Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
następny temat o zaginionym psie |
teraz dla odmiany, nie moja zguba, a znajomych, moje suczysko śpi na kanapie koło mnie. Dzisiaj około 14stej przy basenie zawieruszył się gdzieś ośmiomiesięczny piesek, czarny, wyglądający jak pomniejszony labrador, niestety bez obroży, reaguje na imię "snupi", jest okrutnie ciekawski i zaczepia wszystkich dookoła. Dzięki za jakiekolwiek informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: następny temat o zaginionym psie |
super
|
|
jaki pomocny sie znalazl dla znajomych poszukuje pasa.......
|
|
Widziałam dziś czarnego psa, z troszkę dłuższą sierścią, bez obroży, taki może do kolana, ale tego nie jestem pewna. Latał z drugim czarnym, w obroży, niższym, ale ogólnie podobnym. Więcej nie powiem, bo tylko mignął mi przed oczami. W okolicy Starego Rynku. Jakiej płci? Powodzenia i nie przejmuj się spamerami, którzy lada chwila tu będą ;)
|
|
SPAM
|
|
Moje suczysko też już smacznie śpi na kanapie i pochrapuje :)
|
|
a moja suka tańczy kręcąc mi dupą :P
|
|
do mosses mam pewna propozycje dla Ciebie o ile wiem mam psa malamuta a Ty masz suke husky moze gdybys chcial moglibysmy ich zapoznac??:)
|
|
Moja Samoyedka Yennefer też śpi obok. Już swoje przełaziła zanim trafiła do mnie, więc nie sądzę by miała w planach jakieś ucieczki. Dam sobie rękę uciąć że widziałem wspomnianego Snupiego, spacerowałem z moją w okolicach "skejt parku" na Mazowieckiej i przyczłapał się do nas taki mały czarny "niewiadomoco". Opis się zgadza, ciekawość również - akurat w tym przypadku był on bardzo zaciekawiony moją Yeną, co bardzo ją wkurzyło. W każdym razie nie dał się odpędzić i szedł za nami całą drogę aż pod blok. Wiesz gdzie mieszkam, wiesz więc gdzie to. Kiedy znowu wychodziłem już go nie było. Możesz na mnie liczyć, jak go wypatrzę dam znać.
|
|
znalazlem go na mazowieckiej, ale sprzedalem go pewnej rodzinie za 150zł
|
|
Trzeba się w końcu nauczyć wyprowadzac psy na smyczy i w kagańcu jak trzeba. A nie w samopas. Nie te czasy. Aha - i jeszcze proszę chodzić z torebakami i sprzątać trawniki po swoich milusińskich.
|
|
Do Mosses nie martw się komentarzami nudzących się Forumowiczów.... jeżeli zaginął w okolicy basenu codziennie chodzę tam ze swoim pieskiem to się rozejrze...
|
|
Dzięki za pomoc :) Niestety piesek dalej się nie znalazł, więc jeśli go zauważycie to byłbym bardzo wdzięczny za dalsze informacje. A spamowiczami i innymi nigdy się nie przejmowałem :)
|
|
on-off, co do zapoznania to bardzo chętnie :D
|
|
super:)podaj mi jakies namiary na siebie moze email i sie jakos skontaktujemy:)
|
|
Jeżeli przyjmiecie do towarzystwa białego samoyeda to dajcie znać :) gg - 1364452 Mosses, podaj mi numer do siebie - jakbym spotkał tego czworonoga to dam znać.
|
|
to może gg :) 5497257
|
|
indar masz pieska czy suczke??
|
|
Suczkę. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ale z reprodukcji nici, Yennefer jest ze schroniska - zanim ją wziąłem została wysterylizowana. I.
|
|
eeeee to nie dobrze a juz myslałam:)
|
|
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
wydaje mi sie ze widzialem psa zgodne z opisem jak krecil sie w okolicach pg8 :) idac do skzoly widzialem takiego pieska pod bramo natomiast na dlugiej przerwie idac do piekarni chodzil przy ''baby parku'' szczebiotka napisał(a):
|
|
jeśli tylko o reprodukcję chodzi to i z moją Birmą nie wyjdzie - też przygarnięta, też wysterylizowana :/
|
|
wonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
|
dzięki kopeczko11 :)
|
|
dzięki wszystkim życzliwym za pomoc, pies już się odnalazł, sam wrócił do domu ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |