Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KONKURS :D :D :D |
Aby wygrać konkurs należy odpowiedzieć na bardzo proste pytanie: Czy chcesz iść ze mną na wesele? Odpowiedzi proszę zgłaszać na numer gadu: 23066089. Uwaga ! Czas do środy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KONKURS :D :D :D |
a kiedy to wesele? może idziemy na te same ;P
|
|
raczej nie, bo wesele poza łomżą ;)
|
|
a nocleg gwarantujesz? ;P
|
|
Przykro mi noclegu obcej osobie raczej nie, ale spokojny powrót liniami PKS to i owszem :P zainteresowany to odezwij się na gadu :)
|
|
... ech -tylko tyle...
|
|
pokaż fote najpierw swoją :D
|
|
Do WISNNIA lepiej Ty najpierw swoją :D Do Wtorek albo i aż... ehhh :P
|
|
nie dosc, ze nikt z nia nie chce isc na wesele, to jeszcze żądania ma
|
|
no wymagająca jest ;P
|
|
dno i wodorosty :)
|
|
a ile płacisz za wygranie konkursu i w jakiej walucie
|
|
o ja pitole ahhahaha =P
|
|
za[pierdalac o 4 nad ranem pks-em do domu- bezcenne ;)
|
|
chyba w naturze placi ;p ale jak mordy nie chce pokazac to cos z nia musi byc nie tak, ja bym o kota w worku nie grala ;D
|
|
Pytanie czy o tej 4 rano są PKSy
|
|
zawsze mozna poczekac jeszcze pochwal sie gdzie jest to wesele
|
|
moje zdjecie to nie jakis obrazek zeby sie gapic i oceniać, to nie zaden targ. zadalam proste pytanie, kogo nie interesuje sprawa to niech sie nie wtraca i tyle, macie problemy kurde ;P PS dziewczyny mnie nie interesuja, wiec wyp.. :D
|
|
i pyskata w dodatku... potem zaczepi pijana gdzies, porwie ponczochy i powie, ze ktos ja pobil i molesowal... heh;)
|
|
Na wesele z obcym to sie nie boi isc ale pozniej "szczesliwy" wygrany wraca pks-em hehe dno i wodorosty znajomych nie masz
|
|
do jutra kupa czasu. może znajdzie "szczęśliwca" ;)
|
|
Ciekawi mnie jak ta sprawa się skończy :)
|
|
Znajomi ją znają...dlatego z nią iść nie chcą:D Ale konkurs!! A jakie wymogi!!:D
|
|
Odważnych nie brakuje :-)
|
|
a co ktos powiedzial ze z nia pojdzie no moze jeden chetny byl ;P ale sie zmyl ;P
|
|
O ale super konkurs a w nagrode powrót PKS-em hehe co za laska szukajaca partnera na forum..............desperatka hehe
|
|
rostrząsajcie dalej temat, robi sie ciekawie, kurde :D ja spadam, nara :P:P:P
|
|
jaaa może bym i poszedł, jeśli jesteś ładna :P ________________________________________________ siemasz ziom to znów ja czyli brzydki, zły i szczery.
|
|
odsyłam do gadu :)
|
|
Autor: aneta89 (82.139.162.---) Data: 04-05-10 20:07 rostrząsajcie dalej temat, robi sie ciekawie, kurde :D ja spadam, nara :P:P:P to ja spadam i :P:P:P pokazuje, ze dziewczyna juz nie chce sie osmieszac, bo zauwazyla chyba, ze tak robi aleeee Autor: aneta89 (82.139.162.---) Data: 04-05-10 20:28 odsyłam do gadu :) o godzinie 20.28 znowu sie odzywa!! co 2 minuty zaglada do watku, ale mozliwe, ze juz sie nie odezwie nawet jakby bardzo chciala haa
|
|
powinno tu być jeszcze forum towarzyskie oprócz ogólnego i polityki :)
|
|
oj tam dajcie spokój dziewczynie. ja tam jej życzę powodzenia.
|
|
przeciez nawet nie wiadomo jak sie ona zachowa na tym weselu, a jak jest alkoholiczką i zrobi hałe albo jest wulgarna, odradzam:)
|
|
jednym slowem w i o c h a ;D no ale podobno lomza city z tego slynie, wiec nie ma sie czemu dziwic.. ale sie posmiac przynajmniej mozna :P
|
|
napisalem wczesniej "jeszcze pochwal sie gdzie jest to wesele" dostalem odpowiedz "jednym slowem w i o c h a ;D"
|
|
uhm widze kolega niewtajemniczony :P no coz zdarza sie hehehe =P nawet bardziej opozniony lub spowolniony nawet w reagowaniu.. no ale zawsze mozna zwalic na komputer albo slaby net.. hahhhaa
|
|
jesli o spowolnieniu chcesz pogadac i o opoznieniu w twoim przypadku, to ja bardzo chetnie, zdziwilabys sie
|
|
poza tym nie widze powodu, ani niczego innego by byc wtajemniczonym, chyba jedyna osoba "wtajemniczona" jestes tylko ty
|
|
Ja z tobą pójde ale podaj swoje gg prawdziwe a nie te przed chwilą założone bo ja mam stare i powyże 17mln u mnie nie idzie:o
|
|
no cos Ty... przecież się udzielasz, więc pragniesz być zauważany i właśnie wtajemniczony, żeby wszyscy widzieli, jak potrafisz pojechać dziewczynie i wtedy zbierasz oklaski, nieee... ;> suuuuperrrr...
|
|
zbieram oklaski ? daruj sobie... co do reszty tez nie trafilas
|
|
domi1701 już po zabawie =)
|
|
szkoda a miałem ochotę mam akurat wolny weekend ale miłej zabawy. he!
|
|
napisz: 11310009 :} jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
uhmm.. jasne ;D najlepsze jest w tym to, że mnie to nie rusza. co tu ta inteligent society grezda.. jest takie powiedzenie, że choćbyś zdarł 6 skór chamskich z człowieka, siódma i tak wyrośnie chamska.. :) tyle w temacie,
|
|
nie twiedze, ze to co napisalem ma w ogole kogos lub cos ruszac, nie to bylo moim zamiarem widze, ze opisalas siebie calkowicie:) skoro tyle w temacie, to i ja tobie zycze dobrej nocy:)
|
|
hehehe funny guy, bye bye ;D
|
|
ja mogę iść, ale jak tylko zabraknie mnie gorzały, to nie dojdziesz do tych PKS-ów
|
|
Nie ma sensu pisania z nią !!!!!!!!!!!!! Pisaliśmy długo a to wygład z kąd jesteś itp byliśmy już umówieni na sobotę ;D ale.. zaproponowałem jej ze weżme samochód od taty ona zapytała jaki???!! ??? Ja bez wahania napisałem polonez Ona niechętnie zapytała który rok ja napisałem prawdę 93.. ona jednak podziekowała pisać sorry ale będą szukać dalej bo niechcę się pokażać z tak złej strony przy rodzinie ; / ehhh noo cóż trudno łonuco jedz sobie PKSem ;) PS w tym roku zmieniamy samochód ;)
|
|
spedemon dobre hehe jaka blachara osmiesza sie jak nic i mysli ze jest tu super fajna i ze blyszczy "inteligencja" juz wiadomo dlaczego nikt nie chce z nia isc
|
|
Tym konkursem jest to kto zaproponuję jej lepszą furę wtedy ma jakieś szanse ja niestety nie mam :( ale już niedługo tata kupi samochód a poloneza oda mi ;D będzię mój ;D a nie taty;p ;] !!!!!!!
|
|
śmieszne, przeciez to ona zaprasza na wesele , to ona powinna miec samochód a jak nie pasuje jej polonez to niech jedzie pekaesem na wesele a ty polonezem, spotkacie sie na miejscu
|
|
ten co nie moze tanczyc bedzie siedzial na krzesle
|
|
jeja ;( to i ja swoim 20letnim rumplem się nie załapię :P
|
|
ja mam piekny samochod z kokardkami, moge Ci odstapic, na 1noc lub dwie
|
|
heh
|
|
A tak w ogóle to widział ktoś "nagrodę" konkursową?
|
|
tak, wkleiła nawet swoje zdjęcie w nowym temacie który nie wiadomo czemu admin usunął ;P
|
|
Warta zachodu? Bo może być taka, że nawet Polonezem nie warta do wożenia... Szuka księcia, a może sama księżniczką nie jest ;) Fajne jest to, że każdy szuka czegoś bliskiego ideału kiedy samo nie potrafi spełniać takich warunków ;) Pozdrawiam autorkę tematu i życzę owocnych i trafnych wyborów ;)
|
|
kwestia gustu, co kto lubi ;P
|
|
To jak znalaz się jakiś chętny? Czas zgłoszeń minał a mam taki fajny samochód i nawet niedowidzę, więc dziewczyna miała by spore szanse nawet jak jest "lewa":D. Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
lunatyk Pewnie i wołała by np.. 16 letnio audi 80 niż mojego taty poloneza :( ehhh i jak aneta znalazłaś kogoś..
|
|
Przecież nie ma brzydkich kobiet ;) Czasem jest po prostu za mało alkoholu ;) A tego na weselu nie powinno zabraknąć ;) Poza tym jak Ty jeździsz autem niedowidząc? :P
|
|
tam wiem..
|
|
@d(*-*)b - Raz w swoim życiu spotkalismy z kolegami takie brzydkie dziewczyny na widok których doszliśmy do wniosku, że tyle to my nie wypijemy:P. Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
ciekawe czemu łonuca się nie odzywa he
|
|
no bo termin minal ;p czas byl tylko do srody a ze nie bylo "szczesliwca z super fura" to bardzo mi przykro ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |