Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkoła po zawodówce. |
Witam. Jaką byście polecili szkołę dla dorosłych po Zasadniczej Szkole Zawodowej. W tym roku kończę i chciałbym iść dalej. Chodzi mi o szkołę Zaoczną. Może ktoś się uczy w takiej i może polecić:)Może być płatna. Proszę o pomoc:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkoła po zawodówce. |
CKPiU (za mechaniakiem) - LO bezpłatne, państwowe. Zbych
|
|
teraz do technikum ;P
|
|
a wiec mozesz isc na wojska polskiego 113 , miesiecznie 80 zl chyba ale mysle ze to zalezy od dyrekcji z tymi oplatami , a ucza fajni nauczyciele wiem bo sie uczylam w zawodowce .
|
|
Idź do szkoły numer 5 na ul Polnej 40a Prywatna Szkoła Dla Dorosłych teraz jest promocja że możesz się uczyć za darmo, jest super nauczyciele wspaniali wyrozumiali każdemu pomogą wytłumaczą i dyrektorka jest super swojska babka widać że jej zależy na uczniach pośmieje się pożartuje ale jak trzeba to i potrafi zmotywować do nauki ;)
|
|
Zbychu nie wiesz może czy tam jest jakaś wyższa szkoła o profilu mechanicznym, za mechaniakiem?
|
|
Ja polecam ci kontynuowanie nauki w jakimś Technikum zaocznym.Oczywiście w tym kierunku który miałeś w ZSZ
|
|
Dzięki za pomoc. a coś o zielonej Szkole może wiece?? (naprzeciwko starej gośki- teraz stokrotki).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |