Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry adwokat |
Witam, poszukuję dobrego adwokata z Łomży który napisze zażalenie od wyroku sądowego.Kogo byście mi polecili ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry adwokat |
cesiek
|
|
Proszę o mądre odpowiedzi. Jeśli macie pisać głupoty to zmieńcie temat.
|
|
napisz jaki temat sprawy to cos pomogę
|
|
chodzi o wykroczenie drogowe... zatrzymali mnie i alkomat wykazał 0,11mg/l zrobiłem bład ...posłuchałem policjantów i poddałem się dobrowolnie karze.... dziś przyszedł wyrok....
|
|
w Łomży nie ma dobrych adwokatów, mnie taki jeden zdoił z kasy obiecując coś innego co chwilę. Później znajomy student prawa powiedział mi, że takie rzeczy to można samemu nie tracąc kasy, a sprawa wg. niego była nie do wygrania. Adwokat pewnie też to wiedział ale kilka tyś. zł wziął.
|
|
chcę się odwołać i stanąć osobiście przed sadem... by się wytłumaczyć z tego wykroczenia..... chodzi mi o fachowe napisanie zażalenia
|
|
Onegdaj miałem styczność z mecenasem-Andrzejem Anusewiczem. Gość jest w porządku, mnie nie naciągał, wręcz przeciwnie, pomógł bezinteresownie. Niewiem czy znajdzie czas, aby zająć się pisaniem odwołania. Trzeba zapytać. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
jest to mec.z Łomży,tzn.ma kancelarie w Łomży.... mogę Ciebie prosić o podanie kontaktu do P.Anusewicza, jeśli takowy masz....
|
|
było nie chlać , bym ci jeszcze garści najebał za jazdę po pijaku , podkul ogon poddaj się karze i nie wsiadaj po alkoholu za fajere ,
|
|
dlaczego bronisz mu pic
|
|
jednego tu nie rozumiem jesli miales 0,11mg/l a dopuszczalne jest 0,2 to o co chodzi? moga cie pocalowac w cztery litery
|
|
MR.Y kolego Swiete slowa Ci sie z gemby posypaly. Nie kozacz nie cwaniakuj i nie pij. Amen. Dziad
|
|
wylewny jestem .....
|
|
Niestety zapewne sami jeździliście z taką dawką nie zdając sobie z tego sprawy. Wystarczy dobra imprezka dzień wcześniej i macie do połowy kolejnego dnia alkohol we krwi. Większości wydaje się, że wczoraj pili a dziś są już trzeźwi co jest mylne. Kupcie sobie alkomat (tylko nie za 10zł) a się zdziwicie.
|
|
czemu masz problemy jesli dozwolone jest 0,2 nic ci nie powinni zrobic?
|
|
tylko ze prawko już zabierają od 0.10 mg/l wiec nic nie da sie juz zrobic moim zdnaiem to tylko strata czasu beedzie
|
|
polecam kozla kakretny gosc
|
|
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Przepraszam że dopiero teraz. Andrzej Anusewicz tel.-086-216-48-26 Co prawda, to było 4-lata wstecz, lecz mam nadzieję że nic się nie zmieniło. Jest to tel. do kancelari, lub zespołu adwokackiego. Zaraz sprawdzę, czy jest sygnał. Sygnał jest, sekretarki automatycznej-niema. Niewiem czy mi wolno, ale pal-licho, podam również na komórkę. 0601220718 mam nadzieję że aktualny. pozdrawiam i powodzenia < wieczne im odpoczywanie >
|
|
nie wiem czy cie stac na tak dobrego adwokata
|
|
Z reguły to na wiele nie licz. Pół roczku bez prawka jakoś wytrzymasz;) Wątpię byś się wytłumaczył, co powiesz, że impreza była za ostra, a Ty czułeś się juz dobrze i pojechałeś? Ja w domku mam alkoteścik, taki biedronkowy, ale jakoś działa gdy trzeba sie upewnić:))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |