środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie najtaniej przegląd roczny auta

u kogo najtaniej i bez kolejki zrobić przegląd techniczny roczny? kogo polecacie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie najtaniej przegląd roczny auta

zakasaj rekawy i bierz suie do pracy leniu

Jak to gdzie Al.Legionów 152 na placu stacji Shell.

cena przegladu technicznego jest wszedzie taka sama

właśnie cena jest ta sama tylko usługa się różni,nie każda stacja dokładnie sprawdza auta.Przykładowo pojechałem do xxxx na przegląd i poprosiłem żeby mi dokładnie obejrzeli zawieszenie ale i nie tylko,aby wiedzieć co nadawałoby się do wymiany,a nie że jedynie szarpaki,sprawdzenie świateł i koniec bo im się śpieszy,skoro płacę tą stówkę to mogliby mi ułatwić,wtedy nie musiałbym jeździć do kumpla na kanał żeby samemu doglądać wszystkiego.

Polecam nowo otwartą stację diagnostyczną w Piątnicy na jedwabieńskiej przed skrętem na jeziorko.Naprawdę jak tam popatrzyłem to budynek i sprzęt miodzio,sporo kasy na to poszło.W czerwcu zbliża się przegląd więc zawitam i sprawdzę na własnej skórze.

Tak tylko że przykład wzięty z nowo otwartej stacji na Rysiu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org