Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do twierdzalomza_pl |
A więc pytanie mam: Czy dzis jest biletowa na majoweczke? Jesli tak to ile?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do twierdzalomza_pl |
Sam odpowiedz sobie na to pytanie. Wcześniej wklejałeś reklamę swojej twierdzy.
|
|
Ja wklejalam?:) hehe no kurde.. Nie pamietam :| W ktorym miejscu, wskaz palcem.
|
|
Witam dzisiaj wstęp jest bezpłatny zapraszamy od 12 (musiamy posprzątać po wczorajszej imprezie :) )
|
|
Wiec prosze sprzatac :P Gwiazda zjawi sie po 12 ;] prosze tam loże rezerwowac :)
|
|
fajne miejsce,ma klimat. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
to prawda fajne miejsce do orgnizowania imprez tylko niech pogoda wróci
|
|
ja mam nadzieję że droga dojazdowa (między ogródkami działkowymi) też zostanie posprzątana.
|
|
Ale tam hula tylko wiatr.
|
|
Master zrobione teraz zapraszam na pyszne dania z grila i zimne piwko oraz moc atrakcji dla dzieci a co do kola to między uszami ci coś hula
|
|
Byłem pare minut temu i sa tam ludzie :) Pozdro Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Fajna miejscówka :D Fajny widok na miasto i na górach owce chodzą, Bardzo ładnie to wygląda
|
|
tylko dlaczego takie zadupie? uroku w sobie to juz niema
|
|
dobrze ze ty masz urok sama siedziesz na wiekszym zadupiu zakompleksiona kobieto-czasami mam wrazenia, ze dziewczynko
|
|
Za pare godzin bedzie filmik z wizyty ba forcie :) Dam link jak wrzucę na YouTube :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mCRhDfgCWOY Zapraszam Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
oooo hehe :)
|
|
coś wcześnie dzisiaj twierdzę zamknęli ;P
|
|
pogoda trochę lipna Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
a tam lipna, deszcz padał a ludzie przyjeżdżali i odjeżdżali z kwitkiem.
|
|
A to nieładnie.... Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
@sz4k4l,Forty Piątnica obejmują Fort I,II i III,więc raczej filmik powinien mieć tytuł Fort II w Piątnicy
|
|
No tak ale to bardziej wiązałem z majówką :) dlatego nie przywiązywałem większej uwagi do nazewnictwa :) ale słuszna uwaga :) dzięki Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
nikt nie odjeżdza z Twierdzy z kwitkiem chyba że niechce wysiąść z auta w ten niezbyt sprzyjający pogodowo weekend odwiedziło nas 3000 gości więc proszę się nie dziwić wcześniejszemu zamknięciu dzisiaj wszystkich któży nie zdołali dzisiaj zwiedzić Twierdzy zapraszamy na następny weekend na nasze imprezy info już niedługo pozdrawiam i zapraszam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |