Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
strój kąpielowy na miarę |
Nie orientuje się ktoś czy w łomży bądż okolicach można uszyć lub kupić strój kąpielowy szyty na miarę? Jestem dość szczupłą osobą lecz moja miseczka jest niezbyt standardowa dlatego mam problem z kupnem kostiumu w normalnym sklepie ;/ Jeżeli ktoś coś wie na ten temat bardzo proszę o pomoc!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: strój kąpielowy na miarę |
chcialas sie pochwalic ze jestes szczupla i masz duze cycki?gratulacje kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Jesli jestes bardzo szczupla to moze wybieraj kostiumy dla nastolatek. A jakiego poszukujesz? jedno czy dwuczesciowego. bo troche dziwi mnie fakt ze nie mozesz znalezc odpowiedniego , przeciez bielizne jakas nosisz
|
|
Staników jest trochę większy wybór niż strojów zresztą staniki mają regulowane zapięcie. Chciałabym dwuczęściowy lecz jeżeli stanik jest w miare dobry to majtki nie a w sklepach z tego co się orientuje są same komplety. Można gdzieś rozkompletować strój oprócz croppa?
|
|
możesz kupić dwa stroje kąpielowe przecież:)) pozdrawiam
|
|
A przecież można zmniejszyć cycki i po problemie.
|
|
hahaha dziwnie troche jak chlopak bedzie w stroju kąpielowm latał hahaha o masakra, ja na twoim miejscu bym nie mówił że mam duże cycki bo u chłopaka to wstyd!! hahaha
|
|
bo ono to jest pewnie jakis homo gej kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
to jest Mirjam ... :-)) i zawsze cos nie pasuje :D:D
|
|
przeciez sa fajne sklepy i sie kupuje gacie oddzielnie i gore oddzielnie ale jednego fasony. Dżizas xD wystarczy polatać ;D rok temu tak w kropie bylo chyba ;d nie wiem jak w tym roku. 3ba tylko pe sklepach polatać jeja... taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)
|
|
w thiumphie na długiej obok rossmana mozna kupic oddzielnie góre i majtki, maja triumpha i sloggi
|
|
idź pływać bez stroju:p to też jakieś rozwiązanie :D
|
|
no pewnie że bez, zawsze to wygodniej ;P
|
|
fajnie, jak szczupłe laski z "niezbyt standarowymi miseczkami" depczą latem łomżyński beton. :] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Na tym forum 99% ludzi to debile!
|
|
sam jesteś debil homo
|
|
99% to debile reszta to homo geje kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Ale jestescie zalosni.... Przeszliscie samych siebie.... Polowa z was pewnie spaslaki i przez zazdrosc takie bzdety pieprzycie... No ale jak sie siedzi non stop przed kompem to nie dziwne ze **** tlusta... _____________________________________________________
|
|
ja tam biegam z laptopem kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
He ale z was robi jaja no ale odpowiedzi są prawidłowe do tematu ;] , a ty się przyznaj że jesteś gruba a nie szczupła , bo 1 raz słysze żeby szczupła miała duże piersi heh . pierdolicie bez sensu .
|
|
Jest sporo szczupłych dziewczyn które mają niemałe piersi,czasem nawet dość spore,aż za duże do sylwetki.
|
|
nie mów że takich dziewczyn nie ma bo ja też jestem w takiej sytuacji. i to wcale nie jest ani dziwne, ani jakieś śmieszne. i czesto sprawia problemy, np. właśnie ze strojami kąpielowymi.
|
|
to jest chore jak koleś pisze ze ma duże piersi.. Ćinek hormony przyjmowałeś?
|
|
acidfunk a nie pomyslales, ze dziewczyna pisze z "konta" chlopaka, meza, czy brata?
|
|
do mleczarni i spuść trochę z cyca
|
|
nie wydaje mi sie.. szuka chłopaczyna sensacji i wypisuje ze ma duze cycki..
|
|
nie mam pojęcia gdzie można kupić , ale pomysł na nudysta jest chyba najlepszym rozwiązaniem i nie przeszkadza w opalaniu i pływaniu
|
|
sprawdz dostepnosc w DANABERII na starym rynku (kolo hali) - nie wiem co rozumiesz przez niestandardowe miseczki ale 65G to wcale nie jest niestandardowe nawet przy rozmiarze dolu 34 :) powodzenia w poszukiwaniach
|
|
DANABERIA to tam gdzie ceny stanikow zaczynaja sie od 170 zl?
|
|
od 120 za polska Dalie :)
|
|
PRECZ Z BIUSTONOSZAMI!!!!!!!!NIECH ZYJA WOLNE PIERSI!!!!!!! kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
W Butiku na Długiej oddzielnie można kupić stanik a oddzielnie majtki,
|
|
nie lubie teraz Dlugiej, i za nic; tam mnie nikt nie zaciagnie
|
|
nikt nie ma zamiaru cie nigdzie ciągnąć, fuj.
|
|
na wet za reke nie dam sie ..
|
|
kto by chciał. jedynie za kudły.
|