Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolontariat Łomża, hospicjum itp?> |
Witam. Mam takie pytanko chciałabym się zapisać gdzieś do wolontariatu hospicjum lub inne miejsce. Czy może mi ktoś udzielić jakiegoś info? Z kim się skontaktować. Dodam że nie jestem jeszcze pełnoletnia brakuje mi 2 mieś:) schronisko odpada mimo najszczerszych chęci.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolontariat Łomża, hospicjum itp?> |
Poszłam do hospicjum, do jego dyrektora i niestety się rozczarowałam. Też chciałam, ale w hospicjum powiedziano mi, że nie mogę pomagać chorym, ponieważ nie posiadam kwalifikacji medycznych i nie mam doświadczenia. Jeśli Ty również go nie masz wg mnie nie warto próbować. Spiszą Twoje dane i stwierdzą, że skontaktują się z Tobą, jeśli będą organizować grupę młodzieżowego wolontariatu. Do tego czeka Cię seria pytań typ: dlaczego, po co i itp. Poza tym jeśli w ciągu ostatniego roku zmarł Ci ktoś bliski to nie możesz być wolontariuszem.
|
|
A MOŻE INNE MIEJSCA.. ORIENTUJE SIĘ KTOŚ?
|
|
Jeżeli interesuje Cię sfera społeczna - masz szanse. Proponowałbym pogadać z szefostwem domu opiki ( zdaje się - Sikorskiego 221 ) lub w Caritasie . A może PCK ? Powodzenia !
|
|
W końcu poważny temat na ty forum, popieram. Poważne propozycje mile widziane. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
hmm a ten Dom pomocy społecznej na Sikorskiego to przyjmuje wolontariuszy? Jutro spróbuję się skontaktować ale może ktoś wie?
|
|
JAKIEŚ INFO??
|
|
Możesz zostac wolonatariuszem Caritasu. h0jowe forum
|
|
|
coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
a może świetlica przy klasztorze ojców kapucynów?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |