Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet poszukiwany |
Czy ktoś może mi polecić Internet, który będzie działał w Kupiskach Starych? Z góry dziękuję za info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet poszukiwany |
Krowanet
|
|
Łoboranet
|
|
Kupsiskinet
|
|
BLMnet
|
|
polenet
|
|
wez radiowke z Radia Chljew
|
|
a to się firm narobiło ;P pewnie na każdej stodole nadajniki wiszą ;P
|
|
Myslalam, ze znajdę tu ludzi na poziomie. Coż... nic sie nie zmienia na tym forum. Zamykam temat
|
|
miastowcy za dyche... jakby Łomża była metropolią...;/
|
|
z orange jest dobry internet
|
|
małpa@ Masz rację miastowcy za dychę. Właśnie takie wypowiedzi o nich najlepiej świadczą. Póki co nie mieszkam tam, ale chciałam się wstępnie zorientować. To był jednak głupi pomysł pytając na TYM forum. Popytam w orange jak to wygląda ;-)
|
|
broń Boże z orange, kiedyś miałem. nie polecam.teraz mam iplusa i jest o niebo lepiej od orange.a może ktoś ma internet z play-a i się pochwali jak to chodzi.
|
|
moja siorka ma z orange i nie narzeka:) a w dziurze to konkretnej mieszka:D i wszystko cyka u niej
|
|
a kupiski stare to są przedmiescia łomzy i wcale nie taka wiocha... jadąc tam to niezle domostwa tam stoją a wy gadacie ze to wies i chlewy? teraz wszyscy sie poza miasta wynoszą na obrzeża:P
|
|
M@ster : A iplus jakie prędkości oferuje? Bo zależy mi, żeby był dość szybki. Teraz mam ist i jestem zadowolona małpa@: moja siostra też ma i chyba nie za bardzo sobie chwali :P
|
|
Dokładnie. Ja w okolicy, w której mam dom, nie widze żadnych chlewów :p A Ci którzy tak piszą to najzwyczajniej w świecie zazdroszczą :P
|
|
Sprawdź najpierw na swoim telefonie, czy tam gdzie masz zamiar używać internetu mobilnego w danej sieci, jest zasięg 3G. Jeśli tak, to zawieraj umowę tylko z operatorem, który w tym miejscu taki sposób przekazu oferuje. Pozdrawiam. Każdy telefon taki komunikat wyświetla. Pozdrawiam i Ciebie i " rzyczliwych doratcuf " :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Hmm raczej tel nie obsługuje 3G. Musiałabym na jakimś innym tel sprawdzić. Ale będę miała to na uwadze ;-) I również pozdrawiam :)
|
|
Lepiej być miastowcem za dyche, niz wieśniarą za dwie :P
|
|
czyli jestes tanszy :(
|
|
z tym że miastowiec nie daje :)
|
|
ja mam firmowy więc może i prędkości są inne. ale u mnie wyświetla 7,2 mb/s. ale to się tylko nadaje do pracy, np sprawdzanie poczty itp a do ściągania filmów czy mp3 to nie polecam. wejdz sobie na strone plusa i poczytaj jakie predkosci oferuja bo są również opcje że masz limit transferów. ja mam np 8gb na miesiąc i do pracy to w zupełności wystarczy. małpa@ może Twoja siostra mieszka blisko nadajnika orange i ma dobry zasięg. chociaż słyszałem o takim przypadku że gościu miał nadajnik obok na działce i za h.... mu net nie chodził he serduszko nie porównuj IST do orange bo to inna bajka.
|
|
no a piszesz ze jestes za dyche:)
|
|
co z tego, jak krowanet ma 200mb/s :)
|
|
a skąd wiesz? przeciez ty miastowy
|
|
"Lepiej być" , w dodatku nie kumate te wieśniary :)
|
|
M@ster Chyba muszę osobiście przejść się po operatorach. Zobaczę co mi zaproponują. Ale ja nie porównuję ist do orange. Wiem, że to dwa światy ;-) Innych wypowiedzi nie ma co komentować. Strata czasu :) Miłego dnia
|
|
strata czasu to gadać z wieś...rą z kupisk :P
|
|
operatorzy cie nie wpuszczą do srodka ze słomą w butach :)
|
|
ale z ciebie idiota;/ moze sie pochwal skąd są twoi rodzice bo widac ze wychowali cie na typowego "wiesniaka", a gadasz na ludzi
|
|
tacy ludzie z podwyzszoną manierą zawsze pochodzą ze wsi , pamietajcie :D bo przybyli nowobogaccy do miatsta i " co to nie oni." ja sama mieszkam w łomzy ale do ludzi z okolic nic nie mam. bo włąsnie z okolic pochodzą naj*zajebistsi ludzie
|
|
nie martw się , moi rodzice są z miasta :)
|
|
jak chcesz sobie odpalić same gg i przejrzeć naszą klasę to może i orange Ci wystarczy, jak chcesz szaleć to czegoś lepszego szukaj, małpa@ jest agentem tej sieci orange co jak się dzwoni to tylko trzeszczy
|
|
no ale ty i twoi rodzice nie, to pewnie cie bardzo zatkało spotkac czlowieka z miasta :)
|
|
serduszko nie słuchaj tego co Ci będą gadać u operatorów. każdy Ci będzie wciskał swój towar a nie zawsze to będzie hulało. ja wiem po sobie jak się wkopałem z orange, umowa na dwa lata a internetu więcej nie było jak był a użytkowałem go w Łomży gdzie zasięg powinien być ok. czasami myślałem że wyrzuce tego laptopa przez okno bo musiałem szybko skorzystać z neta a tu zonk, nie ma go. najlepiej to wybadaj spośród znajomych kto jaki i skąd ma net i wtedy coś wybierzesz bo na ślepo to się wpakujesz tak jak ja. druga sprawa że internet który będzie jako tako chodził w Łomży to w Starych Kupiskach może już nie funkcjonować bo akurat będziesz w takim miejscu gdzie nie ma zasięgu. a były również takie promocje że możesz wziąść taki internet na próbę na tydzień czy jakoś tak i wtedy zobaczysz czy będzie to u Ciebie chodziło. pozdrawiam i życzę dobrego wyboru. a pozostałym radzę założyć nowy temat na forum o mieście i wsi i tam się sprzeczać na ten temat.
|
|
Najlepiej to idźcie sobie na portal kupisk :P
|
|
a wychowałeś się na ,,wieśniaka", jeszcze w żadnym poście nie wypowiedziałeś się na temat (młody ,,miastowy burak" dorwał się do neta) a o Twojej kulturze i głupich tekstach szkoda pisać. Co do Orange to nie polecam, umowa mi się właśnie kończy, przez dwa lata ,,korzystałem" (bo nie da się nawet poczty normalnie sprawdzić, strony się otwierają jakby chciały, a nie mogły) z tego dosłownie pare razy, musiałem skorzystać z innej opcji by mieć neta.
|
|
następny żalący się burak z kupisk :)
|
|
a pisałeś, że jesteś z miasta
|
|
Z tego co widzę to temat dotyczy czegoś innego, a odpowiedzi idą w zupełnie innym kierunku, i chociaż sam mieszkam w tym mieście to aż mi wstyd że tyle tu mieszka buraków i hamstwa. Ci co mówią, że ich rodzice pochodzą z Łomży to też nieprawda. Jak się budowało osiedle południe, to dojeżdżali PKS-em na Stary Dworzec, a później zakładali buty gumowe, bo po tej glinie nie dało się inaczej iść, a teraz nagle wielka ambicja że z miasta pochodzi jedno z drugim, tylko ciekawe jeszcze do jakich szkół uczęszczali, bo kultury na pewno tam nie uczono, a co do rodowitych Łomżyniaków to zostało ich może góra 20% mieszkańców, reszta to są tylko klony, którym rodzice dają na żarcie, internet i rozrywki, tylko szkoda że tych pieniedzy nie zainwestowali w ich wykształcenie. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Z tego co widzę to temat dotyczy czegoś innego, a odpowiedzi idą w zupełnie innym kierunku, i chociaż sam mieszkam w tym mieście to aż mi wstyd że tyle tu mieszka buraków i hamstwa. Ci co mówią, że ich rodzice pochodzą z Łomży to też nieprawda. Jak się budowało osiedle południe, to dojeżdżali PKS-em na Stary Dworzec, a później zakładali buty gumowe, bo po tej glinie nie dało się inaczej iść, a teraz nagle wielka ambicja że z miasta pochodzi jedno z drugim, tylko ciekawe jeszcze do jakich szkół uczęszczali, bo kultury na pewno tam nie uczono, a co do rodowitych Łomżyniaków to zostało ich może góra 20% mieszkańców, reszta to są tylko klony, którym rodzice dają na żarcie, internet i rozrywki, tylko szkoda że tych pieniedzy nie zainwestowali w ich wykształcenie. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
|
|
|
|
Sory za te powtórki ale może jakiś bystrzak (rodowity Łomżanin) będzie na tyle kumaty, by zrozumieć, że jeśli jest poniżej pewnego przedziału wiekowego to jest tzw. "klonem" mieszczucha. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
**serduszko** w play'u masz tygodniowy okres probny nic nie placisz wiec przejdz sie i popytaj w salonie jak to dokladnie wyglada przy okazji chce pozdrowic niektorych idiotow wypowiadajacych sie w tym temacie
|
|
Słuchaj serduszko. Ja polecam Ci dawnego Szeptela chyba teraz to się nazywa MNI. Za 70 zł mam 1Mega i telefon stacjonarny + 120 min. na stacjonarne gratis. Wprawdzie to radiówka ale śmiga bez problemów - filmy spokojnie można ściągać. Poza tym nikt nie wciska kitów, że będzie git, tylko przyjeżdżają i sprawdzają sygnał. Pozdrawiam
|
|
Ja mam pleya juz poltorej roku i nie mam z nim problemow smiga dobrze i jezeli chodzi o koszty to chyba najtanszy i najwiekszy limit!!
|
|
W Kupiskach działa Elenetix Piotr Piątek 507-069-048
|
|
odezwij sie do mnie na mejla to spróbuję Tobie pomóc :)
|
|
hormony ci buzują? gdyby to był facet to nie byłbyś taki prędki do pomocy
|
|
Sprzedam tanio 2 internety. Mam w domu 9, więc 7 w zupełności mi wystarczy. Jeżeli cena mnie zadowoli, dorzucam bezprzewodową świnię.
|
|
dorzuć jeszcze kilogram słomy to Autor: **serduszko** pomyśli
|
|
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Człowieku weź zejdź ze mnie. Coś Ci zrobiłam? Jeszcze ani razu Cie nie obraziłam i starałam się ignorować Twoje zaczepki. Ale patrzę, że Twój brak szacunku do kogokolwiek nie ma granic. Przykre, że są jeszcze tacy ludzie jak Ty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |