czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
do facetów

czy mając dziewczyne macie potrzebe ze musicie pisac z innymi dziewczynami? czy jestescie lojalni całkowicie dziewczynom?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: do facetów

Ja jestem lojalny całkowicie:)

a ty np. nie piszesz z kolegami albo się nie odzywasz do żadnego chłopaka? pomyśl logicznie:)

adriano

glupie myslenie,
jesli twoj "chlopak", bo inaczej go nazwac nie moge, jest z toba to normalne, ze nie bedzie mial czasu pisac z innymi, chyba, ze to tylko internetowa milosc;]
to nie masz sie co dziwic

nie nie pisze z kolegami:)

nie, nie jest to internetowa miłość:)

hehe macie problemy. Może trochę zaufania :) skoro Cię kocha to mało prawdopodobne że interesuję sie innymi dziewczynami. a nawet jakby tak było to nie posunie się do tego stopnia żeby Cię zranić...

a jak pisze z inną np na gg jakies flirty to moze byc prawdopodobne ze sie spotkają? mówi mi ze mnie kocha ale jak jakas suka sie przyplącze to nic nie wiadomo

jasne, ze moze tak byc, pewnie juz nawet tbylo, ze sie z jakas spotkal

odpul go i tyle

jak taka jest u Ciebie sytuacja to ja bym na twoim miejscu dał mu w ryj. Jak piszę z innymi na czatach czy coś tego rodzaju to on te swoją miłość w dupę może wsadzić. co to za miłość??

no własnie nie wiem..:(

twierdzi ze jak zabronie mu pisac z innymi to to go ogranicza i wkracza w jego prywatnosc;/

zdradza cie;]

powiem Ci tyle że jak już zaczął pisać z kims innym to wkradla sie do waszego zwiazku nuda i oczekuj najgorszego u mnie bylo podobnie i nie tylko u mnie i tez było "ograniczam Ją i wkraczam w Jej prywatność " ehh :(

Prywatność???? Jak jesteście razem to nie ma prywatnosci!!! Jesteście razem to i możecie wszystko o sobie wiedziec... Olej chłopaka. Jak jesteś łądną dziewczyną, mądrą(pewnie tak jest:) ) to stać Cię na kogoś lepszego niż na takiego podrywacza

tylko problem w tym ze ja naprawde go kocham

ehh i w tym całym problem:( I tu już decyzja należy do Ciebie. Nikt nie może Ci w tym pomóc...... naszą opinię poznałaś. ja nigdy bym się tak nie zachował w stosunku do mojej dziewczyny.....

skubi18 ma racje jesteś z kimś to nie ma prywatności . ja też Ją kochałem bardzo i na początku ciężko było ale jakoś powoli doszedłem do siebie. Głowa do góry będzie dobrze a jak chcesz porozmawiać prywatnie to nie widze problemu

"porozmawiać prywatnie"- zeby chciała prywatnie to już by dawno to zrobiła. skoro pisze na forum to woli zostać anonimowa

niewiem ja jeszcze przeczekam zobacze jak to wszystko potoczy sie dalej:) bo anrazie t jest za trudne:) dzieki :)

Rozumiem, życzę Ci powodzenia i mam nadzieję, że wszystko dobrze się potoczy. Nie ty jedna masz z tym problem. Ja teraz też jestem w kropce i nie wiem jak z tego wyjść, ale trzeba być dobrej myśli

Bądź mądrą kobietą, nie podejrzewaj go o czyny nie dokonane.

Ma znajomych i z nimi po prostu pisze, podejrzewam że nawet nie myśli o zdradzie więc go do tego nie skłaniaj .

A prywatność to jest rzecz święta nawet i w małżeństwie .

Bądź mądrą kobietą i nie słuchaj pieniaczy .

ktoś coś masz rację w 100%

małpa@ nie słuchaj głupich rad bo dostaniesz jobla .
Wpadniesz w chorobę . JAK KTOŚ KOGOŚ KOCHA I MA ZAUFANIE W 100 % TO PISANIE Z ZNAJOMYMI TO NIE JEST ZDRADA .

SĄ PRZYPADKI ŻE FACET NIE TRAKTUJĘ ZWIĄZKU POWAŻNIE I SZUKA NOWYCH PRZYGÓD . ALE JAK TO SIE OBRÓCI PRZECIWKO NIEMU TO ZROZUMIE GDZIE ZAWINIŁ.

POZDRAWIAM.

RH+ POPROSTU MILOŚC

Po pierwsze:
To nie są głupie rady tylko pomoc
Po drugie:
Już trochę przeżyłem i jestem facetem i wiem na co nas stać
Po trzecie:
Jeżeli ktoś-coś lub Sebo19 uważacie że pisanie i flirtowanie z innymi dziewczynami jest oki jeżeli ma się tą jedyną to wspóczuje waszym kobietom.

nigdy w zyciu nie powinien pisac z innymi nawet nie powinien miec nrow dziewczyn w tel nie wyobrazam sobie tego w swoim przypadku to zwykly frajer kopa mu zajeb w dupe. jego prywatnosc haha ostra z niego paniusia olej go

jula90 masz rację:) jesteś jego jedyną to tak powinno być a nie inaczej

glupia Ty co maja do tego nr w telefonie .....

czy mając dziewczyne macie potrzebe ze musicie pisac z innymi dziewczynami? czy jestescie lojalni całkowicie dziewczynom?

W stosunku do każdej dziewczyny z którą byłem w związku byłem uczciwy i lojalny. Szkoda, że nie zawsze działało to w drugą stronę.

Autor: skubi18 (---.introlan.pl)
Data: 05-05-10 21:28

Po pierwsze:
To nie są głupie rady tylko pomoc
Po drugie:
Już trochę przeżyłem i jestem facetem i wiem na co nas stać
Po trzecie:
Jeżeli ktoś-coś lub Sebo19 uważacie że pisanie i flirtowanie z innymi dziewczynami jest oki jeżeli ma się tą jedyną to wspóczuje waszym kobietom.

No faktycznie 18 lat to kawał czasu:)
I doświadczenie życiowe że tylko pozazdrościć.

Po pierwsze:
Dziwna metoda pomocy.
Napuszczanie dziewczyny na chłopaka z tego widać twoje doświadczenie.

Po drugie :
Nie każdy facet to świnia.

Po trzecie :
Pozrywać kontakty ze wszystkimi znajomymi bo ma się dziewczyne ????
Dziewczyna jeżeli kocha powinna , zrozumieć że człowiek jest żwierzęciem stadnym i nie ograniczać znajomość tylko do swojej osoby.

A ty skubi18
Akurat naszym kobietom nie współczuj. Swojej współczuj jeżeli masz taką bo z tego co wypisujesz to wnioskuję że chyba raczej nie za bardzo.

Po pierwsze:
to że mam w nicku liczbę 18 nie oznacza że mam tyle lat
Po drugie:
ciekawe jakby twój facet pisał z dziewczynami na czatach czy flirtował przez internet- ciekawe co byś wtedy zrobiła
Po trzecie: '
Czy flirtowanie przez internet to kontakty ze wszystkimi??? Kontakty to telefony lub smsy do znajomych, różne spotkania, pisanie na gg, a nie pisanie z obcymi dziewczynami i na dodatek flirtowanie z nimi.

ktoś-coś mi nikt nie musi współczuć. Ja ci tylko współczuję że masz takie podejście do życia. Daleko nie zajedziesz przez takie myślenie.

Piszesz ze tam jakies flirty ida.wiec ja myślę że nie powinnaś pozwolić sobie żeby robił z Ciebie idiotke.Albo jesteście razem i jest z Toba szczery albo niech spada...!!!Jakaś inna panna śmieje się z Ciebie że on mówi że Ciebie kocha a z nią świruje.Prywatność jest ważna ale jeśli da Ci powody do podejrzeń to trzeba to rozwiazać.Tylko nie rób awantury jeśli nie przyłąpałaś go za rękę.Najlepiej jak pogadasz z nim szczerze a jeśli będzie się rzucał to znaczy że faktycznie jest coś nie tak...

no własnie to jest najgorsze ze jakas laska mozesobie mysli i sie smieje ze mnie ze :" oo swirowałam z jej chłopakiem haha jaka ona nawina" . rozmawiałąm z nim o tym i mói ze to dla niego nic nie znaczy. jest ode mnie starszy o 2 lata to myslałam ze ma troche oleju w głowie. w koncu to prawie 3 lata jestesmy razem i nigdy czegos takiego nie było. albo ja o tym nie wiedziałam nie wiem. ale sęk w tym ze ta zima byłą naprawde dziwna ! dziwnie sie zachowywał. terz po tej rozmowie jest jak dawniej. ale nie wiem czy to nie wroci i znów zrobi to samo

też* !!! sorki za kardynalny bląd!!:P

wybaczamy:p

tak czujemy taką potrzebe bo nam jedne nie wystarczacie :) mamy po 5 z tąd i po 5 ztąd

nie_pajacuj_w_nowej_wersji- gratuluję Twojej głupocie...........

tam wiem

Potrzebę można sobie mieć,ale jak pisze to powinien również dawać wgląd do wszystkich rozmów. Po prostu,dobry związek to szczery związek :)

jestem tego samego zdania !:P no ale rozmów pokazywac mi niechce. zwłaszcza jednej

Patrząc na ten temat nie mogłem uwierzyć, że ludzie są tak ograniczeni.. Ile Ty masz lat? (do autorki) stawiam, że coś koło 15-16. Najpierw dorośnij, a dopiero potem szukaj sobie chłopaka i wylewaj żale na forum. Po Twoich pytaniach i podejściu do tematu widać, że mało myślisz a dużo chcesz...

no to zle postawiłes "stawiaczu". w grach bukmacherskich pewnie nie za dobrze by ci szło. zaklada sie tematy bo chce sie czegos dowiedziec. a ze to jest dział :"ogólny" jak sama nazwa wskazuje o wszystkim no to załozyłąm temat zadając jedno małe proste pytanie:) nie musisz odpowiadac i krytyke zachowaj dla siebie:) pzdr

Wiara w drugiego człowieka .

A ty biedne dziecko nie masz tej wiary w sobie.
Nie dręcz siebie i nie dręcz jego, po prostu dla was dwojga będzie najlepszym rozwiązaniem rozstanie.

Jak myślisz ?
Czy on czytając te wszystkie ,,dobre rady" których udzielają ci dzieci z ,,bagażem doświadczeń życiowych" czuje się szczęśliwy ???

Bo ja nawet gdybym kochał cie najmocniej dałbym ci kopa w dupę i pognał na 4 wiatry.

Dziękuję za wysłuchanie i mojej dobrej rady i pomocnego słowa.

nom;p

małpa@ napisała:
no to zle postawiłes "stawiaczu". w grach bukmacherskich pewnie nie za dobrze by ci szło. zaklada sie tematy bo chce sie czegos dowiedziec. a ze to jest dział :"ogólny" jak sama nazwa wskazuje o wszystkim no to załozyłąm temat zadając jedno małe proste pytanie:) nie musisz odpowiadac i krytyke zachowaj dla siebie:) pzdr

Dobrze zauważyłaś, to forum ogólne i skoro zadałaś to swoje "jedno małe pytanie" to i przyszykuj się na krytykę, nie każdy będzie się nad Tobą użalał... Niestety, ale nadal poziomem się nie popisałaś... Jak ładnie ktoś powiedział. Na miejscu tego chłopaka również bym Tobie już dawno podziękował. Zastanawiam się przy okazji jak trzeba być płytkim żeby zadawać takie pytanie na forum. Dziewczyno szukasz przepisu na związek, ale jeden najważniejszy zależy od Ciebie... DOROŚNIJ

spppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppierdalaj

Mama uczyła "nie ruszaj gówna, bo śmierdzi"... Nakręcaj się dalej dziecię. :)

a tobie kazala zmywac naczynia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org