Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS pięknie wygrywa - bydło robi wiochę |
Po wykasowaniu moich postów na forum kibiców ŁKS Łomża postanowiłem podzielić się moimi przemyśleniami na forum szerszym (tym samym pozdrawiam admina forum lks.4lomza.pl) Czy ktoś może mnie poinformować, co za DEBILE z premedytacją działają na szkodę klubu i mają gdzieś piłkarzy, trenerów i działaczy oraz prawdziwych kibiców? Co za WIEŚNIAKI pojechały na wioskę i zrobiły bydło? Mowię o meczu z Pomorzanką w Sejnach? Dla niewtajemniczonych - po meczu, który ŁKS wygrał wysoko, bo 5:0, kibicujące gościom UŁOMKI w biało-czerwonych szalikach poleciały zerwać flagę Pomorzanki Sejny. Trener ŁKS również skarżył się, że omal nie został pobity, bo mieniący się Prawdziwymi Kibicami Łomżyńskiego Klubu Sportowego małolaty nie poznały własnego trenera!!! Piłkarz ŁKS, który próbował uspokoić BYDŁO dostał czerwoną kartkę, co niewątpliwie nie pomoże naszym piłkarzom przed przyszłotygodniowym meczem z drużyną lidera ligi. Ale kto by się interesował wynikami, karami dla klubu, zakazem wyjazdów dla normalnych kibiców - najważniejsze jest latać z szalikiem zakrywającym twarz i krzyczeć, "ŁKS to my". Zapytuję zatem tutaj tę bandę oszołomów, naspeedowanych i nakoksowanych nastolatków bez szkoły, lecz z kryminalną przyszłością: Co takiego wnosicie do lepszego postrzegania klubu w mieście i regionie? Chcecie się napinać, że pojechaliście na WIOCHE i zerwaliście flagę piknikom z wioski, która ma DWANAŚCIE razy mniej mieszkańców niż Łomża? Informuję Was również, i nie jest to tylko moja opinią, że przynosicie WSTYD temu miastu i temu klubowi. A co gorsza, zamiast podejść i zagadać z miejscowymi, może zaproponować jakiś fanklub w przyszłości, to robicie to samo, co ŚLEDZIE zrobiły kilkanaście lat temu w Łomży. Wszystkie te Sejny i inne wsie, które odwiedzacie, jeszcze długo będą pamiętać, jak to przyjechała Łomża i zrobiła WIEŚ. Sami tworzycie fankluby WIGIER, JAGI i innych w tym regionie!!! Dumni jesteście? Mam jeszcze osobistą prośbę - wynoście z mojego miasta, klubu i stadionu, UŁOMY!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS pięknie wygrywa - bydło robi wiochę |
Byłem w Sejnach, jestem kibicem ŁKS i faktycznie zachowanie ,,naszych kibiców'' nie spowoduje że powstaną nowe fankluby ŁKS. Mogli pokazać miejscowym prawdziwy doping ( co chwilami brzmiało nieźle) lecz niestety pokazali chamstwo.
|
|
Dlaczego mecz nie mógł się skończyć po gwizdku normalnie ?? Myślcie ludzie o konsekwencjach trochę .
|
|
Weź marcel skończ pierdolić i siać propagandę anty ŁKS na każdym możliwym forum internetowy napinaczu !! Jakie FAN CLUBY Wigier i Jagi ? Sejny to FC Jagi po pierwsze. zresztą w ogóle nie wypowiadaj sie na tematy na które nie masz pojęcia człowieku. ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
Znając życie to wina kibiców przeciwnej drużyny, sprowokowali "naszych". Jak zawsze.
|
|
Jeszcze do wszystkich potencjalnych sponsorów w mieście i regionie wyślij te swoje wypociny. Oddany fanatyku ***** mać. ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
Nie byłeś nie widziałeś nie jeździsz nie masz pojęcia o kibicowaniu to sie człowieku nie wypowiadaj i nie wyzywaj ludzi na forum tylko przyjdź na następny mecz pod gniazdo i im to powiedz wszystko co napisałeś tez taki odważny będziesz jak na forum ? Ten koleś to zwykły prowokator sensacje robi i wypisuje farmazony. Dziękuję dobranoc koniec imprezy
|
|
marcellinio aż kipi. co za prostak
|
|
Uzdrowienie sytuacji w ŁKS to pozbycie się raz na zawsze bandytów takich jak Wy. A można to zrobić tylko w jeden sposób - zabrać Wam pole do popisu, czyli anonimowe wejście na stadion i dymienie na wyjazdach. Prosta sprawa. Na nowym stadionie należy wprowadzić czipowe karty wstępu z danymi delikwenta plus monitoring. Tuż po długim weekendzie zaproponuje to rozwiązanie radnemu, którego znam. Mam nadzieje, że będzie można wprowadzić takie (uwaga, trudne dla Was słowo) obostrzenia. A Ty MATOLE jeden z drugim, dopiero teraz myślisz o sponsorach? Trzeba było o tym pomyśleć zanim przeskoczyłeś ogrodzenie w Sejnach. Jako członek Klubu, nie życzę sobie, by moje własne pieniądze, które wpłacam do klubowej kasy, szły na kary za wykroczenia, których jesteście DEBILE sprawcami.
|
|
Nie zapominaj, że Ci "DEBILE" też są członkami klubu, i jak kolega pisał wyżej,masz problem przyjdź pod gniazdo i to wyjaśnij. Na pewno znajdziemy odpowiednie i asertywne argumenty.
|
|
Jako członek Klubu, nie życzę sobie, by moje własne pieniądze, które wpłacam do klubowej kasy, szły na kary za wykroczenia, których jesteście DEBILE sprawcami. ale to nie jest koncert życzeń
|
|
Problem miałem i opisałem go dwukrotnie na forum ŁKS. I dwukrotnie mój post został wykasowany. Żeby wpłacać kasę na klub i później robić tak, by ta kasa zamiast na rozwój klubu szła na kary, to trzeba być jednak DEBILEM, chyba przyznasz. Nie atakuje kibiców ŁKS, którzy dopingują klub i jeżdżą na wyjazdy. Atakuje bezmózgowców, którzy robią dym.
|
|
-->Zoser: To, że to nie jest koncert życzeń zrozumiałem. Obawiam się, że tak samo jak ja, Twój post mogą zrozumieć także potencjalni sponsorzy Klubu. Pytanie tylko, co jest ważniejsze dla przyszłości ŁKS - kary za Twoje dymienie, czy rozwój. Rozwój Klubu oczywiście, Ty na rozwój nie masz szans...
|
|
No ale tak jest niemal wszędzie. Garstka małolatów, odważna w swej masie, przeszkadza w oglądaniu, naraża klub na kary, obciach i zniechęca do dawania $$$ na klub. Wypier...lić tych patafianów na ulicę, albo niech przychodzą z rodzicami i z nimi siedzą (kupując bilet). Kiedyś ktoś się wpeni, weźmie kija i rozgoni gówniarzy. Nie ma szansy dla ŁKS-u z takimi gamoniami. Pozdrawiam.
|
|
Wybrałem się raz z synem na mecz i po pierwszej połowie opuściłem stadion, bo tyle wyzwisk usłyszeliśmy, że mój syn stracił ochotę na oglądanie piłkarzy. Niestety dzięki takiemu kibicowaniu raczej nie możemy spodziewać się by na mecze przychodziły rodziny.
|
|
"Nie atakuje kibiców ŁKS, którzy dopingują klub i jeżdżą na wyjazdy. Atakuje bezmózgowców, którzy robią dym." Akurat w Sejnach była grupa można powiedzieć stałych kibiców którzy jeżdżą na wyjazdy i dopingują kopaczy. Marcel rozumiem że chcesz być dobrze postrzeżony w społeczeństwie używając jakże modnych ostatnio określeń na kibiców "debil" "idiota" "bandyta" lecz proponoiwałbym najpierw zapoznać się z sytuacją. Siejesz farmazony gdzie się tylko da ale oczywiście na meczu nie byłeś. Opłaczasz składki? Chwała Ci za to. Ale kibicem jesteś nie przez to jak gruby jest Twój portfel tylko przez to ile kilometrów, ile gardła pracy i wysiłku wniosłeś by dopingować swą drużynę lub jechać za Nią setki kilometrów co jak widać jest bardzo ważne - I połowa bez nas 0:1 II połowa z dopingiem dla piłkarzy 0:5:) Poczuli się jak u siebie i wygrali. Także podsumowując: -nic takiego się nie stało -trenerowi nic się nie stało - zdjęcie tuż po meczu i tym małym incydencie. Czy widać aby piłkarze byli niezadowoleni? Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
ja ucze swoja corke brzydkich slow, zapoznaje ze wszelkim grubianstwem
|
|
http://www.prostozlomzy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3795:ks-wygrywa-ale-trener-chce-zrezygnowa&catid=65:piska-noina&Itemid=177 "Ale kibicem jesteś nie przez to jak gruby jest Twój portfel tylko przez to ile kilometrów, ile gardła pracy i wysiłku wniosłeś by dopingować swą drużynę lub jechać za Nią setki kilometrów co jak widać jest bardzo ważne" A-Z tu masz rację, ale nie uważasz, że też jest ważne nie kopanie dołków pod klubem przez "kibiców"? Klub długi czas próbował się pozbierać w kupę z problemów finansowych i nie tylko i się jakoś udało, a teraz dzięki "kibicom" zapewne będą kary dla klubu i odejście trenera(?)
|
|
Sytuacja z trenerem zostanie wyjaśniona ponieważ nie znam kibica ŁKSu, który by Go nie szanował i nie był wdzięczny za jego pracę. To był przypadek a nie zamierzone działanie. Mam nadzieję że trener przyjmie przeprosiny i zapomni o całym zajściu (zakładam że stanie się to szybko bo w sumie nic mu się nie stało). Co do kary to bym się nie martwił myślę że obędzie się bez. NIGDY WIĘCEJ IV LIGI I JEŻDŻENIA PO WIOCHACH!!!! Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Nie wiem co tam się wydarzyło, ale mam nadzieję że będzie tak jak mówisz... Łomżyńscy kibice nie raz pokazali, że można się dobrze bawić na stadionie i zrobić porządną oprawę i chwała im za to jednak też przydałoby się żeby myśleli o konsekwencjach swoich zachowań np jak na stadionie w Sejnach:)
|
|
|
:) moj brat cioteczny gral LKS (3liga) ma bardzo krzywe nogi i opuchniete kostki
|
|
szczebiotka ma urojoną ciąze
|
|
chyba ty
|