Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOMUNIA |
Może wiecie gdzie można kupić w Łomży fajne zaproszenia komunijne i inne art.np.dekoracyjne?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOMUNIA |
przy katedrze jest taki sklep z różnymi rzeczami"religijnymi" to tam najpewniej znajdziesz i takie zaproszenia. w tym ciągu sklepów od katedry
|
|
W hurtownii Prymus na Legionów.
|
|
na allegro, najtaniej
|
|
jak chcesz to ci zrobie zaproszenie ze zdjeciem twojego dziecka. zaproszenie maialoby forme zdjecia/pocztowki. magmis@poczta.onet.pl
|
|
No właśnie, a może sama coś zrobisz? Mnie zaproszono właśnie, takim samodzielnie wykonanym zaproszeniem, i jest ono po stokroć ładniejsze niż te kupione - bo wykonane z najwyższą starannością dziecka i jego rodzica ;)
|
|
zaproszenie najlepiej sms-em wyslij i podaj od razu nr. konta na ktore mozna przelac prezent.i bedzie oryginalnie i inaczej niz wszyscy kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
sezon na komunie ku*wa precz z komuną !!!
|
|
kiedy jest komunia w katedrze?
|
|
Ja różne dekoracje, ozdoby na stół itd. wyszukiwałam w sieci, nie mam pojęcia, gdzie można dostać takie rzeczy w sklepach stacjonarnych, ale pewnie w naszym mieście mega trudno znaleźć taki sklep, dlatego chyba dużo lepiej zacząć szukać na takich stronach, jak ta https://www.partybox.pl/komunia,2182 . Bardzo ciekawe dodatki, robiąc komunię w domu możemy go ozdobić w niesamowity sposób takimi drobiazgami.
|
|
Organizacja komunii to nie taka oczywista sprawa. Ważne są dekoracje, któymi przystroisz chociażby stół. Możesz kupić je w sklepie oferującym się na stronie: https://partytime.pl/pl/i/Kontakt/9. Wybór artykułów jest duży, więc na pewno coś Ci się spodoba.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |