Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obcokrajowcy.... |
witam wszystkich.. kiedy czytam wasze dyskusje o tych Czeczeńcach to bardzo przykro mi się robi bo Polacy za granicą (np.w Niemczech również są uważani za takich brudasów, pijaków, a kobiety są uważane za jakieś latawice). Może skończmy już narzekać na tych obcokrajowców i przyzwyczajmy się do tego, że oni są i będą w Łomży. Inne miasta nie robią takiego szumu o to, że Czeczeni zamieszkują ich miasto... Dajmy im żyć spokojnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obcokrajowcy.... |
bo inne miasta boją się odezwać. Mają wyje*ane co się w ich mieście dzieję a łomżyniacy lubią swoje miasto to i walczą o to żeby nie było w nim ''brudno''. Tyle...
|
|
@kaszusza, jeśli wiesz, że JAKAŚ CZĘŚĆ Polków za granicą zachowuje się źle, to znaczy, że tam byłeś/aś, co oznacza, że widziałeś/aś również co tam się dzieje z powodu nadmiaru takich narodowości jak hindusi itp. Jeśli nie dostrzegasz w tym co się dzieje nic złego, to znaczy, że mało widziałeś/aś ;)
|
|
kaszusza...ale jezeli nawet w takich niemczech pija to napewno nie za pieniadze obywateli niemieckich a CI zyja za nasze,graja w maszyny za nasze i bawia sie za nasz....Podobno jest jakis specjalny fundusz europejski na te cele lecz nie lepiej wykorzystac te pieniadze na naprwde potrzebujacych???? Pokaz mi czeczena ktory pracuje legalnie placac podatki w Łomzy,odweaz sie i zrob to...nie ma takich.....zwlaszcza mlodych 17-40lat.... Darmozjady i tyle wiec nie porownuj naszych rodakow ktorzy na te wodke musza zapracowac a to roznica. Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
tak ty za nimi obstajesz a zastanowiłeś się ile ludzi siedzi bezrobotnych a oni są utrzymywani w z naszej kieszeni mieszkam niedaleko ośrodka na czerwonym borze i widzę co am się dzieje i mam znajomych co tam pracują to mogę powiedzieć o tym a w łomży to może jest inaczej? pałętają się po mieście i zaczepiają ludzi a wieczorami jest strach wyjść na ulice
|
|
kaszusza-pewnie sama siedzisz w Niemczech i komentujesz wszystko z daleka.Nie masz pojęcia co wyprawiają w Łomży brodacze to zamilknij,i najlepiej zostań za granicą już na zawsze.
|
|
kaszusza litości
|
|
dokladnie, siedzisz gdzies daleko, moim zdaniem powinnas/powinienes wziac ze 20 do siebie do domu i ich utrzymywac, no i wygon ich do pracy(z tym ostatnim zycze zajebiscie wielkiego powodzenia!!!)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |