Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koszt przyjecia komunijnego |
jestem ciekawa jak w tym roku ksztaltuja sie ceny w roznych lokalach za przyjecie komunijne i czy moze ktos orientowal sie jakie ceny przewidywane sa na przyszly rok czy to prawda ze trzeba juz we wrzesniu zaklepac sobie miejsce? dodam ze komunia nieduza na 25osob.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koszt przyjecia komunijnego |
Jeżeli chodzi o sale jedzenie catering obsługę dekoracje to ceny są różne , ale mniej więcej wyjdzie na 25 osób gdzieś 2500 - 3000 tys zł . Jeżeli chodzi od osoby na salach to koszty od 100-250zł/os tu musisz indywidualnie dopytać podzwonić .
|
|
Ojej az tyle kasy na 25 osob... Nie lepiej jakas firme kateringowa wynajac ?
|
|
Za okolo 150 zl kosztuje koszt jednej osoby na wesele, a wiadomo wesele duzo wiecej jedzenia alkohol itp. Ale żeby tyle za osobe na komunie ?:/ Przeciez to tylko komunia, niedlugo dzieciom jeszcze samochody bedziecie na prezent kupywac...
|
|
a dlaczego nie! postaw- samochod w garazu, i utul dobrze jak malego miska; doczeka sie swego..
|
|
kupYwać raczej nikt nie będzie, ale kupOwać to i owszem :-)
|
|
ja robiłam chrzciny na 25 osób to koszt byl rok temu 85 zł za osobe powiem szczerze szkoda kasy bo żadna rewelacja jesli chodzi o jedzenie 2 dania plus przystawki,nastepnym razem zamówie gotowe jedzenie wyjdzie taniej i duzo wiecej jedyny plus ze nie trzeba w domu sprzatac
|
|
nie ma chrzcin nie ma komuniii nie ma wesela tylko pogrzeb
|
|
dzieki za info, czekam na dalsze. koszt porazajacy :( znajoma mowila ze pytala w 2 miejscach i wychodzi od 90zl za osobe w gore. chyba z rodzina trzeba sie dogadac i u kogos goscinnie w domu zrobic, my niestety mamy za male mieszkanie zeby wiecej niz 15osob zmiescic
|
|
ja mam dom, co prawda stary i juz sie sypie, ale jak sie skosi trawe w ogrodku -to cos sie da tam zrobic'...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |