Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co sądzicie o przedszkolu mały artysta? |
ja w temacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co sądzicie o przedszkolu mały artysta? |
ty w temacie
|
|
mali artyści w nim i tyle ;D
|
|
moje dziecko tam chodziło i byłam bardzo zadowolona.
|
|
przereklamowane i strasznie zatłoczone, osobiście wole małe przedszkola gdzie większa uwagę zawraca się na poszczególne dzieci, niż taką masówkę jaka jest w tym przedszkolu... szpenio - człenio!!!!
|
|
miało być - jak w temacie! chcę zapisać tam dziecko i interesuje mnie, czy w tym przedszkolu przestrzegane są indywidualne diety, czy dzieci często wychodzą na podwórko.
|
|
Wychodzą na podwórko i diet też przestrzegają, ale przereklamowane jest . Nie dajcie się nabrać, że tam jest angielski . Śmiechu warte . Poza tym dzieci doświadczają tam już w najmłoszych grupach tego, że jedne są np. bardziej faworyzowane od innych .
|
|
na podworko wychodza i na plac zabaw i na spacery - codziennie widac drepczace nawet maluchy ze zlobka, zima takze spaceruja jesli duzego mrozu nie ma znam wiele rodzin gdzie dzieciaki chodzily do Malego Artysty i wszyscy zadowoleni. u kuzynki przez caly ciag przedszkolny dwojki dzieci tylko jedna pani sie trafila co to do pracy z dziecmi sie nie nadawala.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |