Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komputer szuszuka |
gdzie sie go kupuje?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komputer szuszuka |
nie pytam o cene, mam troche nie malych oszczednosci z pierwszej komunii
|
|
Rany boskie, Szczybiotko !? :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
mowiono mi ze to najlepszy, tak tak lubie luxus, jestem przyzwyczajona do wygody do performacji * szukam od miesiecy dlaczego sie dziwisz?
|
|
NIE ZNAJDE NIE CHE WYDAWAC PIENIEDZYµ TO SZAJS TO SZAJS TO SZAJS TO SZAJS TO SZAJS TO SZAJS TO SZAJS
|
|
Z WIELKA DZIURA SZAJS O PRZEWODACH NIE WSPOMNE
|
|
Sie kupuje go w no tym no .... jak to sie nazywa ....??? A.... sie go poprostu szuka........... a jak wiadomo nie od dzis ... kto szuka ten znajdzie.
|
|
stary ja place ja nie szukam
|
|
Przeciez piszesz ze szu....szuka wiec szukaj dalej. Czytac to ja jeszcze potrafie.
|
|
ale ty nic nie rozumiesz
|
|
Ja widziałem ale byl ostatni w sklepie... Niestety jakiś starszy pan go kupił :(
|
|
bedzie nowa dostawa, wlasnie sie dowiedzialam
|
|
Kup ode mnie ja będę wyrzucał swój do śmietnika.
|
|
poinformuj mnie kiedy ta wrzutka
|
|
szczebiotka wykup sobie lepiej kurację psychiatryczną zamiast tego komputera zdecydowanie bardziej cie się przyda
|
|
z twego punktu widzenia- jestes w stanie mi doradzic wywnioskowalam ze mnie bardzo dobrze znasz albo rzucasz zdaniem jak slina na wietrze
|
|
szczebiotka dlaczego jesteś taka głupia..?
|
|
lubie jak sie wylewa a co zabronisz!
|
|
znam cię bardzo dobrze więc nie muszę tłumaczyć mojej wypowiedzi aczkowlwiek spróbuję to zrobić. Tak więc chodzi o to ze w kazdym pości i temacie pokazujesz jak jestes nie dorozwinięta. Myśle ze to wystarczy zeby móc stwierdzic u ciebie naprawde ciężki niedorozwój.
|
|
boli cie moj niedorozwoj............... a moze masz jakas satysfakcje , prubujesz sie wywyzszyc, zaimponawac swoim wielkim spostrzezeniem, on ci naprawde bardzo przeszkadza...............
|
|
tak przeszkadza mi jak cholera bo jak czytam twoje wypociny to mnie febra bierze jak ludzie mogą być głupi. Nie próbuję się wywuższać ani imponować komuś ale satysfakcję mam nie ukrywam sporą :)
|
|
pewny jestes ze to moja' glupota ci przeszkadza chyba jestes malo tolerancyjny, albo szukasz glupiego, a znajduja,c taka owce jak ja -wyzywasz sie na niej dla twojej przyjemnosci! aby twoja inteligencja na tym nie ucierpiala,.. mozesz tylko ostudzic' ten wielki bezsens.. twojej wypowiedzi , tego ci zycze , i wypluj te slowa ..
|
|
wiesz co czytam te twoje wypowiedzi np. gdzie napisałas post "maryja sryja" i widze ze naprawde powinnaś podjąć jakieś radykalne środki w kierunku leczenia. Rozumiem robienie sobie zartów jak najbardziej ok ale są rzeczy z których nikt nie powinien zartować ty widocznie nie wiesz gdzie są granice przyzwoitości. Mozesz strugać z siebie głupka ale niektóre rzeczy zostaw w spokoju. Nie wiem o co chodzi z tekstem wypluj te słowa straszysz mnie?
|
|
przede wszystkim mam prawo powiedziec' "maryja-sryja' byc ' moze dla ciebie ona jest swietoscia, jezeli jestes pacholkiem kosciola i wydeptujesz nogami pielgrzymki do nieba dla mnie 'maryja" jest raczej postacia "historyczna" a nawet legendarna, ktorej nadano wielki poglos,
|
|
Pasjonat przyznaj sie - ze nie widziales poszukiwany przeze mnie komputer.... szukasz panienki do poderwania, a jak trafila ci sie jakas glupia tood razu myslisz ze latwa! przyznaj sie !
|
|
dosyć tej błazenady nie jestem katolikiem ale liczę się z uczuciami katolików. Napewno wyrażenie "maryja sryja" nie potwierdza twojej inteligencji a wręcz jej zaprzecza.
|
|
uczepiles' sie mojej wspanialej inteligecji jestem wolna i moge sie wyrazac' jak mi sie podoba, teraz i zawsze i tak bedzie SLYSZYSZ!!!!! mozesz belkotac' sobie pod warga- twoje rozczarowanie w stosunku do mnie przyjmuje je, jezeli wypowiedzenie"maryja-sryja" w pewnym stopniu mi ulzylo, to co! juz ci nie przechodzi to przez gardlo, To nie polykaj moich bzdur, BO PEWNIE PASJONAT -TAK WSZYSTKO W SOBIE SCISKA nie przeklnie , nie zabluzni, a moze jest tak wspanialomyslny ze pomaga wszystkim popaprancom docinajac im i ah i eh i uh , tak bzitko,
|
|
mi to biega jestem wolna jak ptak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
POPATRZ SOBIE W OCZY I BIJ SIE W PIERSI SAM JESZCZE GORSZE LACHUDRY MOWISZ DELIKATNE TAKIE SIE ULEGLO.............
|
|
no comment...
|
|
sluchaj wlasciwie czemu Ci tak zalezy by mnie ocalic , od czego........... mam wlasne zdanie, i nawet gdy sie z nim nie zgadzasz mam prawo wypowiadac' sie wulgarnie i dobitnie miliony ludzi czuje sie urazonych, dobijanych zbesztanych przez media ktore marniE patyczkuja sie... na slowa... z -rzeczywistoscia , ktora ich otacza i ktora jest nieodwracalna ...po prostu nikczemnie panikuja, wykopuja dolki ................ Powiem Ci naprawde mnie do wszystko smieszy, moze dlatego ze nie zawdzieczam' wierze chrzescijanskiej' czegokolwiek chrzescijanie zamykaja oczy na mordy , ktore co minute smigaja jak obrazki przed ich oczyma, dogorywanie zbolalych ludzi tez ich nie obchodzi A wlasciwie czyjej Ty racji bronisz skoro nie jestes katolikiem? i Ty mi bronisz powiedziec 'maryja-sryja'??? A wlasciewie co mozesz wiedziec' o jej zyciu maryjnym??? Tylko ogolnie przyjeta prawde
|
|
CO CO CO JEST?!?!?!! JAKIEŚ KŁUTNIE? A ZARAZ NA SZOSE ZAMBROWSKĄ WYSLE WSZYSTKICH.. W KABARYNY ZAPAKUJEMY ALL
|
|
za kromke chleba ludzie zabijaja,a ten mi wydrapuje oczy za jedna bluzge -plackiem padniesz a i tak slowa nie wycofam,
|
|
ty naprawdę jestes niedorobiona. głupia jak but. konńczę to jałową dyskusje bo z człowiekiem na poziomie intelektualnym żuka gnojarza jest ona bezcelowa.
|
|
opantentowany wynalazku natury, ktorego jezyk poniewiera gnojka ammmatora blyszczysz sie jak pluskwa w swoich wlasnych wypluwinach -gangreny dostaniesz jak Ci niezawine moja bluzga
|
|
ostatania wiadomosc komputer szuszuka-istnieje- fizyczniE, ale w innym departamecie, osobiscie po niego pojade i przyciagne jak psa
|
|
?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |