Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dj & wodzirej na wesele |
Witam, którego Dj polecacie na wesele (niekoniecznie z Łomży)? Jeżeli ktoś jest niezainteresowany nie komentować!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dj & wodzirej na wesele |
polecam siebie 503042741
|
|
zapraszam na pokaz. osoby zainteresowane
|
|
jestem niezainteresowany, ale gdzie ten pokaz ?
|
|
Może na wesele lepiej zespół. Znam zespół którzy bierze mniej niż 2 tyś. zł, czyli tyle co DJ a zabawa jeszcze lepsza www.zespoltenor.pl
|
|
skad znasz moja cene
|
|
Ja mogę Tobie polecić tego pana www.chrismusic.pl albo www.djchris.pl (jakoś tak) byłem na weselu które prowadził i bardzo mi się podobało.
|
|
Stasiu Wiszowaty - człowiek orkiestra.
|
|
Dlatego chodzi mi o Dj'a bo zespół zazwyczaj gra z playbacku, a cena nie gra roli... Dj bierze mniej niż zespół, ale mam pewność, że nikt nie będzie fałszował...
|
|
Chrismusic - to prawda godny poleceń.
|
|
Super prowadzi imprezy Pan, który pracuje w sklepie muzycznym na ul. Piłsudskiego.
|
|
Chrismusic - Koniecznie!!!!!!!!!
|
|
jezeli kasa nie gra tak duzej roli polecam ci pana karola strasburgera kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
albo strasburgera karola tez jest ok super fajny zaj... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
albo na ta niepowtarzalna impreze idealny bedzie nergal kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
albo doda kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
jeszcze czarne bu-bu jest super
|
|
nie masz swojego zdania?miej zdanie takie jak wszyscy.na pewno zablysniesz. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Niestety ale Dj nie nadaje się na wesele.. Dobra kapela to podstawa. Pomysłowo.
|
|
, angella
|
|
pisz na temat bo bendzie ban a poco
|
|
Ja polecam 2 w 1 i dj i zespół muzyczny QUATTRO fajna sprawa i dużo nie biorą.
|
|
a ja polecam 2 osoby mają doświadczenie i są naprawde extra Piotrek - www.barbachowski.blogspot.com i Andrzej co na rynku płyty sprzedaje. Znajomi mówili że jest dobry ja byłem na 2 weselach Piotra i nie żałowałem Ale co kto woli zadzwoń skontaktuj się i będziesz wiedział
|
|
Ja także polecę QUATTRO !!! Oni grają także real lub dj i zespół na zmiany. Zaletą to jest to że chłopaki nie dają ciała , mają profesjonalny sprzęt i trzymają wysoki poziom. Chyba są najtańsi jak na razie w okolicach łomży Jak chcesz to tu masz ich nr 514878288
|
|
taaa szczególnie fantasta Andrzej z rynku :P człowiek orkiestra jednocześnie gra nagrywa video i robi zdjęcia niedługo jednocześnie będzie tapetował i układał terakotę nowożeńcom w cenie usługi :P jeśli się robi wszystko to gówno się robi !
|
|
gówno jesz gówno wiesz, nie słyszałeś to nie komentuj.
|
|
DJ Martin z Lomzy! Jego audycje mozna uslyszec na radioparty.pl albo w klubie Explosion na bemowie - warszawa
|
|
Odnośnie Andrzeja pisze co słyszałem :)
|
|
ja tam tego z rynku polecam. Byłam na weselu które prowadził, jak i na poprawinach i naprawde mam dobre zdanie na jego temat. Zabawa była świetna ale co do jego ceny to ci nie powiem bo się nie pytałam. Trzeba by było się jego zapytać
|
|
zajrzyj tu http://www.slub.lomza.pl/component/option,com_mamboboard/Itemid,53/func,view/id,322/catid,3/ ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |