Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Części samochodowe |
Witam może ktoś z was się orientuje gdzie są tanie części samochodowe używane, który szrot polecacie? Jeśli macie to proszę jakiś adres bądź telefon do danego sprzedawcy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Części samochodowe |
na ul. Rybaki, jest dobry szrot, pozdrawiam
|
|
Mam do sprzedania części do forda jak coś. TANIO ! ! !
|
|
a do jakiego samochodu i co konkretnie potrzebujesz?
|
|
do czerwonego, te takie co sie kreci,takie brudne kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
do czerwonego, te takie co sie kreci,takie brudne
|
|
co masz na mysli piszac "dobry szrot" bo jak wynika z nazwy to zaden szrot nie jest dobry:)
|
|
chodzi mi dokładnie o rozrusznik do VW passata. "dobry szrot" mam na mysli to ze sprzedaja dobre uzywane rzeczy a nie jakies gów... co po zamontowaniu w twoim samochodzie sie rozpadnie :D
|
|
kupowanie na szrocie czesci eksploatacyjnych to wielka loteria.raz jest ok raz nie i nie ma tu niczyjej winy.po prostu to jest czesc uzywana a w jakim stopniu jest zuzuta nie zawsze da sie ocenic
|
|
Odświeżam temat. Gdzie w Łomży kupię części nadwozia z demontażu, używane? ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Mam dużo części do forda mondeo z 93r. Jeśli ktoś potrzebuję to zapraszam.
|
|
hej posiadam częsci do audi a4 95-99 rozrusznik przepływomierz oraz pompę wspomagania kontakt 513407495
|
|
wystawcie te części na jakimś z portali ogłoszeniowych jak http://top-ogloszenia.net
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |