Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miod Manuka |
Czy ktos slyszał?czy ktos probował?Prosze o opinie,bo chcialabym kupic..ale cena jest spora wiec najpierw chcialabym sie poradzic?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miod Manuka |
"Prosze o opinie,bo chcialabym kupic..ale cena jest spora wiec najpierw chcialabym sie poradzic?" pytasz nas czy chciałabyś się poradzić?
|
|
ble
|
|
Taa cellar dor pytam bo chcialabym sie poradzic! Czego nie rozumiesz? jak nie masz pojecia to wypowiedz sie na temat kebabow baranie ;]
|
|
To kup i się nie poradzaj albo wybierz się na miodobranie z jakąś przyjaciólką co kocha inaczej bo ............................. u was w wydziale wszystko mozliwe heh :]-to akurat mnie nie dziwi;]
|
|
ehehehe miodobranie:) z grzybobraniem sie Pani pomylilo zapewne! u was w wydziale wszystko mozliwe heh :]-to akurat mnie nie dziwi;]
|
|
Nic mi sie nie pomyliło, przecież piszesz że szukasz miodu a nie grzybów. Chyba już sama nie wiesz czego chcesz !!!! Naćpałas sie widocznie czegoś skoro nie kumasz o co chodzi hehehehehe
|
|
hehe prosze sie nie osmieszac! I tym cudownym akcentem chcialabym sie z pania pozegnac!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |