Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Która z nich ma styl? |
do kobiet: Słuchajcie... czy zechcecie wziąć udział w sondzie. Jest mi to potrzebne w pracy (pracuję w dziale marketingu). Będę wdzięczna za pomoc. Która z kobiet poniżej kojarzy Wam sie ze stylem/ klasą/ czyj sposób życia i bycia podziwiacie. Która z nich Was najbardziej intryguje? w kolejnosci od 1 do 5. Z którą chciałybyście się spotkać, otrzymać autograf, mieć mozliwosć zamienić słowo? Agnieszka Maciąg, Joanna Brodzik, Jolanta Fajkowska, Gosia Kożuchowska, Beata Pawlikowska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Która z nich ma styl? |
nie gniewaj sie ale zadnej nie znam
|
|
Nie uważasz, że intrygować (wzbudzać ciekawość) może jedna, a podziwiać można inną. Według mnie najciekawsze życie prowadzi p.Pawlikowska, najmonotonniej żyje p.Maciąg, a p.Kożuchowską można podziwiać chociażby za bogatą mimikę twarzy. Ustawienie ich w jednym rzędzie (mam na myśli sondę) jest według mnie mało trafne. Pozdrawiam.
|
|
Chcemy je wynająć do promocji... I przyszły nam w marketingu do głowy te nazwiska... Każdy jest niepowatrzalny i trodni porównywać. Chodzi o porównania marketingowe... :) Pomóżcie. Która zainteresuje kobiety? samodzielne finansowo, eleganckie, wykształcone?
|
|
Aha, z uwagi na budżet mozemy pozwolić sobie raz i to na jedną :) A i tak nie wiem, czy damy radę. Ale można sie przymierzyć... :) Może w 7 tys. się zmieścimy???
|
|
Zależy do promocji czego.
|
|
grupa docelowa: kobiety +25 wykształcone, samodzielne finansowo sektor babski - salon oświetlenia dekoracyjnego, który moja firma chce w niedalekiej przyszłości stworzyć (choć to poboczny wątek naszej branży...) Która najbardziej stylowa z wymienionych w poscie nr 1 - pięciu? wg WAS:)
|
|
Do mnie osobiście "przemówiłaby" chyba p.Fajkowska. Ale myślę, że odpadnie. Dlaczego? Dlatego, że jest najstarsza. Niektórzy wiek maja za skazę. Niestety. Z drugiej strony... ona i oświetlenie... jakoś mi się to zupełnie nie zgrywa.
|
|
ale to będzie stylowe... olśniewające oświetlenie z p. Jola ma taki błysk w oku... moim zdaniem pasuje właśnie pasuje! :) Ja też jestem z Jolą;) Ma kalsę kobieta.... i ciekawy życiorys.
|
|
dla mnie: 1. Joanna Brodzik 2. Małgorzata Kożuchowska 3.Agnieszka Maciąg 4.Beata Pawlikowska 5.Jolanta Fajkowska :))`u
|
|
Nr 1. Jolanta Fajkowska - ma styl i klasę. Nr 2. Beata Pawlikowska - ma błysk w oku Nr 3 Małgorzata Kożuchowska - najbardziej elegancki ubiór Nr 4 Joanna Brodzik - najbardziej znana Nr 5 Agnieszka Maciąg - najładniejsza
|
|
oświetlenie to Gosia
|
|
Kożuchowska? :) dlaczego? :) Chodzi o babkę z klasą. wydaje mi sie, że nie trzeba tego aż tak silnie łączyć z branżą! dzięki bardzo za wszystkie podpowiedzi!! my w marketingu to juz sami nie wiemy... ale na pewno najpierw wybierzemy - później zrobimy rozeznanie w stawkach gwazd - później powalczymy o budżet:)
|
|
dla mnie zadna z nich
|
|
Dorota Rabczewska i Jolanta od konia
|
|
Sprawa prosta ,że wezmiecie tą na która będzie Was stac. Powodzenia
|
|
Ale zanim weźmiemy - puśćmy wodze fantazji !!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Póki można ;) Która? Pieniądze póki co zostawmy :)
|
|
Na stronie agencji modelek Gudejko pozytywne wrażenie wywarły jeszcze babki z klasą: 1. Agnieszka Wagner 2. Paulina Młynarska 3. Małgorzata Ostrowska 4. Małgorzata Socha
|
|
a po ile one są ?
|
|
nie stać Cię Czesiu;) Nieważne po ile. Najpierw wybierasz, potem sie martwisz. To jak z żoną:)
|
|
Agnieszka....ta to Ma Ciąg ;-D Fajkowska teeeż jest dobra hahahah ;-D
|
|
IMHO do promocji najlepsze najpopularniejsze, czyli Joanna Brodzik, Gosia Kożuchowska Ale za 7 tys. to wątpię...
|
|
to poproszę pół kilo udźca z najgrubszej
|
|
A jak mielibyście wybrać spośród dwóch: - Fajkowska - Maciąg to na któą by padło? Któa kojarzy sie z szykiem, klasą ,stylem?
|
|
Fajkowska ma szyk i klasę. Jednak myślę, że kobiety po 25 roku życia będą bardziej utożsamiały się z Agnieszką Maciąg, każda z nich chciałaby czuć się tak piękna jak ona i oświetlenie sprzedawałoby się lepiej.
|
|
Krystyna Czubówna Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Maciąg piekna ??no rzecz bardzo dyskusyjna wypacykowany szkielet .Fajkowska może i owszem ale dlaczego Brodzik ?!dobra była w -Kasia i Tomek-ale to już wieki temu a Kożuchowska jakos tak mało naturalności no Pawlikowska babka z jakś pasją to też ważne a dlaczego nie Ewa Wachowicz albo K.czubówna j.w Kazdy ma swoje gusta i guściki i ta ankieta na nic sie przyda bo nikomu nie dogodzisz jeśli jest mi potrzebne oświetlenie to ide i kupuje bez względu czyja gęba jest na reklamie chyba że to nic ciekawego to trzeba sie wspomóc reklamą
|
|
jeden woli w koko, drugi woli w kako, a trzecia woli w papau
|
|
Milusia. To nowy salon. musisz o nim powiedzieć ludziom... jak masz przyjść do nas i kupić - skoro o nas nie wiesz. hm?;) Trudne pytanie, co? a oswietlenie bedzie czad...
|
|
Joasia Brodzik hmmm to jest to easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
a umieją prać, sprzątać, gotować, podać piwo, obciągać ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |