Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Beato pokój Twej duszy [*] |
[*]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Beato pokój Twej duszy [*] |
[*]
|
|
Współczuję Ci, że zmarł ktoś Tobie bliski, ale takie internetowe "znicze" na prawdę są tu zbędne..
|
|
człowieku wybierz sie na pogrzeb i tam zapal znicza a nie tu jakieś gwiazdki wstawiasz co to da?
|
|
placz, a bedziesz piekniejszy
|
|
Czy cie cos w dziecinstwie zranilo?????? tak jak poprzednicy swieczke zapal na grobie.... Co z toba???? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
bez sensu
|
|
Boli was inne widzenie świata. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
boli nas marcelus2000 Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
kto wie z jaka choroba walczyla Beata????
|
|
Mnie boli,że dla najmłodszych pokoleń realnym światem staje się świat wirtualny.
|
|
Chorowała na raka od dłuższego czasu.
|
|
To smutne,ze taka mloda i zdolna dziewczyna odeszla tak szybko.......:(
|
|
Ludzie rodza sie i niestety umieraja.taka jest kolej rzeczy niektorzy wczesniej (choc na to nie zasluzyli) inni pozniej. Ostatecznie, dla należycie zorganizowanego umysłu, śmierć to tylko początek nowej wielkiej przygody.... to nie moje..... Joanne Kathleen Rowling Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Nie mogę uwierzyć ... uczyła moją córkę tańczyć ... Była wspaniała ... wielu ciągle czekało na jej powrót ...
|
|
Osobiście nie miałem okazji poznać... nawet nie wiedziałem, że była chora... a mimo wszystko, jestem zdruzgotany wewnętrznie, jak przeczytałem o Jej śmierci...
|
|
Marku, trzymaj się! Cudowna osoba, nie znałem jej dobrze, ale spotkałem kilka razy, kilka lat temu. Pełna optymizmu, ciepła, pozytywna. Wyrazy szczerego współczucia...
|
|
I zaczeło sie nastepna zaloba ubolewanie...... Poplaczta chlopcy dziewczeta panie panowie.... Ile mozna... P.S Ja nie plakalem po smolensku... I tak powiem.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Wiecie co moglibyscie chociaz powstrzymac sie od zlosliwych komentarzy. tez nie jestem za tym zeby stawiac wirtualne znicze ale moglibysmy chociaz uszanowac pamiec o Beacie.niestety nie zaluzyla na to co ja spotkalo. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
po prostu nie roztrząsa się takch rzeczy na forum, bez przesady.
|
|
A kim była ta Beata? 0_o Według mnie temat dość durnowaty. Tak jakbym i ja zaczęła teraz stawiać tu świeczki za swoją ś.p. babcię. Tylko co kogo obchodzi moja babcia....? Współczuję rodzinie tej Beaty, ale powagi ludzie! Są normalniejsze sposoby okazywania współczucia i żalu po śmierci bliskiej osoby. W świecie realnym oczywiście. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a kim byl Kaczynski i co zrobil ze media wielkie halo zrobily.pograzyl polske i miejsce na wawelu dostal.ona przynajmniej cos dobrego robila Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Witam wszystkich . Nie wiem po co dsd666 zakladasz ten temat ......... Jezeli chcesz sie pozegnac z Beata to przyjdz na pogrzeb jak pisza Ci inni Mysle ze na tym poscie powinnismy zamknac ten temat. Marek Kisiel - mąż
|
|
Nie wiesz? Piszą o niej w wiadomościach, była znanym pedagogiem z dziedziny tańca itp, uczyła wiele dzieci i młodzieży, sławiła naszą Łomże .Znowóż ubyło nam osoby pożytecznej dla miasta. Szkoda i żal.
|
|
martuchnam idiotko, kaczynski był prezydentem, a ta.. tancereczka i beda plakac za nia na forum. niech placze rodzina i znajomi a nie tu jebie**cie farmazony.
|
|
Co robi admin tego forum, że nie wyrzuca stąd takiego syfu, jak ten temat?
|
|
moze js juz w grobie,
|
|
Ale wy jestescie powaleni... Odrobine wspolczucia... A jak juz nie chcecie go okazywac to przynajmniej powstrzymajcie sie od tych chorych komentarzy. Co wam ten temat przeszkadza?? Nie podoba sie nie wchodz i nie czytaj a przynajmniej zamknij morde i uszanuj czyjas tragedie palancie jeden z drugim... Jak ktos na Kaczynskiego zle slowo powiedzial to sie pieniliscie jak nie wiem ze o zmarlych zle sie nie mowi... a teraz co robicie? Tyle ze Kaczynski dla Lomzy nic nie zrobil a pani Kisiel promowala ja w piekny sposob... Jestescie cholernymi zapryszczalymi gnojami siedzacymi non stop przy kompach i zgrywajacymi twardzieli. Wiedzac ze w cieplym domku gdzie jest mama i tata nikt Was nie siegnie. Probujecie tez zgrywac twardzieli pokazujac ze smierc was nie obchodzi a nawet bawi... Poczekajmy wiec az umrze ktos z waszych bliskich.... Przykro mi tez ze w obecnych czasach rodzice swoim zapryszczalym pociechom nie potrafia przekazac choc podstawowych wartosci... _____________________________________________________
|
|
widziałem dzisiaj przez przypadek ten pogrzeb. Zobaczyłem wielu młodych autentycznie pogrążonych w wielkim smutku młodych ludzi. Nie jest to codzienny widok i spowodował moje głebokie poruszenie. Bimbo
|
|
umyj dupsko.
|
|
straszliwie mnie to poruszylo mowie o pogrzebie
|
|
Autor: akasha (---.dip.t-dialin.net) Data: 03-05-10 00:30 Nie wiem do kogo te słowa, ale zastanów się dobrze następnym razem przed wyzwaniem kogoś od debili. Nikt (a przynajmniej ja) nie napisał, że go nie obchodzi śmierć czyjaś czy że ma to w dupie. Została Wam zwrócona uwaga zaślepione dzieci internetu, że żałobę obchodzi się inaczej, niż poprzez wstawienie takiego [*] znaczka na forum. I jak widzę prawda bardzo Cię zakuła w oczy i jeszcze gdzieś, skoro od razu taką fontannę obraz i wyzwisk puściłaś / puściłeś w naszą stronę. Gratuluje wysokiego poziomu kultury osobistej i moralności, skoro istota żałoby zamyka się dla Ciebie w znaku [*] Nie pozdrawiam.
|
|
Po co wypowiadacie się dalej w tym temacie?? Zakończcie ten temat tak jak prosił o to mąż Beaty, kilka wypowiedzi wcześniej!
|
|
acidfunk - tancereczka? nie skomentuje tego akasha RACJA jedyna madra na forum Gdzie admin????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |