Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
plaża miejska |
czynna już jest? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: plaża miejska |
przyjade latem to zobaczem a info tez mi sie przyda
|
|
Masz na myśli ten kawałek łąki nad rzeką? Jak pójdziesz topewnie cię nikt nie wygoni.....
|
|
kto tam ma teraz ochote chodzic????????
|
|
kaligulik tam tez sa glizdy nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
Wiecie, ta plaża to faktycznie jest żałosna, kawałek nawet nie łąki, bo trudno to określić. Ale temat jest, i to poważny, miasto powinno naprawdę się zdeklarować co do dalszych planów rozwoju, bo jeśli skutecznie odgania się każdy przemysł, to jeśli ma być turystyka, trzeba coś mieć do zaoferowania. Lata całe temu powstawały już koncepcje zalewu między mostami. Rzecz do zrealizowania. ba za sporą dopłatą uni, biała energia. praca dla ludzi. i jakieś widoki na przyszłość. ale to już nie z takimi radnymi.
|
|
smierdzi tam strasznie teraz takimi muszlami;/
|
|
ostatnio zrobiłem tam kope
|
|
czesiu:to twoja kopa tam plywa?juz wiem skad te pogloski o ruskiej lodzi podwodnej w narwi kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
haha no a ja słyszałem ostatnio jak ktoś mówił, że orkę tam widział. i już wszystko jasne.
|
|
:D moje dzieło, miłej kąpieli w ciepłe dnie
|
|
dziwne ze nie ma tam koszy na smieci petow pelno!, szczegolnie w sloneczne dni
|
|
Taka plaża jak piaskownica mojego brata :) jedźcie sobie do Jednaczewa na dziką plażę tam to jest dopiero piach . !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |