Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odnowa w DermMedic na Ks Anny |
Chciałabym wykupić siostrze przed ślubem prezent w postaci zabiegów odnowy biologicznej. Przeglądałam w internecie i natknęłam się na gabinet DermMedic, niestety nie mają strony. Czy ktoś zna ich ofertę, jaką odnowe ppropnuj a ? Czy są tańsze ceny niż a AnaMed?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odnowa w DermMedic na Ks Anny |
moja siostra swojej teściowej wykupila pakiet Manicure I Pedicure w intercosmetic i zaplaciła 80 zł i tesciowa była bardzo zadowolona
|
|
Z zabiegów w DermMedic przyniosłam opryszczkę. Stanowczo odradzam ten zakład.
|
|
z zabiegow z kaska zlapalem takie cos ze nawet najstarsi szamani nie wiedza co to jest.stanowczo odradzam kaske. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
A czy w Interkosmetik też mają zabiegi na ciała? Panokcie to mnie nie interesuja.
|
|
Baśka00 Myślę ze mają ... słyszałam ze w salonie u Pani Serafińskiej również są zabiegi na ciało , moja koleżanka tam była i sobie chwaliła , także możesz zapytać tam ...
|
|
Kaska-proponuje najpierw poczytac o opryszczce i jak to jest z jej wysypem. a jesli cos po zabiegu bylo nie tak- to nalezalo pojsc bezposrednio i powiedziec. ja od wielu lat jestem klientka wlascicielki tego salonu (jeszcze jak nie byla na swoim "garnuszku")-i zawsze bylam i bede bardzo zadowolona z kazdego zabiegu,sposobu podejscia i dokladnosci z jaka sa wykonywane zabiegi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |