Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowy utwór MadBee na youtube |
Łomżyńsko-Ostrołęcki zespół MadBee wypuszcza do sieci nowy utwór "Mala Muerte" http://www.youtube.com/watch?v=sX5ztzE3Y58
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowy utwór MadBee na youtube |
Fajne bardzo fajnee :)
|
|
lubisz fila
|
|
Zapraszamy 1 maja do Twierdzy Łomża na nasz koncert.
|
|
jest jusszzzzzzzzzzzzzzz ciemnoooooooooołołułołułooooooooo
|
|
Spoko muza.... Ni9e jest moze w moim stylu ale wpada w ucho sukcesow zycze.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
nie jest to złe. ale... strasznie wtórne, przewidywalne i płytkie. słuchając tego czułem się, jakbym to już słyszał. można tym utworem zwrócić uwagę, ale nie można nim wybić się i błysnąć. róbcie tak dalej, a skończycie tam, gdzie obecnie jesteście, MadBee. mimo tego życzę powodzenia i dopinguję do dalszej, bardziej twórczej pracy. pozdrawiam. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Przewidywalny to nie powinien być film, a muzyka możemy być. Mimo że nie moje klimaty to przyznam, że dobra robota :-)
|
|
Proszę państwa zespół MadBee niedługo będzie rozwiazany, ponieważ istnieje podejrzenie o popełnieniu przestępstwa przez członków zespołu handel narkotykami, paserstwo, nielegalny handel żywym towarem. Protokoły oczywiście zostały przeze mnie odpisane, na dniach ma się odbyć rosprawa sądowa. Zarzuty są ciężkie. Pozdrawiam i życzę udanej majówki.
|
|
przewidywalny to powinien byc refren i kolejne zwrotki, a nie całość utworu. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
rzetelny juz wrociles chlopku z manewrow w piaskownicy...na waskiej scigaja to teraz w kompa wpatrzony....i konfidenckie teksty zaczynamy...fajfusie.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
czy ktos, moze mi puscic, troche tej muzyki????????????????
|
|
włącz pralkę i się wsłuchaj. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
hahahahahahah to ty sie wsluchaj
|
|
szczebiotka no my juz sluchalismy :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Dzięki za komentarze przyjazne i te "przewidywalne" A można nas jeszcze posłuchać na: http://www.myspace.com/madbee
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |