|
|
jakis dobry srodek do usuwania kleju powinien takze rozpuscic gume do zucia
|
|
wyobrazam sobie ta plame na spodniach, takie niehigieniczne odraza
|
|
Autor: SD (82.139.159.---) Data: 11-05-10 00:35 trzeba natrzeć spodnie spermą nietoperza , zejdzie w 2 minuty a masz ci los SB i tu jest .... dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |