niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Katechetka przedszkole nr 9

W przedszkolu nr 9 Pani Genia pewnie niektórym z forumowiczów dobrze po trzydziestce znana jako ich własna "nauczycielka religii" (można się domyśleć ile ma lat) uczy małe dzieci może to i dobrze? nie wiem w każdym razie sześciolatki przygotowane do komunii doskonale różaniec na pamięć i te sprawy ......uczy również podstaw tej religii czyli ofiarności każe przynosić pieniądze "tylko papierki nie blaszane " na sukienkę dla matki boskiej a jak ktoś z rodziców zapyta o cel zbiórki z uśmiechem odpowiada że w radiu maryja wszystko wyjaśniają ...myślę że Pani Dyrektor ma świadomość wszystkich zbiórek na terenie zarządzanego przez nią przedszkola.

Dzikie Jest Piękne

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Katechetka przedszkole nr 9

Mysle ze Pani Dyrektor nic o tym nie wie poza tym jak mozna tak od dzieci "wyludzac" pieniadze. Chce zbierac to za zgoda Dyrekcji i taka rozmowa z rodzicami a nie z dziecmi. Rodzice powinni powiadomic o tym kogo trzeba

szkoda że nie praktykuje się juz palenia na stosie hehe...pani katechetka przedawkowala słuchanie Radia Maryja

nie zgadzam sie , to jej poslanie, tego od niej przelozeni oczekuja,

Witam ja też mam uwagi co do pracy Pani Geni, musiałam przenieść córkę do innego przedszkola bo jak dziecko usłyszało o tym że ma dziś religię to zanosiło się płaczem. Jak się później okazało Pani Genia za to że płakała ( pierwszy raz poszła do przedszkola) zamknęła ją w łazience bo przeszkadzała innym dzieciom.

rozmawiamy o pieniadzach.. czy o twojej corce i problemach wychowawczych?

szczebiotka!!!
Rozmawiamy o metodach wychowawczych dla przedszkolaków Pani Geni.
Zgodze się z Bodek ponieważ przypadek jej córki nie jest jedyny.

niech ją ktoś odpali

Pani Genia świetnie obrazuje intencje tej śmiesznej instytucji.
Ludzie jest 21 wiek zejdzcie z drzewa a nie klęczycie przed jakimiś dewiantami w czarnych sukienkach

jeżeli moje dziecko przyszsło i mi powiedziało cos takiego to w tym przedszkolu by była rewolucja

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

pani Genia mnie tez uczyla (tak okolo 15-17 lat temu) i jestem jej bardzo wdzieczny.dzieki niej omijam kosciol szerokim lukiem przez co oszczedzam na tacy i innych dobrowolnych"datkach".biedne dzieci.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

nie nie jakby zamkneła moje dziecko w lazience to nie do pomyślenia powinni robic badania psychotesty dla uczacych religi w szkolach czy to nie jest fanatyzm ucząc religi nie powinno sie uczyc dzieci zeby dawaly swiadectwo na tacy tylko swiadectwo wiary a to ma duza rozbieznosc a pozatym nie chcial bym byc sponsorem nowego land rovera dla rydzyka

to ta wiedżma jeszcze żyje???? pół dzieciństwa mnie terroryzowała, na bank podpisała pakt z diabłem i dla tego jeszcze żyje. Na szczęście moje dziecko nie będzie uczęszczało do tego przedszkola , wystarczy ze ja się na cierpiałem, a tym ,których dzieci tam chodzą życzę dużo cierpliwości no i współczuje dzieciom

szpenio - człenio!!!!

Tak ,moje dziecko też uczyła w przedszkolu to doszło do tego że wypisałam z religii.

Dystroier pisała byś maile hahahahahhaha?

ty sd wielki kibicu idz to presesa i umów sie z nim na radke a moze to tylko twoja przykrywka sd=sb

Dlaczego pozwala się jej nadal uczyć religii ? Przecież ona okalecza na całe życie ... Sporo moich znajomych miało długo koszmary nocne związane z tą katechetką . Ludzie nie dajcie sobie krzywdzić dzieci ! Nie moge zrozumieć , jak współczesne przedszkole mogło zatrudnić taką osobę ?

Ta katechetka wczesniej przygotowywala dzieci do pierwszej komunii i wyzucili ja z sp 7 i tutaj rodzice nie powinni zostac bezczynni

ola boga
spalcie ja na stosie!

"szczebiotka
ola boga
spalcie ja na stosie!"

To raczej wasza metoda !!!!

Dzikie Jest Piękne

Znam tą panią bardzo dobrze, bo miałem wątpliwą przyjemność być jej uczniem, krótko FANATYCZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już od dawna nie chodzę dawać na tacę

pani genia tu jest.....

ja mam 24 i tez ją dobrze znam heh.

Mnie uczyła jeszcze w SP 2 była baaardzo wymagająca, a do dzis i tak nic niepamiętam jednak tamten czas wspominam z uśmiechem. Pamiętam te obowiązkowe uczestnictwo we wszystkich uroczystosciech kościelnych, katechizm na pamiec itd. heh, uczyła też moją matkę.

Matko.... na samą myśl chce mi sie plakac, ta baba byla wstrętna!

Mi jako dziecku 8letniemu powiedziala ze jesli mama nie kupi mi nagrania z kosciola Kumuni Sw, to znaczy ze mnie nie kocha....

h0jowe forum

Pani Gienia na emeryturę!!

nauka religii to mowienie innym - ktorzy chca wiedziec !!! - ze wiara wedlug ktorej zyjesz jest dobra, pomocna w zyciu itp., i ze warto w nie trwac.
A kiedy przeradza sie w fanatyzm to juz przeswiadczenie ze twoja wiara to jedyny, sluszny i madry sposob na zycie -i ze kazdy kto nie podziela twojego zdania jest zly i niemoralny.
Wiara powinna byc zrodlem dobroci u ludzi, fanatyzm jest zrodlem nienawisci.

granica miedzy raligia a fanatyzmem jest bardzo cienka, a w pewnym wieku zanika zdolnosc jej rozpoznawania.

to taka moja definicja na potrzeby tej dyskusji ;o)

To dobra kobita była <haha> .

hihihihihihih
roznica jest bardzo cienka:]

o cienkiej granicy nie wspomne:))))))))))))))))

niech ją przeniosą do gimnazjalistów, albo liceum i niech tam cwaniakuje

Popieram Czesio

Najlepiej do gimnazjum na niewyżytą młodzież ;)

najlepiej to do zawodówki albo do pracy z trudną młodzieżą tam by poznała smak bycia nauczycielką

Wolność religii i sumienia jest zagwarantowana w Konstytucji. Inaczej nazywana jest wolnością sumienia i wyznania. Zapewnia każdemu możliwość wyboru światopoglądu.Więc gdzie w państwie z takim zapisem miejsce na konkordat i nauczanie religii w szkole,pewnie można nie posłać dziecka na religię ale niestety trzeba przygotować się na odpieranie ataków -rodziców nie dzieci "o pewnie jehowe albo niewierzące"a to jeszcze gorzej....

Dzikie Jest Piękne

do Dystroier

a moze i dlatego ze byla nauczycielkA w zawodowkach -ma takie podejscie do wychowania i nauczania.

nie raczej nie bo bym ją zbeształ hahahah za moich czasów i trafiła by do oddziału zamkniętego

jak dobrze zywia:)
:(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org