Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LAURENT - były salon fryzjerski |
Witam w szczególności Panie. Czy któraś z Was pamięta, jak w Łomzy na ul.Bema mieścił się salon fryzjerski LAURENT ???? Działalność tego salonu była króciutka, ale pamiętacie może imię i nazwisko właścicielki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LAURENT - były salon fryzjerski |
po co ci nazwisko?
|
|
źle zrobiła ci trwałą i chcesz się zemścić? hehe
|
|
chyba Staniurska lotos
|
|
Witam raz jeszcze Nie Albinos.. jestes w totalnym błędzie i odpowiedam od razu na pytania. Na poczatku powinnam napisać coś więcej.. :) Ten salon był jak najbardziej super pod każdym względem, szkoda, że tak szybko właścicielka zrezygnowała. A po co mi nazwisko... może nie tyle chcę te nazwisko, tylko jeśli była właścicielka tego salonu będzie to czytała.... byłabym wdzięczna za kontakt. Z góry dzięki wielkie. I jeszcze jedno... jeśli nie ma się do powiedzenia konkretów, to po co wogóle sie wypowiadać na forum?
|
|
coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
beatricze salon był super? zaistniał jakieś 15 lat temu. Po wyjściu z salonu na drugi dzień wylądowałam u fryzjera na przykrycie łat jakie Panie mi zrobiły :) a nie jestem wymagająca. Myśle, ze dzis moja 12 letnia córka popisałaby sie wiekszymi zdolnosciami :) Nie ma w tym krzty złośliwości. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan - może miałaś pecha
|
|
Zadzwoń do Cosmeo na Kazańską 218 36 28
|
|
Megan... nie będę nikogo usprawiedliwiała, bo nie w tym mój cel. Ja też wtedy malowałam włosy i należę raczej do wymagających - wyszłam zadowolona. Może rzeczywiście wtedy Panie miały gorszy dzień.... Adam123 ... WIELKIE dla Ciebie ukłony.. dziękuję. Jutro zadzwonię.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |