Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo jazdy |
Chciałem się zapytac czy mając 18 lat a będąc w trakcie kończenia szkoły gimnazjalnej można normalnie zdawać egzaminy na prawko?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo jazdy |
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
masz wiek możesz zdawać... ale nie mogę powstrzymać się od złośliwego komentarza że skoro nie możesz zdać do szkoły ponad gimnazjalnej to nie wiem jak zdasz egzamin na prawojazdy....
|
|
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon
|
|
|
Prawo jazdy ogranicza tylko wiek i ewentualne odroczki jeżeli masz. Kończenie szkoły gimnazjalnej nie ma tu nic do rzeczy. Masz mieć dowód osobisty. k2m czyżbyś oglądał Przyjaciela gangstera :P
|
|
szczebiotka a tobie co dolega ??i k2m?
|
|
|
tomek z lomży a ja bede dla ciebie bardziej złośliwy dla mnie jestes zwykłym bezmózgiem bo czy pytając o to znaczy od razu ze to o mnie chodzi nie musze ci sie tlumaczyc ale ci powiem bo zalozylem sie z kolega ktory nocował w szkole i sprzeczał się ze mna więc zanim kogos ponizysz zastanów się CWELU
|
|
ty bezmózgie yeti, nie potrzebujemy kolejnego pirata drogowego
|
|
CWEL: 1. W slangu więziennym: mężczyzna zmuszany do odbywania stosunków homoseksualnych; 2. Wulgarnie: mężczyzna, do którego czuje się niechęć lub odrazę W więzieniu nie jestem, nikt mnie nie zmusza do odbywania stosunków seksualnych tym bardziej homoseksualnych, więc rozumiem, że czujesz odrazę i niechęć ok... Przepraszam w końcu zapytałeś się bez użycia 1 os. l.poj. tylko, dlaczego tak cie moje stwierdzenie uraziło skoro nie dotyczy ciebie konkretnie... Na dalsze zaczepki nie reaguję będę tylko dawał do zrozumienia, że czytam twoje bluzgi...
|
|
No ja się zdenerwowałem a dlaczego ty nie pomyślałeś i od razu po mnie "pojechałeś"? Dla mnie to ty jesteś zwykłym prostakiem który nie myśli.
|
|
jaki tu temat poruszacie.? od 16 roku zycia jest dozwolona nauka jazdy, z rodzicami, lub znajomym... niestety- osobiscie nigdy z tego nie skorzystalam, nie potrafie nawet trzymac' kolka,
|
|
szczebiotka najprawdopodobniej chodzi ci o kategorię B1 tylko że można jeździć samochodem samemu aby ważył nie więcej niż 550kg
|
|
A mi chodziło o kategorię B a nie o B1;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |