Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
scoter motorynka jaka kupic |
witam ! mam pytanie jaki kupic scoter chodzi mi o motorynkie gdzies tak do 4500 tys zl. zeby byla sprawdzona i bezawaryjna , prosze o jakies porady
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: scoter motorynka jaka kupic |
byle nie chińczyk.
|
|
Używany ale firmowy. Yamaha, Peugeot, lub coś w tym stylu. Nie bierz chinola bo to kicha !!!!!!!
|
|
Gillera
|
|
Zawsze marzyłem o gilera runner ,albo aprilia sr tak wyszło ze miałem piaggio nrg mc2 spisywał się bez problemów przez 3 lata użytkowania w tamtym roku sprzedałem go ;) Mogę ci polecić bardzo konkretna motorynka ;)
|
|
motorynkie hahahaha
|
|
motorynką do pracy bedziesz jezdzil czy kobiety na nią rwał, czy po miescie jezdził? jak to i to i to, to nie polecam zadnej
|
|
posiadam do sprzedania GILERA DNA 50 2005 r wiecej informacji i fotki na meila martin8421@wp.pl martin8421
|
|
Kup aprilie area ;-))
|
|
ja mam na sprzedanie miniscigacza APRILIA RS 50 za 4500
|
|
lubie zgrywac' ze soba wszystkie kolory, to moja pasja zauwazylam ze nikt z was o kolor nie pyta kupujac scoter , oprocz dobrego stanu komara tzn silnika, dla mnie wazna jest takze i barwa. by moc codziennie rano z przyjemnascia na niego siadac'
|
|
ksuk ktory rok tej aprilli ? martin8421
|
|
SPRZEDAM MAGNUS VENETTI VERSO 4T -praktycznie nowy 2 LATA GWARANCJI * Przebieg - jedyne 113 km * 2008 rok - kupiony marzec/kwiecień 2010 w sklapie * Sportowy cylinder 80 (daje moc ok. 8 KM) * Sportowy tłumik - cichy * Silnik czterosuwowy 4T niskie spalanie (3-3,5 l / 100km) * Nie trzeba dolewać oleju do paliwa * Odblokowany, na dotarciu (nie przekroczył jeszcze 40 km/h) * ABS * Kolor czarny kameleon (zmienia kolory w zależności od kąta patrzenia) * Alarm z możliwością odpalenia silnika z pilota * Zapasowe kluczyki * Duży kufer kask z podnoszoną szczęką (praktycznie nowy) * Lusterka z kierunkowskazami * Hamulce tarczowe przód tył * Na tyle 2 amortyzatory * Duże koła - 13'' * Ryfle pod nogami * Folia na liczniku * Duża wygodna 2 osobowa kanapa *Wstawiam fakturę VAT *2 lata gwarancji **kontakt: 602 573 154 lub 509 793 691 gg: 6401677 **więcej zdjęć na maila makek@op.pl
|
|
Mam do sprzedania peugeot vivacity 50. Cena 2000 tys. Wiecej informacji pod nr gg 7173983
|
|
co to jes scuter ? :)))))))))
|
|
martin8421 rok to 2001 ale cena oczywiscie do negocjacji
|