środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znaleziono PSA !!!

Od kilku tygodniu (tak na oko od 3 ) w okolicach Kauflanda ---->Stokrotki błąkał się piesek brązowo rudy na niskich łapkach nie za duży na uszach i ogonie sierść jakby ktoś mu zaplatał warkoczyki :),po zachowaniu psa można by powiedzieć że ktoś go tam zostawił ,biegał za samochodami spał na trawniku....lgnął do ludzi w koncu przybłąkał się na osiedle bloków w okolicach Przykoszarowej ---->Niemcewicza...ze względu na bezpieczeństwo piesek trafił wczoraj niestety do schroniska...Wiem że większość czytających ten temat zapyta po co to napisałam..ale ciągle mam nadzieje ze w Łomży są dobrzy ludzie i że nikt go nie wyrzucił a poprostu komuś taki psiak zaginął...? Jeżeli nie to może znajdzie nowego pana ...ja chętnie bym przygarnela niestety mam juz jednego :( i jedyne co moglam zrobic to powiadomic schronisko.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znaleziono PSA !!!

dobrze zrobilas
tylko nie wiem co bedziesz miala
talon na cukier jak w latach 80

Jeszcze jedno jeżeli ktoś chciałby się więcej dowiedzieć na temat pieska zapraszam na tutejsza13@wp.pl albo telefon do schroniska.

a może mojego też znajdziesz??

Niestety znalazłam tylko tego malucha. (:) ) Ale jeżeli zaginął ci piesek to moze warto własnie odwiedzic schronisko moze tam go ktos odwiozł.

albo chińczyka

dupczycka

i dupczyka ktory fika
i nie chce z wami gadac'
i tyle

Jakbym miała taką wrażliwość i Ty może bym zawiozła do chińczyka ale wybacz mam inne podejście którego ty drogi "Czesławie" nie zrozumiesz.Dlatego chciałam pomóc tak jak pewnie Tobie gdybyś tego potrzebował. Pozdrawiam.

czy ten piesek był rasy beagle, lub przynajmniej podobny? widziałam go tu ostatnio parę razy, był zadbany, ale nie miał obroży, chciałam już go przygarnąć, ale wolałam odczekać parę dni, może właściciel sam by go znalazł... to ten sam? widziałam go koło k1.

Niestety nie był przynajmniej moim zdaniem podobny do Beagla.. raczej mieszanka z pekinczykiem krótkie nogi fajna dłuższa sierść i faktycznie nie miał obroży...jeżeli chciałabyś go zobaczyć może przypadłby ci do serce :) to możemy sie skontaktowac i odwiedzic schronisko. Naprawde jest kochany i bardzo ufa ludziom.

Hallo drodzy ludzie na forum, Dziewczyna zalozyla post zeby pomoc zeby znalesc dom dla pieska a wy tak nic a nic? Nikt nie moze przygarnac sieroty?
Ja pozdrawiam załozycielke i zycze powodzenia chetnie bym pomogla ale juz mam dwa psiaki.

Lady Isztar

hellllooooooł ludzie ja mam 3 szczury w piwnicy i młodszą siostrę, i ja chętnie bym mógł pomógł pozdro elo 600V %

miLord Czeslaviasz

ten ta niżej to głupol
.
\/

Na stronie naszej klasy schroniska Arka zamieszczono zdj. psiaka .

Jest śliczny . Wygląda tak :

Uploaded with ImageShack.us

Myślę , ze to ten . Tez go widziałam .

nie tresowany, bez rasyyyyyyy

boze , jaki on sliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dokładbnie to ten Psiak wabi się NeMO tak mu dali na imie już w schronisku..ale mam nadzieje ze dlugo tam nie bedzie.

przynajmniej racje wyzywieniowo ma w tym schronisku
a wiadomo , do kogo taka morda pieska trafi??

No wiesz ...jedzenie jedzeniem a miłości miską nie zastąpisz...ja ciągle mam nadzieje że trafi i to szybko do kogoś o wielkim sercu :)

I jak udało się znaleść kogos dla tego psa? Czy nadal przebywa w schronisku?

Lady Isztar

Niestety piesek nadal przebywa w schronisku ...:(

coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Rozumiem że Szczebiotka jest zainteresowana przygarnięciem psiaka?
Pozdrawiam.

jestem i to bardzo

No to na co czekacz jezeli warunki ci pozwalają i kochasz zwierzęta.. to nie ma się nad czym zastanawiac.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org