Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znowu sie upilam |
co zrobic gdy czlowiek pije? jak podejs'c' do takiego stanu rzeczy???????????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znowu sie upilam |
napisz do mnie :) pomoge Ci :) wyjsc z nalogu a wejsc w drugi nalog :) lepszy i bardziej korzystniejszy
|
|
usiądź obok i dotrzymuj towarzystwa dla niego będzie mniej.
|
|
Rybaki ,,AA"
|
|
CHYBA WŁASNYM MOCZEM
|
|
zielarz kto Ci dal zlecenie???????????????
|
|
nikt nie czuje tego co ja jetem osamotniona
|
|
nie masz z kim wychlać ??
|
|
jak sie wyrazasz niewychowany
|
|
UKOCHANY KRAJ UMILOWANY KRAJ UKOCHANE I MIASTA I WIOSKI I JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ STO LAT STO LAT NIECH ZYJE NAM STO LAT STO LAT STO LAT NIECH ZYJE NAM
|
|
PAMIETASZ BYLA JESIEN POKOJ NR _ STACHU WROC DARUJE CI WINY PORZUC INNE DZIEWCZYNY
|
|
szczebiotka odstaw psychotropy.. Pomysłowo.
|
|
ja to sie zastanawiam, przebywa to we Francji a kto ją utrzymuje? bo widać że ona o każdej porze dnia ma coś do powiedzenia na forum, w większości głupoty i to by znaczyło że siedzi bezczynnie przed kompem...
|
|
najlepszy sposób na kaca to dzień wcześniej nic nie pić
|
|
Ale się rozśpiewała ;D szczebiotka padłaś już? Czy dalej pijesz? :D ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Donald to to nie przebywa we Francji tylko w okolicach Lomzy jak ostatnio mowila... Ale jak widac czasem potrafi byc zabawna;p Szczebiotka zamiast pisac te durnoty ktore nie kiedy wypisujesz lepiej nam spiewaj;p _____________________________________________________
|
|
świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia...
|
|
akasha muzykalnoscia nie grzeszysz, spiewaj w swoim towarzystwie a swiat cie doceni
|
|
nie pamietasz od kiedy tak cie nagle pokochal swiat wyciagajac cie z biedy kocham cie kochanie moje, kocham cie oo kochanie moje..* wolno ,leniwie plynie narew wsrod kolorowych pol i lak*czeka tu na nia miasto stare wieze, katedry domow krag lomza pamieta dawne dzieje... siadla pszczolka na jabloni i obsypuje kwiat* po coz zes mi moja mila zawiazala ten swiat jam ci swiatu nie wiazala zawiazal ci go ksiadz jam cie tylko pokochala tys mnie nie musial wziac
|
|
Szczebiotka zmień dilera, odstaw prochy i przestań pić!!!! Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
o moj rozmarynie rozwijaj sie O MOJ ROZMARYNIE ROZWIJAJ SIE!!!
|
|
uwążajcie bo ona ma owsiki ..........feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
z wloczegami - typu dlaczego _nie nie rozmawiam
|
|
a to na niby bez wodki bedziesz pila, nie bede bediesz jadla, nie bede bedziesz chlopcow kochala matus , janka , to bede bo ten janek , janeczek on mi ukradl wianeczek on mi ukradl i schowal on me usta calowal bylam raz na zabawie muzyczka glosno grala chlopcy twista tanczyli jam sie im przygladala
|
|
hmm ciekawa sprawa ja tez topie w wódzi co zalega mi na sercu ale czy to pomaga sam nie wiem od rana browarek pije i zastanawiam sie co z reszta dnia zrobic znow wódzia i kolejny dzien miec za soba. ell pablo
|
|
ukochany:) kraj:)umilowany :)kraj :)ukochane :)i :)miasta :)i :)wioski:)
|
|
auuu to sie zle dla ciebie skonczy
|
|
zabralas serce moje zabralas moje , snyyyyy a mi, pozostawilas te lzy gorace lzy szanuj czas i pieniadz zeby myj zbieraj zlom dobry badz , dla zwierzat one tez kochac ciebie chca
|
|
jak myślicie, jak wygląda szczebiotka? piszcie swoje przypuszczenia:)
|
|
Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród, nie damy pogrześć mowy! Polski my naród, polski lud, królewski szczep Piastowy. Nie damy, by nas gnębił wróg. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Do krwi ostatniej kropli z żył bronić będziemy ducha, aż się rozpadnie w proch i w pył krzyżacka zawierucha. Twierdzą nam będzie każdy próg Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz, ni dzieci nam germanił, orężny stanie hufiec nasz, duch będzie nam hetmanił. Pódziem, gdy zabrzmi złoty róg. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Nie damy miana Polski zgnieść. Nie pójdziem żywo w trumnę. W Ojczyzny imię i w jej cześć podnosim czoło dumne. Odzyska ziemię dziadów wnuk. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg!
|
|
jak strach na wróble
|
|
szczebiotka wygląda jak siostra Godzilli Godzuki, wygląda jak Maciek z Klanu , jak JOGI JOGI ten co kiedyś kolo szkoły nr 1 chodził i straszył, jak dzwonnik z Notre Dame , jak Jagienka z Krzyżaków ale po ekshumacji jak bazyliszek ,jak wiedzma PLE PLE z Fraglesów jak placek krowi :) cienka i okrągła
|
|
sZcZeBiOtKa to k**wa.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . sZcZeBiOtKa to krowa :D
|
|
no co ??????????????????? nie lubicie spiewac?????????????
|
|
Vox Szczęśliwej drogi już czas Los Cię w drogę pchnął I ukradkiem drwiąc się śmiał, Bo nadzieję dając Ci, Fałszywy klejnot dał. A Ty idąc w świat Patrzysz w klejnot ten co dnia Chociaż rozpacz już od lat Wyziera z jego dna ( co dnia ) Na rozstaju dróg Gdzie przydrożny Chrystus stał Zapytałeś dokąd iść Frasobliwą minę miał Przystanąłeś więc Z płaczem brzóz sprzymierzyć się I uronić pierwszy raz W czerwone wino łzę (w wino łzę) Szczęśliwej drogi już czas Mapę życia w sercu masz Jesteś jak młody ptak Głuchy jest los, nadaremnie wzywasz go, bo twój głos... Idziesz wiecznie sam I już nic nie zmieni się Poza tym, że raz jest za Raz przed tobą twój cień Los cię w drogę pchnął I ukradkiem drwiąc się śmiał Bo nadzieję dając Ci Fałszywy klejnot dał (tak chciał) Szczęśliwej drogi już czas Mapę życia w sercu masz Jesteś jak młody ptak Głuchy jest los, nadaremnie wzywasz go Idziesz sam, wiecznie sam Szczęśliwej drogi już czas Mapę życia w sercu masz Jesteś jak młody ptak Głuchy jest los, nadaremnie wzywasz go, bo twój głos.... Los Cię w drogę pchnął I ukradkiem drwiąc się śmiał, Bo nadzieję dając Ci, Fałszywy klejnot dał. A Ty idąc w świat Patrzysz w klejnot ten co dnia Chociaż rozpacz już od lat Wyziera z jego dna ( co dnia ) Na rozstaju dróg Gdzie przydrożny Chrystus stał Zapytałeś dokąd iść Frasobliwą minę miał Przystanąłeś więc Z płaczem brzóz sprzymierzyć się I uronić pierwszy raz W czerwone wino łzę (w wino łzę) Szczęśliwej drogi już czas Mapę życia w sercu masz Jesteś jak młody ptak Głuchy jest los, nadaremnie wzywasz go, bo twój głos... Idziesz wiecznie sam I już nic nie zmieni się Poza tym, że raz jest za Raz przed tobą twój cień Los cię w drogę pchnął I ukradkiem drwiąc się śmiał Bo nadzieję dając Ci Fałszywy klejnot dał (tak chciał) Szczęśliwej drogi już czas Mapę życia w sercu masz Jesteś jak młody ptak Głuchy jest los, nadaremnie wzywasz go Idziesz sam, wiecznie sam Szczęśliwej drogi już czas Mapę życia w sercu masz Jesteś jak młody ptak Głuchy jest los, nadaremnie wzywasz go, bo twój głos....
|
|
szczebiotko, nie zmieniaj ku*wa tematu, może sama powiesz nam jak wygladasz? co ty na to? :)
|
|
OTo dzis dzien krwi i chwaly,oby dniem wskrzeszenia byl W gwiazde Polski orzel bialy nanananananan à nadzieja poodniecany wola do nas z gooornych stron,powstan Polska. zrzuc kajdany,dzis TWOJ TRYUMF albo zgon, Chej Kto POlak n'a bagnety.............POwinszowania.....bla!
|
|
ssij
|
|
Won,
|
|
kochac jak to latwo powiedziec....
|
|
Też się ostatnio upiłem.
|
|
Kochać to nie znaczy zawsze to samo Można kochać tak lekko, można kochać bez granic Kochać, żeby wszędzie i zawsze być razem Wierzyć, że jest dobrze, gdy jesteśmy sami Kochać to nie znaczy zawsze to samo Kiedy jesteś daleko kochasz przecież inaczej A kiedy pragniesz tak mocno, żebyś nie żałował Kiedy jesteś daleko możesz wszystko stracić A kiedy przyjdzie na Ciebie czas A przyjdzie czas na Ciebie Porwie Cię wtedy wysoko tak Do góry Cię uniesie (2x) Lecz nagle możesz zacząć spadać w dół To już nie to samo Kochać to nie znaczy zawsze to samo Trzeba stale uważać, żeby kogoś nie zranić Nie tak łatwo jest kochać, nie tak łatwo być razem Kiedy wszystko najlepsze dawno już za nami Kochać to nie znaczy zawsze to samo Można kochać tak lekko, można kochać bez granic Kochać, żeby wszędzie i zawsze być razem Wierzyć, że jest dobrze, gdy jesteśmy sami Kochać to nie znaczy zawsze to samo Kiedy jesteś daleko kochasz przecież inaczej A kiedy pragniesz tak mocno, żebyś nie żałował Kiedy jesteś daleko możesz wszystko stracić A kiedy przyjdzie na Ciebie czas A przyjdzie czas na Ciebie Porwie Cię wtedy wysoko tak Do góry Cię uniesie (2x) Lecz nagle możesz zacząć spadać w dół To już nie to samo Kochać to nie znaczy zawsze to samo Trzeba stale uważać, żeby kogoś nie zranić Nie tak łatwo jest kochać, nie tak łatwo być razem Kiedy wszystko najlepsze dawno już za nami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |