Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncert - Ostrołęka - 15 maj - OSTR |
Ktoś się wybiera? Bilety po 25zł a po 35zł przed klubem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncert - Ostrołęka - 15 maj - OSTR |
Ja nie . Nie chodze na koncerty takich nudziarzy .. .:)) Kolejna PEJA . !!!!! ... :)))) zgrzyt hehe
|
|
Koncert akurat w dniu urodzin Adama :) Trzeba być:)!
|
|
ooo ja tam bardzo chętnie bym się wybrała.. w Białym miał być chyba tydzień temu, no ale z powodu żałoby został koncert odwołany.
|
|
Bez przesady! OSTR to nie to samo co Peja. Peja mu do pięt nie dorasta;-)
|
|
muszę tam być! w którym klubie?
|
|
już wszystko wiem : http://www.eostroleka.pl/luba/pokaz_zdjecie.php?zdj=obrazy/kopiaostry.jpg
|
|
i kto tam jeszcze będzie, albo musi być ?
|
|
mam nadzieję, że nie Ty, tyle mi starczy.
|
|
Ten OSTRy to raczej TĘPY jest. ostatni krążek do dupy jak i wykonawca pfff.
|
|
Ty acidfunk sam jesteś TĘPY dzieciaku Neo. Spie*dalaj na drzewo wieśniaku z kompleksem źle powiązanego snopka siana.
|
|
15 maja macie za 3zł Moleste, Eldo i innych, w Białym na Juwenaliach.
|
|
NorbertFilip - polać temu Panu!!!
|
|
@ Czesio Te Czesław jak Ci nie pasuje to sie nie udzielaj. Sp*#&@#laj do swoich tych pajaców ,Anusiaków , Maślan @ Acidfunk Tępy to Ty masz mózg rozwinięty... Słuchaj swojej ulubionej kapeli Acid Drinkers i chlej jabola
|
|
Pierwszy raz w Ostrołęce wystąpi raper i producent, O.S.T.R. ! Najczęściej koncertujący artysta hiphopowy w Polsce, zagra koncert w Karczmie Ostoja (scena pod namiotem). Bilety : 25 zł (w dniu koncertu 35 zł) Drzwi : 19 Start imprezy : 20 Ostry wystąpi wraz z DJ Haemem i Kochanem Przed gwiazdą wieczoru wystąpi lokalny support : Sensu Stricte, Trjada, Demagia oraz warszawski skład Kwadratura Koła. Imprezę przed i po koncercie rozkręci DJ Djaks. Bilety w przedprzedaży (25 zł): - STREFA 34 (ul. Kopernika 6) - SMITH'S (Kupiec) - HALA im. A. GOŁASIA - OSTOJA 15 bądź 16 Maj W ramach Juwenalii 2010 na kampusie Politechniki Białostockiej wystąpią: Molesta, Eldo, Cira, Prosto Mixtape Jak ktoś wyżej napisał groszowa sprawa 3zł ;) no chyba , że ktoś kupi koszulkę za 25zł z napisem Juwenalia Białystok i ma wstęp za darmo... A coś bliżej, ale troszkę później ;-) 2010-05-27 Juwenalia Łomża: 3oda Kru, , Sofa Godz 19.00 - Występ gwiazdy wieczoru(soul,funky) – Sofa. Godz 21.00 - Występ gwiazdy wieczoru(hip-hop) – 3oda Kru. 2010-05-28 A dzień później Godz 22.00 After Party – Gwiazda Pezet(hip hop), Klub YamCaffe
|
|
@ Czesio Fajne zdjęcie masz na NK :-)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Gb0d-DibABc - teaser Juwenalia 2010 Białystok
|
|
hahaha to się nygasy zbulwersowali :D a ostre spawanie będzie na koncercie ? jio ijo a co to jest NK ? jo jio nygasy
|
|
a ten OSTRy gangster też tam będzie ? kto ? no kto jeszcze będzie ? http://www.youtube.com/watch?v=U-qSXhb910c&feature=related ale bedzie melenż
|
|
@ Czesio HAHA Nikt sie kretynie nie zbulwersował tylko ,żal mi ciebie jest dzieciaku.Pewnie z tych 1585 postów które nabiłeś na tym forum każde jest bezsensem,tak jak wyżej.Nawet nie nadajesz się na spawacza bo cie wyrzucili z zawodówki nygusie.Widać , że nie masz bladego pojęcia dziecko o tej muzyce.Do tego trzeba dorosnąć:). A kto będzie to niech cie nie interesuje bo i tak nie wiesz i nie będziesz wiedzieć.Wyżej wklejone jest cała informacja,ale jesteś tak tępy , że nie umiesz czytać ze zrozumieniem "forumowy gangsterze" he he.Widać co słuchasz - "Waszke G" odpowiednie co do twojej osoby i te zdjęcie z NK he he
|
|
błagam przełóżcie ten koncert, bo mam egz w niedzielę rano :(((
|
|
z tego się wyrasta :) thug lajw z tobą nyga :)))))))))))))))))))) )) )
|
|
juz wszyscy ostr peja jest najlepszy bo co lamusy głupie juz kazal gnoja pobic to musi byc głupi wogule kto te gnoja puscil koncert byl od 16 a gnuj mial 14 no to sorry ostr to pedal jestem jaki jestem
|
|
widać, że fan slamiarza, bo ortografii nie zna :)
|
|
obrazki bardzo prowokujace nie moge ze tak mozna chyba kiedys poslucha chyba
|
|
i tak raper pan Yapa jest najlepszy
|
|
@19oL4f3k26 "juz wszyscy ostr peja jest najlepszy bo co lamusy głupie juz kazal gnoja pobic to musi byc głupi wogule kto te gnoja puscil koncert byl od 16 a gnuj mial 14 no to sorry ostr to pedal jestem jaki jestem" Synek pomyliłeś tematy.Widać, że masz mało lat i mało wiedzy,więc sie nie udzielaj. Odnośnie twojego "rysia pysia" posłuchaj odpowiedzi Parias'u:) został doszczętnie zniszczony (wczesniej przez Tede) http://www.youtube.com/watch?v=12-cu6bA62I
|
|
nyga
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |