Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprzątanie Narwi |
Witam W dniu 8 maja 2010 portal http://naszelowiska.pl/ oraz Lokalna Organizacja Turystyczna Ziemia Łomżyńska organizuje wielkie sprzątanie brzegów naszej rzeki Narwi. Więcej informacji na stronie :http://www.naszelowiska.pl/2010/04/27/nasze-lowiska-i-lotzl-sprzataja-narew-ii-edycja/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprzątanie Narwi |
Szlachetna inicjatywa.
|
|
Może by też "sprzątnęli" tego cwaniaka, który "dzierżawi" Narew tłukąc ryby prądem jak leci (wieksze wysyła do W-Wy, reszta zdycha). Taki to mafijny "interes"- to onże nie powinien też dbać o czystość rzeki? Zbych
|
|
No. Dajcie znać jak poszło. Leszek Tarnowski
|
|
oooo jestem jaki jestem
|
|
Lesiu dobre :)
|
|
kazdy odpowiada za porzadek na swoim terenie,inaczej straz miejska wali mandacik.pana posiadajacego obecnie we wladaniu rzeke narew to prawo nie dotyczy?nie bede za frajer odwalal roboty ktora nalezy do niego
|
|
a kto dzierżawi Narew?
|
|
prywatna osoba kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Dzierżawcą Narwi jest Mirosław Godula. @ kaligulik, to zapytaj się starzy miejskie czemu nie wlepi temu panu mandatu, poproś jeszcze o duży mandat za zniszczenie rzeki albo najlepiej więzienie .
|
|
robaczywakorporacja333:wedlug mnie tego typu akcje jak wasza sa ok,z tym ze w tym konkretnym przypadku szkodza wszystkim zainteresowanym oprocz dzierzawcy rzeki.jemu jest to po prostu na reke, nad rzeka ma czysto i to widac golym okiem, natomiast nie jest juz tak latwo zauwazyc dewastacje rybostanu.organizujcie dalej tego typu akcje a bedzie dzierzawil te rzeke dlugo i szczesliwie. ps.skladki za licencje znow wzrosly(rosna chyba proporcjonalnie do zmniejszania sie ilosci ryb w lowisku) kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Fajna akcja będę na pewno, co mam siedzieć w domu. człowiek lasu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |