Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanicy na Marynarskiej |
Witam i zaznaczam od razu iż nie jest to próba reklamy,dlatego nie podałem w tytule że chodzi mi o serwis aut francuskich.Ktoś z Was już tam robił auta?Jakie są Wasze opinie.Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanicy na Marynarskiej |
robimy tam auta firmowe busy i swoje prywatne (nie tylko francuskie) i kazda naprawa jest wykonana solidnie.chlopaki pracowali poprzednio w renault u Zawadzkiego praktycznie od samego początku istnienia reno wiec maja pojecie i praktyke.ceny w porownaniu z reno sa dozo tansze.poecam
|
|
Dzięki za opinię.
|
|
Również polecam,a zwłaszcza Pana Marcina.Pozdrawiam ,zadowolony klient.
|
|
Ceny też już mają inne jak na początku. Teraz jak w autoryzowanych stacjach. Ostatnio zadzwoniłem z rozrządem to gość strzelił cenę za części 2000PLN a robociznę 450PLN. Gdzie dla porównania najdroższa cena w innych zakładach naprawczych to 350PLN a części 1200PLN.
|
|
Są części i części. są klocki hamulcowe za 30 zł i za 150zł tyle że dobry mechanik w życiu nie założy ci tych za 30zł.A ci którzy nie mają zbyt dużo klientów to Ci nawet te klocki zregenerują :)
|
|
sa frajerzy i FRAJERZY i trzeba ich kroic,takie zycie kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wiem,że za sprawdzenie wytrysków biorą 30 zł.
|
|
a ja za sprawdzanie tryskow biore 5 zl kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Podaj adres swojej firmy,chętnie skorzystam,bo tanio.Kieliszki też podstawiasz?
|
|
firma miesci sie za zakretem na prawo, kieliszki zawsze sa podstawione,zapraszam kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Jeśli za sprawdzenie bierzesz 5 zł ,to musisz kupować używane garnitury.Tak mi wychodzi z obliczeń ,a wczoraj zdawałem egzamin z matmy,to wiem co mówię.
|
|
"tyle że dobry mechanik w życiu nie założy ci tych za 30zł" hahha nic glupszego dawno nie slyszalem :)
|
|
maly:do lekcji dziecko,dorosli biznes robia kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Za 5 zł to ja nawet nie chcę robić biznesa.
|
|
5+5=300 ucz sie mlody kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Dziś zdawałem angielski,więc jak mnie zdenerwujesz to pokażę Ci odpowiedni paluszek i podpiszę co oznacza.;)
|
|
Kaligulik,już się nauczyłem.5zł za spodnie,5zł za marynarkę to w sumie masz garnitur ,który wazy 300dkg.
|
|
Autor: Soho (---.elomza.pl) Data: 29-04-10 18:21 "tyle że dobry mechanik w życiu nie założy ci tych za 30zł" hahha nic glupszego dawno nie slyszalem :) odp.to nigdy nie byłeś u dobrego mechanika potrafisz pojąć ,że są ludzie którzy albo robią dobrze albo nie robią wcale.i to jest właśnie ten dobry mechanik.
|
|
ja ICH nie polecam ceny bardzo wysokie .jakosc naprawy jak sie uda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |